Bez komentarza. Warto uruchomić własne sumienie i dopisać się do listy.
Do podpisania, przeciw zabijaniu i hodowli zwierząt dla pozyskania futra http://antyfutro.pl/co-mozesz-zrobic/ Warto dołączyć się do akcji i porosić też o to znajomych
Mało wspólnego z samochodami, ale możliwość dotarcia do wielu ludzi. Jeśli temat będzie bulwersował admina i Szanownych forumowiczów, to proszę o usunięcie.
Głosy przeciwko zabijaniu i hodowli zwierząt dla pozyskania
Moderator: Moderatorzy
Hodujemy krowy dla pozyskania zrazow i tatara oraz smietanki do kawy, swinie dla schabowych i salcesony, kury dla jaj i rozna, i marchewke dla marchewki. Od tysiecy lat. Cos tam hodujemy, zeby cos tam pozyskac, bo nie bardzo da sie to wyprodukowac z poliestru.
Temat dosc sliski i sugerowalbym jednak zamkniecie zanim inny oszolom mojego pokroju napisze cos rownie infantylnego
Temat dosc sliski i sugerowalbym jednak zamkniecie zanim inny oszolom mojego pokroju napisze cos rownie infantylnego

Powstrzymać przyzwyczajenia i odłożyć gumówke na półkę...
- thekingisback
- Model: NB FL
- Wersja: Sportive
dlatego proponuje zostać wegetarianinem 

"Woda, której dotykasz w rzece, jest ostatkiem tej, która przeszła, i początkiem tej, która przyjdzie; tak samo teraźniejszość."
thekingisback pisze:dlatego proponuje zostać wegetarianinem
to również jest przejaw hipokryzji

[url]http://www.florini.pl/blog/rosliny-czuja-krzycza-i-zapamietuja/[/url]
solt pisze:sugerowalbym jednak zamkniecie
popieram, zaraz będzie tu jatka
Nie chcę tu nic pisać. Ale część z nas siedzi na świniach, podziurawionych dla lepszej wentylacji.
Lepiej zamknąć.
Nikt tutej (sic!) nie będzie nam zabraniał kierownic Nardi, ani miłych w dotyku lewarków.
Lepiej zamknąć.
Nikt tutej (sic!) nie będzie nam zabraniał kierownic Nardi, ani miłych w dotyku lewarków.
Talking Head
mateo pisze:kierownic Nardi, ani miłych w dotyku lewarków
mnie by mogło się oberwać od środowisk sprzeciwiających się wyrębowi lasów deszczowych

ok, ale żeby było poważnie, temat jest niezwykle istotny, ale też bardzo delikatny, porównałbym go do spierania się o kwestie religijne - łatwo tu o jakiś radykalizm, którego i tak nam nie brakuje, choćby w dyskusjach nt. tunningu optycznego (choć kaliber jest znacznie mniejszy)
najlepiej będzie, jeśli moderatorzy wyedytują wszystkie posty poza pierwszym i zamkną temat - zostanie dla potomności, a nie będzie kusił
-
- Model: NB FL
solt pisze:Hodujemy krowy dla pozyskania zrazow i tatara oraz smietanki do kawy, swinie dla schabowych i salcesony, kury dla jaj i rozna, i marchewke dla marchewki. Od tysiecy lat. Cos tam hodujemy, zeby cos tam pozyskac, bo nie bardzo da sie to wyprodukowac z poliestru.
+100 000
Baaaaaaaaardzo dyplomatycznie to ująłeś solt, a TEMAT JEST tak infantylny, że nie wiem czy na to zasługuje. Więc zamykać jak najszybciej bo zaraz napiszę co o tym myślę.

PS
W temacie hipokryzji, dlaczego 'przyjaciele' zwierząt nie walczą o prawa jedwabników w niewoli? Wiem że nie są zbyt urocze, no ale chyba przecież nie o to w tym chodzi?
- niemampojeciaa
- Model: Inny
mateo pisze:część z nas siedzi na świniach, podziurawionych dla lepszej wentylacji
zapewniam Cię, że nikt

a co do tematu to ja yyyyy
nic nie powiem