[zlot ogólnopolski] Modlin

8 września 2012 roku

Forum o zlotach ogólnopolskich - tych które już były oraz wszystkich planowanych.

Moderator: Moderatorzy

Kurak
Model: NA
Kontakt:

09 wrz 2012, 0:25

Też dorzucę swoje 3 grosze:

[URL=https://picasaweb.google.com/101528230278862669246/Modlin2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNLSmfmRwpK4DQ&feat=directlink]Galeria na picasa web[/URL]

Chyba każdego uchwyciłem.

Zajawki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Qbatron
Donator
Donator

09 wrz 2012, 10:49

Dzieki za fajny zlocik, gratuluje organizatorom i zwyciezcom, kiedy kolejny? :D
majkel
Administrator
Administrator
Model: Inny

09 wrz 2012, 10:59

Bardzo miło było Wasze paszcze zobaczyć, mimo że tym razem z prawego fotela a nie zza kierownicy :mrgreen:

Qbatron, Twoje zapomniane graty zabierze do Lublina Himber, o ile uda mi się z nim dziś na mieście złapać ;)

Po
eM
chwilowo bezmiatowy :)
była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
jest: Hieronim.......
swimmer

09 wrz 2012, 12:28

Dzięki wszystkim za bardzo fajny zlot :smile: świetnie się bawiliśmy :smile:

pozdr
Piotrek i Jola
rafipotrafi

09 wrz 2012, 13:35

Dziękuję organizatorom i wszystkim uczestnikom za mozliwość obejrzenia okiem kibica kolejnego fantastycznego zlotu :-) Gratuluję zwycięzcom zawodów oraz szczęsliwym laureatom loterii. Do zobaczenia następnym razem :)

Osobne podziękowania dla załogi z Roty za zmagania z moją maską i dachem ;-)
Rafi
Awatar użytkownika
Dżunior
Donator
Donator
Model: ND
Wersja: SkyFreedom Recaro
Kontakt:

09 wrz 2012, 17:02

Co prawda dołączyłem w ostatniej chwili, ale i tak byłem przeszczęśliwy mogąc zobaczyć w jednym miejscu tak wiele znajomych twarzy, i to w dodatku jedynie kilka kilometrów od domu.
I pomyśleć że wyjechałem z biura tylko na myjnię... :mrgreen:

majkel_c pisze:...mimo że tym razem z prawego fotela a nie zza kierownicy :mrgreen:

A Ty pamiętasz jeszcze jak Twój MX wygląda? :razz: Ja powoli przestaję wierzyć w jego istnienie. :turla:
MX-5 ND SkyFreedom 8-)
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
majkel
Administrator
Administrator

09 wrz 2012, 17:13

Dżunior pisze:A Ty pamiętasz jeszcze jak Twój MX wygląda? Ja powoli przestaję wierzyć w jego istnienie.

Oczywiście :mrgreen: Jest czarny. Obejrzę go dokładniej na grzybobraniu w Bieszczadach :mrgreen:

Po
eM
była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
Awatar użytkownika
Qbatron
Donator
Donator

10 wrz 2012, 10:37

Moje zaginione fanty dotarly. Dziekuje serdecznie za ogarniecie tematu :kciuk:
Awatar użytkownika
Karolina
Administrator
Administrator
Model: NB

10 wrz 2012, 11:18

Qbatron pisze:Moje zaginione fanty dotarly. Dziekuje serdecznie za ogarniecie tematu

Hehehe ledwo je upchneliśmy :mrgreen: Okazuje się że Twoje super szmatki do tajnych zadań też mam w bagażniku. Ale pozwolisz, że nie będę Cię z nimi ganiac, co? :mrgreen:
Jest ryzyko - jest przyjemność
Awatar użytkownika
Qbatron
Donator
Donator

10 wrz 2012, 12:27

Super szmatki moga byc zamiast czekolady dziekczynnej. Tylko je sobie upierz :P
Awatar użytkownika
polokokt
Donator
Donator
Model: NC FL
Wersja: 2.0 Sport

10 wrz 2012, 12:51

A bedzie jakaś relacja z całej imprezy (w sensie, do poczytania)? Bo poza tym, że jestem ciekaw co tam się działo w kontekscie samych zmagań z samochodami, to jeszcze jestem ciekaw np tego pokazu z maszyną polerską (kto i co pokazywał i z jakim efektem :) ). Bo na zdjęciach sporo widać, ale jednak brak komentarza trochę
Włodek

10 wrz 2012, 14:06

Witam.
W imieniu organizatorów chciałem podziękować wszystkim którzy zechcieli się z nami bawić na Zlocie Mazdy MX5 w Modlinie :poklony: :poklony: :poklony:
Spotkanie z Wami było dla nas wielką przyjemnością :grin:

Szczególne podziękowania kierujemy pod adresem Karoliny za pomoc w zorganizowaniu imprezy.

