kub pisze:Teraz powinno być tak, że jeśli się zrobi zdjęcie załodze z założonym dachem, to ta załoga dostaje minus 10 pkt do generalki!
-1
Glupie bo ja zimna nie lubie

Moderator: Moderatorzy
Qbatron pisze:Glupie bo ja zimna nie lubie
hella_flush pisze:Qbatron pisze:Glupie bo ja zimna nie lubie
Jak się nauczę dziergać to Ci zrobię szalik z logo Mazdy
Qbatron pisze:Qbatron pisze:Glupie bo ja zimna nie lubiehella_flush pisze:Jak się nauczę dziergać to Ci zrobię szalik z logo Mazdy
Trzymam za slowoprofilone pisze:jak każdy cygan....
Nie bede tego komentowal
majk pisze:(...)Kolega się odgrywa za to, że przez brak dostępu do maila nie załapał się mimo że zgłaszał chęć jako jeden z pierwszych
Qbatron pisze:hella_flush pisze:Jak się nauczę dziergać to Ci zrobię szalik z logo Mazdy
Trzymam za slowo
Dzisiaj, w ciągu najbliższych godzin spodziewajcie się maili z numerem konta, na wpłaty czekamy tydzień licząc od jutra czyli do 21.09.2012.
prex pisze:Dzisiaj, w ciągu najbliższych godzin spodziewajcie się maili z numerem konta, na wpłaty czekamy tydzień licząc od jutra czyli do 21.09.2012.
Czy takowe maile już poszły, bo w dniu wczorajszym nic nie dostałem??
tmx89 pisze:czy ktos moze podac calkowita dlugosc zlotu ?? zeby doliczyc sobie dojazd i ile na wahe wydac :>??
KyRy pisze:Przy okazji, jaki jest plan na piątek?
tmx89 pisze:czy ktos moze podac calkowita dlugosc zlotu?? zeby doliczyc sobie dojazd i ile na wahe wydac :>??
prex pisze:Podejrzewam, że skoro w pierwszej edycji trzeba było zdobyć jak najtańsze wino, w drugiej edycji jak najmocniejsze piwo czeskie, to tym razem zgodnie z obowiazującymi trendami będzie trzeba zdobyć czeski alkohol który ma jak największe stężenie metanolu
hella_flush pisze:prex napisał/a:
Podejrzewam, że skoro w pierwszej edycji trzeba było zdobyć jak najtańsze wino, w drugiej edycji jak najmocniejsze piwo czeskie, to tym razem zgodnie z obowiazującymi trendami będzie trzeba zdobyć czeski alkohol który ma jak największe stężenie metanolu
Tradycyjne Zadanie Alkoholowe miało wyglądać nieco inaczej, ale prex, chyba mnie przekonałeś
denis1980 pisze:rozumiem, że zawartość metanolu będziemy badać próbując samodzielnie i patrząc na efekty?