old school'owe lusterka
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
-
- Model: NB FL
- Wersja: 1.6
- Kontakt:
Ja mysle ze uja w tym widac generalnie i nie polecam jeśli autem chcesz jeździć a nie na nie patrzeć. Lusterka w MX-5 (przynajmniej w NA) są gigantyczne i widać w nich absolutnie wszystko, jak przesiadam się do jakiegokolwiek innego samochodu to mnie to irytuje.
- funky
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 1.8
jedyne do jest tu dla mnie oldschoolowe to mocowanie na masce, a tak to są bardzo podobne do seryjnych z NBFLa (szczególnie te na drugim zdjęciu).
Poszukaj lusterek Runabout, może o to Ci chodzi. Dobry patent jest też na chromowane lusterka z Alfy Spider, ale cena potrafi być podobna do Runabout.
Poszukaj lusterek Runabout, może o to Ci chodzi. Dobry patent jest też na chromowane lusterka z Alfy Spider, ale cena potrafi być podobna do Runabout.

miatasm.com
-
- Model: Inny
- Kontakt:
cocwane są na błotnikach, te na 2giej fotce to seryjne lusterka z rx7 fd
takie mocowanie w ogóle nie pasuje do nb/nbfl i będzie wyglądało mega kiczowato, to nie jest old schoolowe auto i robienie tego na siłe ze współczesnego modelu, to jakies nieporozumienie
lusterka w stylu retro robi zoom engineering, ranabout, craft, 1028 (model specjalny miaty w JP)
takie mocowanie w ogóle nie pasuje do nb/nbfl i będzie wyglądało mega kiczowato, to nie jest old schoolowe auto i robienie tego na siłe ze współczesnego modelu, to jakies nieporozumienie
lusterka w stylu retro robi zoom engineering, ranabout, craft, 1028 (model specjalny miaty w JP)
bezdaszniki: Audi 80 Cabriotel 2.0 '94 - sold | Audi TT Roadster 1.8T '02 - sold | Porsche Boxster 2.7 '02 - sold | Mazda MX-5 1.8T '91 - sold | MSM '04 - sold
inne czasoumilacze: Mini JCW '03 - sold | Evo 9 '08 - sold | S3 '16 - in | Cayman S '06 - in
inne czasoumilacze: Mini JCW '03 - sold | Evo 9 '08 - sold | S3 '16 - in | Cayman S '06 - in
-
- Wersja: RevolutionReloaded
Bardock pisze:Wg mnie sporo trzeba było by zrobić nawet z NA żeby takie lusterka dobrze wyglądały
Niekoniecznie.

W NA może to wyglądać dobrze. W następnych już jak dla mnie nie.
.
- Bardock
- Wersja: S3 1.8T
Słabe zdjęcie
to znaczy, dobrze tu wygląda ale niech ktoś zrobi fotkę takiej seryjnej NA jak stoi sama na jakimś placu. Widziałem parę fotek na necie i generalnie w NA ujdzie (czyli jak dla mnie za mało by sie kwalifikowało na moda), a w NB porażka...
edit1
Podsumowując instalowanie lusterek w ten sposób potrafi zachwiać linię mx-5

edit1
Podsumowując instalowanie lusterek w ten sposób potrafi zachwiać linię mx-5
-
- Model: NB FL
- Wersja: 1.6
- Kontakt:
Dziś napatrzyłem się na moja madzie i zgadzam się z waszą opinią. To był taki nagły pomysł i dlatego napisałem na forum żeby się wspólnie zastanowić.
- flatline
- Donator
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom+Recaro
- Kontakt:
"When you’re racing... it’s life. Anything that happens before or after is just waiting."
Tsundere - pocket-sized fastback
Little Sister - gran turismo wannabe
Czerw - racing mongrel on a (not so tight) budget
Siwa - café racer miata
Tsundere - pocket-sized fastback