Jeżeli wystąpiły jakieś niedociągnięcia z naszej strony przepraszamy i obiecujemy poprawę.

Jesteśmy super szczęśliwi , że podobała się zarówno przyjęta przez nas forma jak i wykonanie.

Z radością patrzyliśmy na uśmiechnięte buźki uczestników.
Jesteśmy pod wrażeniem waszej zakręconej pozytywnie społeczności i cieszymy się , że mogliśmy włączyć się w wasze działania i zasmakować tej atmosfery.

Myślę też, że spokojnie mogę zapewnić -będzie więcej , jeśli tylko będą chętni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gratulujemy jeszcze raz zdobywcom nagród :winner: :winner: :winner:

i mamy nadzieję do zobaczenia na kolejnych Zlotach.

Pozdrowienia od całego Zespołu Mazda Nivette. Płaczą ci , których nie było.
Kurak
Kontakt:

10 wrz 2012, 14:35

Włodek pisze:Myślę też, że spokojnie mogę zapewnić -będzie więcej , jeśli tylko będą chętni

Możemy zapewnić, że chętni będą (:
majkel
Administrator
Administrator

10 wrz 2012, 16:42

polokokt pisze:A bedzie jakaś relacja z całej imprezy (w sensie, do poczytania)?

Gdyby znalazł się chętny/chętna do popełnienia takiej relacji, serdecznie zapraszamy !
A już komplet relacji, okiem każdej z trzech grup... Byłoby wyśmienicie :wink:

Po
eM
Awatar użytkownika
pantier
Donator
Donator
Model: NC FL2
Wersja: Sport + Recaro

10 wrz 2012, 18:17

Fajne fotki - widac ze zabawa byla przednia - szkoda ze nie moglem ogarnac tematu i w koncu zapoznac sie z fanami MX5.
Awatar użytkownika
Fiveopac
Administrator
Administrator
Model: NC
Wersja: 2,5 Turbo
Kontakt:

10 wrz 2012, 19:21

Zabawa byla naprawde pierwsza klasa :) Bardzo dziekuje sponsorowi głównemu - Nivette jak i pozostałym sponsorom - Altonen,PZU, Mazda Motor Poland , Castrol i Automagic za organizacje naprawdę wyśmienitej imprezy. Bardzo podobalo mi sie ogarniecie poszczegolnych czesci w osobnych grupach - w ten sposob nie bylo zadnych przestojow i bez przerwy cos sie dzialo. Atrakcje byly bardzo ciekawe i kazdy znalazl cos dla siebie :) Swietny pomysl z kursem pierwszej pomocy, brakuje promocji tej wiedzy na imprezach motoryzacyjnych.
Dziękuję serdecznie za nagrody, voucher na szczescie zmiescicl sie za siedzeniem ;) Dziekuje moim współzawodnikom za pozwolenie mi na zabranie pucharu - moja ułomnosc w prowadzeniu w zakretach obecnej ewolucji auta jest z spora :P tylko przewaga mocy mnie uratowala i to tez o włos :bang:
Dziekuje Karlinie za gifta z konkursy brelokowego, jest piękny niczym bjutyful franca :mrgreen:
Bardzo milo bylo spotkac starych znajomych jak i poznac nowe osoby :)
Mam cicha nadzieje, ze sponsorzy byli zadowoleni z imprezy i nei omieszkaja (zgodnie z zapowiedziami) powtorzyc imprezy za rok, moze i nawet z jeszcze wiekszym rozmachem :grraauu:
No i nie bylbym soba gdybym nei podkresil iż wielki plus za lokalizacje kolo myjni samochodowej hehe

Swoja galerie zdjec postaram sie wrzucic jeszcze dzisiaj ;)
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2012, 20:01 przez Fiveopac, łącznie zmieniany 1 raz.
Less roof, more fun!
Obrazek
blow-off.pl Najlepsze zawory blow-off i dv w sieci :mrgreen:
rafal

10 wrz 2012, 19:38

a czy jakies oficjalne wyniki byly? da sie je wrzucic?
byla mx-5 turbo
jest foka rs
miata jeszcze bedzie:)
Awatar użytkownika
Karolina
Administrator
Administrator

10 wrz 2012, 19:53

Będą, będą :mrgreen:
Awatar użytkownika
Karolina
Administrator
Administrator

10 wrz 2012, 21:30

W końcu z tego wszystkiego ja nie podziękowałam komu trzeba. Niniejszym nadrabiam. :mrgreen:

