[Warszawa] Spotkania w każdy czwartek 20.00
Lato - Stadion / Zima - Arkadia
Moderator: Moderatorzy
Cientki pisze:Pewnie tak to wyglada a raczje powinno. Ja nie mowie przeciez ze nie. Tylko w praktyce troche innaczej bo znam kilka takich przypadkow.
Pamiętaj tylko, że dla ubezpieczyciela będzie to wyglądać dokładnie tak, jak Ci to opisałem w pierwszym poście. I nie będzie dyskusji. Żadnej. Z chwilą uzyskania 24 pkt karnych straciłeś prawo do prowadzenia pojazdów w kategorii, do której do tej pory miałeś uprawnienia. I dla ubezpieczyciela sytuacja jest tu zero - jedynkowa
w ramach chwalenia sie to ja bylem tym drugim szczesciarzem co dostal jedynie 11 pkt i 700zl
zainicjowalem wyprzedzanie autobusu tam gdzie byl najpierw znak pionowy a pozniej poziomy okreslajacy zakaz wyprzedzania.
okazalo sie ze bezposrednio przed autobusem slamazarnie jechal radiowoz. w ostatniej chwili wyhamowalem zeby nie przejechac lewa strona wysepki. niestety cientki nie zauwazyl psow.
ogolnie to przejebane.
pierwszy mandat od siedmiu lat... a spokojnie nie jezdze
takzae tlumacze sobei ze mi sie nalezalo
buce mowili ze szykuja nowa ustawe gdzie nie bedzie punktow a jedynie mandaty - 500zl - 10000zl
nie malo

zainicjowalem wyprzedzanie autobusu tam gdzie byl najpierw znak pionowy a pozniej poziomy okreslajacy zakaz wyprzedzania.
okazalo sie ze bezposrednio przed autobusem slamazarnie jechal radiowoz. w ostatniej chwili wyhamowalem zeby nie przejechac lewa strona wysepki. niestety cientki nie zauwazyl psow.
ogolnie to przejebane.
pierwszy mandat od siedmiu lat... a spokojnie nie jezdze

buce mowili ze szykuja nowa ustawe gdzie nie bedzie punktow a jedynie mandaty - 500zl - 10000zl
nie malo

"Wskakuj mała (dozwolone do lat 18tu)"
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: PoTurbowana
- Kontakt:
ja się zjawie prawdopodobnie 

NA'93 TURBO 380HP http://www.facebook.com/MiataTheDriftStory
NBFL'05 -> EX TIBU MMC SPEC MIATA
NCFL'14 LS6.2SC aka Popiołek (w budowie)
NBFL'01 1.8 LiftedMiata by KoKoN
NCFL'11 2.0 N/A aka TriColore
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: PoTurbowana
- Kontakt:
Było sympatycznie kolorowo i ślisko 

NA'93 TURBO 380HP http://www.facebook.com/MiataTheDriftStory
NBFL'05 -> EX TIBU MMC SPEC MIATA
NBFL'01 1.8 LiftedMiata by KoKoN
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
-
Witam
Nie będę zakładał nowego tematu wiec napisze tutaj.
A mianowicie mam pytanie czy ktoś wybiera się 28 września do Modlina na Gecko Cup wyścigi na 1/4 mili
http://www.sss.org.pl/event.php?view=280908
A mianowicie mam pytanie czy ktoś wybiera się 28 września do Modlina na Gecko Cup wyścigi na 1/4 mili

Ostatnio zmieniony 16 wrz 2008, 10:31 przez -=Terror!st=-, łącznie zmieniany 1 raz.
majk pisze:Czas zmienić miejsce postoju...ehh...ci amatorzy sztuki
Co się działo, były jakieś problemy na Teatralnym???
"Race car driving is like sex: all men think they're good at it" - Jay Leno
"I love work; it fascinates me; I can sit and watch it for hours." - O. Wilde
"I love work; it fascinates me; I can sit and watch it for hours." - O. Wilde
-=Terror!st=- pisze:Witam
chcesz sie wybrac jako widz czy uczestnik ?

w sumie moglaby byc fajna impreza i scignac mozna by sie.
a fort wola jako miejsce spotkania mi pasuje. m1 tez moze byc
no arkadia mi jezscze bardziej pasuje. z tego co pamietam w strefie gdzie montuje saturn car audio jest zawsze pusto i duzo miejsca i mozna by zrobic sobie jakiegos kjs'a 

Dobra, zeby zamieszania nie bylo. Proponuje arkadnia , poziom - 2. Bezposredni wjazd na -2 jest chyba tylko jeden, wiec zaraz za wjazdem po lewej stronie, To chyba jets ta zielona strefa ale nie jestem pewny. O 21 rzecz jasna.
-
chcesz sie wybrac jako widz czy uczestnik ?
Jako widz się wybieram. A co do jakiejś ustawki w czwartek w Arkadii jeśli miałoby to być jutro to ja z miłą chęcią tylko że kończę pracę o 22 wiedz tak na 23 bym był może coś wcześniej.

Jako widz się wybieram. A co do jakiejś ustawki w czwartek w Arkadii jeśli miałoby to być jutro to ja z miłą chęcią tylko że kończę pracę o 22 wiedz tak na 23 bym był może coś wcześniej.
spokojnie do tej godziny jeszcze jezdzimy po miescie takze dzwon bo pewnie bedziemy zmieniac miejsca.
mysle ze tym razem kolezanka nie pokrzyzuje mi planow i tez wpadne
arkadia dobre miejsce.
zaprezentuje jak gra moj zestaw audio... na razie zainstalowany bardzo prowizorycznie. jednak troche basu mi brakuje... kufelman wezme jakas plytke cd to porownamy jaka jest roznica w brzmieniu bo ty masz 20tki...

zaprezentuje jak gra moj zestaw audio... na razie zainstalowany bardzo prowizorycznie. jednak troche basu mi brakuje... kufelman wezme jakas plytke cd to porownamy jaka jest roznica w brzmieniu bo ty masz 20tki...
-
no arkadia dobry pomysł i ja w końcu przyjadę bo ostatnio się nie wyrobiłem. Tym razem tez tak na 21 poziom -2 zielona strefa??
GG 7843376