Foliowanie samochodu-zmiana koloru
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
-
Ktos sie orientuje gdzie w warszawie dobrze i tanio foliuja samochod ? chodzi mi o zmiane koloru hardtopa i pomyslalem o tych foliach. Moglby ktos przyblizyc sprawe jak sie orientuje w temacie?
Oklejałem swoje auto i ogólnie rzecz biorąc nie polecam tego rozwiązania, chyba że do małych elementów. Hardtop ma dość dużą i mocno powyginaną powierzchnię do tego ciasna uszczelka wokół tylnej szyby ciężko pod nią podłożyć folię, ja bym dał do malowania, zresztą właśnie swój pomalowałem tydzień temu. Cenowo nie powinno wyjść drastycznie drożej, ja zapłaciłem 400zł za dach.
- pmcomp
- Model: Inny
- Wersja: BMW Z4 35is Miziak
mchszewczyk pisze:Ktos sie orientuje gdzie w warszawie dobrze i tanio foliuja samochod ? chodzi mi o zmiane koloru hardtopa i pomyslalem o tych foliach. Moglby ktos przyblizyc sprawe jak sie orientuje w temacie?
Zasada jest prosta ... albo dobrze albo tanio.
Pozdro
pmcomp
(BMW Z4 E89 35is)
(BMW Z4 E89 35is)
pmcomp pisze:mchszewczyk pisze:Ktos sie orientuje gdzie w warszawie dobrze i tanio foliuja samochod ? chodzi mi o zmiane koloru hardtopa i pomyslalem o tych foliach. Moglby ktos przyblizyc sprawe jak sie orientuje w temacie?
Zasada jest prosta ... albo dobrze albo tanio.
Pozdro
albo dwa razy raz tanio raz dobrze

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
- niemampojeciaa
- Model: Inny
Sebuu obklejał u Aplikatorów a oni są z Olsztyna. mchszewczyk, szuka firmy w Wa-wie 

Porządne oklejenie HT będzie kosztować mniej więcej tyle samo co malowanie u lakiernika. Takim co okleją za 200zł bym podziękował, szkoda czasu i pieniędzy.
No chyba, że chciałbyś np. okleić folią imitującą carbon.
No chyba, że chciałbyś np. okleić folią imitującą carbon.
autopaga pisze:Za to folia carbonowa dobra kosztuje tyle, że wyjdzie drożej niż malowanie nawet. Co najmniej 200zł sama folia.
Tak, tak... chodziło mi raczej o to, że "carbonu" nikt nie namaluje, napewno nie za 400zł czy 500zł

-
- Donator
- Model: NB MSM
- Wersja: Szarik
autopaga pisze:Za to folia carbonowa dobra kosztuje tyle, że wyjdzie drożej niż malowanie nawet. Co najmniej 200zł sama folia.
Tydzień temu oklejałem lusterka w A4 dobrą folią carbonową 3M i zapłaciłem 200 pln. Myślę że za HT wzięliby minimum 800 pln jak nie 1k

Rules are made to be broken