Dziękuję przede wszystkim Wam za uśmiechy, radość z bycia razem, pozytywne zakręcenie, ufność i pierwszorzędne teksty. Po takich akcjach odzyskuję siłę i energię do robienia czegoś znowu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No i przede wszystkim dziękuję Włodkowi Nivettowemu, z którym prowadziłam długie rozmowy pełne wybuchów perlistego śmiechu, :mrgreen: za te rozmowy, śmiech i cały zlot. Było grubo i wyczarowaliście wspaniałą imprezę. :winner: :winner: :winner:

Dziękuję całej ekipie Nivetowej, która nas ogarniała (Krzyśkom i Geofizycznej :mrgreen: ) – byliście przesympatyczni i zdecydowanie dobrze wpasowaliście się w nasz forumowy klimat. :mrgreen: :mrgreen:

Chcemy Was więcej! :mrgreen:

Dziękuję też reszcie sponsorów, szczególnie chłopakom detalingującym za odzyskanie barwy skóry na moim zagłówku. :mrgreen: Mam nadzieję, że Rafi pochwali się jak sprawują się różne mazidła którymi pokryto jego miatkę.

Dziękuję też szkole jazdy Carevent. Fajne chłopaki. :mrgreen: Żałuję tylko ze nie udało mi się zobaczyć jak Kruszynka dokonuje kary na kierowcy subaru, który omijał babę przy zbyt małej prędkości. :cool:

Szkolenie z pierwszej pomocy było super, zdecydowanie jest to punkt, który nie pojawia się normalnie na imprezach, a jest bardzo potrzebny. Kto już uzupełnił apteczkę? Hę? :cool:
A tak poza tym fajnie było poudawać trupa. Widok drobniutkiej Doroty Anraszowej wyciągającej AroJano z „płonącego auta” = bezcenny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jeśli chodzi o punkt kontrolny z pijanymi okularami to ja w życiu się nie nawaliłam tak, żeby widzieć tak jak przez te okulary. I to miało być 1,6 promila? Dla mnie wyglądało jak 5 promili. Hyyyyyy. :mrgreen:

No i dziękuję całej naszej grupie Czerwonej, która świetnie się dobrała pod względem poczucia humoru i rechotała rozgłośnie oraz rzucała teksty kwieciste. Niach niach niach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dziękuję również Junie, bo zrobiła mi nie lada niespodziankę. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nagrodę już sobie pobrała w postaci kluczyków Niuniesławy w trakcie sportowej próby. :mrgreen:
Majkelowi za pilotowanie, towarzystwo i gadulcowanie i całą resztę. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sobie za pogodę. Damn I’m good!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szczupak

10 wrz 2012, 22:18

To ja dziękuję Karolinie, za to że tak schlebia grupie czerwonej mimo iż była w niebieskiej ;)

No i wszystkim uczestnikom po kolei - tym, których znałem, poznałem, chwilę pogadałem, a nawet tym, których tylko podziwiałem w ich wspaniałych maszynach :P

Było świetnie mimo nienajlepszej nawierzchni :D
Życie jest za krótkie, żeby jeździć nudnymi samochodami.
Awatar użytkownika
Karolina
Administrator
Administrator

10 wrz 2012, 22:21

Buahahhahaa no popatrz, tak to jest jak się robi kilka rzeczy na raz :)

Niebieskiej miało być Niebieskiej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Juna

10 wrz 2012, 22:29

Karolina pisze: Żałuję tylko ze nie udało mi się zobaczyć jak Kruszynka dokonuje kary na kierowcy subaru, który omijał babę przy zbyt małej prędkości. :cool:

Tak! A to nie było evo? W każdym razie Kruszyna był bardzo przekonywujący tam :)

Karolina pisze: Widok drobniutkiej Doroty Anraszowej wyciągającej AroJano z „płonącego auta” = bezcenny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:jupi:

Karolina pisze: dziękuję całej naszej grupie Czerwonej, która świetnie się dobrała pod względem poczucia humoru i rechotała rozgłośnie oraz rzucała teksty kwieciste. Niach niach niach

Normalnie jakbyś się z moim kierowcą zgrała - niebiescy my byliśmy, tej! :D

Karolina pisze: Sobie za pogodę. Damn I’m good!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Me likes. Good girl! :D
Cieszę się, że się tak niespodziankowo i na wariackich papierach (noc zarywając) udało. Bez pomocy Lasica (wcale nie zjadłam jego pilotki) by tak nie wyszło pewnie:P... Od siebie jeszcze dziękuję MK i AroJano za szaloną przejażdżkę, Karo za szalone rozmowy/wyczyny trupie/ogarnianie/radochę/koszulkowanie i kluczyki do mxa, Lilu za dzielne dopilotowanie Miszy do srebra na podium, "Grzegorzowi" za prześwietną pierwszą pomoc, a organizatorom za wkręcenie mnie w koszulkę niby-za-wywiad do TVNu! :) Bardzo dobrze spędzony czas, do powtórzenia !
Awatar użytkownika
Karolina
Administrator
Administrator

11 wrz 2012, 5:53

Juna pisze:A to nie było evo?

