widziałem już to kiedyś. zastanawiam się, czy moja kiera nie jest podobnej sztywności zresztą jeśli tak to parę podobnych kierownic znajdzie się na naszym forum ja osobiście swojej aż tak drastycznie wolę nie sprawdzać ;]
Życie jest za krótkie, żeby jeździć nudnymi samochodami.
Szczupak, Twoja jest podobnej... lepiej zmień na oem momo czy coś tak się składa, że akurat mam moją oem momo w niezłym stanie na handel
co do kiery wrzuconej przez irakleo - na aukcjach już z kilometra wieje podróbą, ale ludzie wolą wydać parę stów i cieszyć się chwilę niż poczekać i mieć porządny produkt...
funky pisze:na aukcjach już z kilometra wieje podróbą, ale ludzie wolą wydać parę stów i cieszyć się chwilę niż poczekać i mieć porządny produkt...
Dokładnie. Kierownica, której szukam od hmmm bardzo długiego czasu, występuje tylko w sklepach za dość duże pieniądze i niestety używanych do tej pory nie znalazłem. Pogodziłem się z tym, że muszę kupić nówkę i trochę na nią poczekać, bo w Europie jej nie kupuję...
Niewiele jest rzeczy niemożliwych dla pilności i wprawy.
Samuel Johnson.
Maks, ja moją kupiłem na nutzach z rozbieranego projektu, który długo nie pojeździł, bo się znudził, oprócz jednego delikatnego draśnięcia stan idealny (zresztą sam widziałeś). A i cena była "atrakcyjna".