No było :facepalm: No co? No? :jupi:

Juna pisze:organizatorom za wkręcenie mnie w koszulkę niby-za-wywiad do TVNu!

To było dobre :mrgreen: Minę miałaś bezcenną. :mrgreen:
Misza
Wersja: 1.8 BRG
Kontakt:

11 wrz 2012, 10:58

Ja również bardzo dziękuję Nivette i innym sponsorom za naprawdę udaną imprezę - widać, że niejedno spore przedsięwzięcie już organizowaliście, bo takie ogarnięcie logistyczne, harmonogramowe i programowe wymaga wprawy :kciuk:

Miatołom - jak zawsze za świetną atmosferę :) Szkoda, że nie było zbyt wiele okazji, żeby pogadać ze wszystkimi, no ale przy takiej liczbie uczestników w ciągu jednego dnia chyba po prostu jest to niemożliwe. Tak czy siak, mimo spotkania tylu starych dobrych znajomych udało się poznać kilka nowych dla nas twarzy, więc bilans bardzo na plus :) Jako wisienka na torcie jeszcze dochodzi szczęście w losowaniu fajnych kosmetyków samochodowych + naprawdę genialna torba Zoom Zoom (w środku ma logo Delsey :) ) - zaprojektowana chyba od podstaw wprost na 1-2-dniowe zloty MX5 :).
Aro

11 wrz 2012, 13:26

Dziękuję Karolinie za upór w dążeniu do celu!!! Co my byśmy bez Ciebie za imprezy mieli...

Dziękuję MK za zabranie mnie w charakterze pilota.
Juna, to był mój "pierwszy raz" we trójkę w MXie w tej formie. Szkoda że nikt nam zdjęcia nie zrobił. :wink:
Pierwszy raz byłem "niesiony" przez tak drobną Kobietę jaką jest Dorotka. ;)
Dziękuję wszystkim Miatołom.
Miło było zobaczyć i te znajome twarze i nowych "szaleńców". Rzadko zdarzało mi się jeździć na prawym fotelu, ale warto było.
Mam nadzieję że za rok będę siedział na lewym fotelu. :twisted: :twisted: :twisted:
Geofizyczna

11 wrz 2012, 19:43

:mrgreen:
Oficjalne wyniki znajdziecie na naszym fanpage - ale i tu nie omieszkam ich umieścić :)

skoro tak wszyscy sobie dziękujemy to ja dziękuje Wam za ciepłe przyjęcie - Krzysztof pół nocy nie spał bo nie wiedział czy wszystko spakowaliśmy ja do 8 nie wiedziałam że to już dzień i trzeba ogarniać :turla:

Karolinie za wyjaśnienie Geofizycznej - big love
skoro już wiem .... to powinnam była zmienić nick na waszym forum ....

ale nie przedłużając :winner: :
Załączniki
WYNIKI.png
WYNIKI PRÓBY CZASOWEJ
WYNIKI.png (499.92 KiB) Przejrzano 1778 razy
Śmiech jest jak sól.... życie bez niego nie smakuje
Dizajer
Kontakt:

11 wrz 2012, 21:25

Jak każdy miatowy zlocik ten również musiał być genialny :)
Super zorganizowany. Płyta poślizgowa - mega fajna atrakcja.
Miło było zobaczyć znajome twarze.

Dzięki!
Za rok obecność obowiązkowa :mrgreen:

Kilka fotek:
https://picasaweb.google.com/quench.pl/ZlotMx5Modlin2012?authkey=Gv1sRgCOOkqPqZt7DPLg

i mały filmik :)
https://www.dropbox.com/s/7zbpciwv3r7o494/2012-09-08%2015.03.42.mp4
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2012, 21:33 przez Dizajer, łącznie zmieniany 1 raz.
majkel
Administrator
Administrator

11 wrz 2012, 21:29

Dizajer pisze:Kilka fotek:

Galeria nie wpuszcza :mrgreen:
Dizajer
Kontakt:

11 wrz 2012, 21:31

juz poprawione :)
Awatar użytkownika
Arturo_tiburon
Model: ND
Wersja: Daga spec

11 wrz 2012, 22:05

wyniki w formie jaką lubię najbardziej
Załączniki

[Rozszerzenie pdf zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

uczestnik wszystkich rund MC do 03' 2020
II vice MC'18 , mistrz MC '17, IV MC'16 , I miejsce Sud WIR'15 , II vice MC'15, mistrz MC'14 WEST, II vice ALL STAR'14 , II vice MC'13. daily mazda od 08 6, cx7, cx5 NBFL->NC->ND > emeryt
Zablokowany