Kielce Drift - tor w Miedzianej Górze
28 lipca 2012
Moderator: Moderatorzy
- grzes
- Model: NA
- Wersja: 93' LE
- Kontakt:
póki co zapraszam Was na jutro na GSMP Sienna, kolejka walka w cyklu, a za tydzień;) o ile Jumpman pozowli:P
NA BRG 95'/ NA 93’/ 95' 1.8T/ Rx8 HP/ NC 1.8+/ Rx8 HP/NB Mazdaspeed 300+/ Rx8 40th /ND SkyFreedom / Rx8 R3/ ND Sky RF AT+
90’ Cosmo 20B/ 93' NA/ 80' RX7 FB/ 77'RX4
https://www.facebook.com/machinedperformance
90’ Cosmo 20B/ 93' NA/ 80' RX7 FB/ 77'RX4
https://www.facebook.com/machinedperformance
pmcomp pisze:A skąd ty?
Łódź, w przybliżeniu.
jarek_ku pisze:A czy wiadomo może coś na temat pomysłów czy planów na niedzielę (co, gdzie, do której ? )
Pomysły i plany są . Trasa w pobliżu Świętokrzyskiego Parku Narodowego , Suchedniowsko-Oblęgorskiego Parku Krajobrazowego
-
- Donator
- Wersja: FL
Moja Miatka zmarła(nie ma na razie pewnej diagnozy
ale Grzes wieczorem ma sie tym zajac i mam nadzieje, ze na sobote bedzie jednak czym smigac!
Asekuracyjnie jednak dopytam - nie bedzie problemu jesli musialbym cos innego zabrac na tor??

Asekuracyjnie jednak dopytam - nie bedzie problemu jesli musialbym cos innego zabrac na tor??
Live to ride - ride to live! HD or MX5 or 1302S or 126P ?
Części do NA - rozbiórka czerwonej - kliknij
Moja Lalunia
Moja Lalunia

- Dziubas
- Model: NB
- Wersja: miatasm.com
Ruff pisze:Karolina pisze:No i zwalnia się następne miejsce. Listo rezerwowa: czas start
Cholera. Znów się spóźniłem :/
2 minuty od ogłoszenia do zaklepania - kurde, jest ciśnienie.
Sam nie mogę się doczekać...
Były: NA 1992 1.6, NA 1996 1.8 NB 2000 1.8 Dzik
Są: Dzik V2 - NB/2000/1.8VVT/ITB/EMU oraz Lifted Kameleon NB/2000/1.8/
http://miatasm.com/kameleon-siodmy-kole ... -w-polsce/
https://www.facebook.com/miatasmcom/
Są: Dzik V2 - NB/2000/1.8VVT/ITB/EMU oraz Lifted Kameleon NB/2000/1.8/
http://miatasm.com/kameleon-siodmy-kole ... -w-polsce/
https://www.facebook.com/miatasmcom/
Nie mogę znaleźć info odnośnie kasku - będzie potrzebny?
rsmx5 pisze:Wybiera się ktoś z Łodzi.
Jeżeli tak to proszę o kontakt na PW - mam prośbę o podrzucenie jednego drobiazgu od Zoharka.
My jedziemy z Łodzi i nawet z zoharkiem mieszkamy prawie na jednej ulicy, więc nie powinno być problemu. Daj znać co i jak.
- rsmx5
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: Fiat 124 Spider
Doxyll pisze:rsmx5 pisze:Wybiera się ktoś z Łodzi.
Jeżeli tak to proszę o kontakt na PW - mam prośbę o podrzucenie jednego drobiazgu od Zoharka.
My jedziemy z Łodzi i nawet z zoharkiem mieszkamy prawie na jednej ulicy, więc nie powinno być problemu. Daj znać co i jak.
Poszło na PW

- Arturo_tiburon
- Model: ND
- Wersja: Daga spec
normalnie chyba trzeba tu siedzieć on line non stop
uczestnik wszystkich rund MC do 03' 2020
II vice MC'18 , mistrz MC '17, IV MC'16 , I miejsce Sud WIR'15 , II vice MC'15, mistrz MC'14 WEST, II vice ALL STAR'14 , II vice MC'13. daily mazda od 08 6, cx7, cx5 NBFL->NC->ND > emeryt
II vice MC'18 , mistrz MC '17, IV MC'16 , I miejsce Sud WIR'15 , II vice MC'15, mistrz MC'14 WEST, II vice ALL STAR'14 , II vice MC'13. daily mazda od 08 6, cx7, cx5 NBFL->NC->ND > emeryt
Jojo
[ Dodano: 25-07-2012, 15:40 ]
Jeżeli "wygrałem" licytację
to jeszcze dzisiaj wyślę przelew z mBanku (410zł)
Puściłem przelew z mBanku.

[ Dodano: 25-07-2012, 15:40 ]
Jeżeli "wygrałem" licytację

to jeszcze dzisiaj wyślę przelew z mBanku (410zł)
Puściłem przelew z mBanku.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2012, 15:02 przez Jojo, łącznie zmieniany 1 raz.
Karolina pisze:No nie widzę nikogo przed Tobąwięc tak, wygrałeś
Czekam na przelew.
Tak jak napisałem przelew poszedł z mBanku na konto w Millenium, czyli jutro około południa (pierwszą sesją przychodzącą) będą na koncie;
Czy są jakieś wolne miejsca w dwójkach w nocy z 28-29 lipca, czyli z soboty na niedzielę?
Rozumiem, że jeżeli nie ma to zostaje mi jedynka, w cenie 140 zł z widokiem na góry

Rozumiem, że zbiórka przedwyjazdowa z Wawy planowana jest w sobotę na 7am przy Ikei (?) w Jankach?
Listę naszych już wysłałam do hotelu i temat pomocy z mojej strony przy rezerwacjach hotelowych jest zamknięty. Nie wiem czy są jeszcze miejsca. Zwolniłam ostatnio dwa pokoje dwuosobowe, więc może coś Ci się uda załatwić indywidualnie.
Przykro mi... Może się jeszcze uda.
Ruff pisze:FAAAAAAAAAAAAAAAK!

Jest ryzyko - jest przyjemność
[quote="Karolina"]Listę naszych już wysłałam do hotelu i temat pomocy z mojej strony przy rezerwacjach hotelowych jest zamknięty. Nie wiem czy są jeszcze miejsca. Zwolniłam ostatnio dwa pokoje dwuosobowe, więc może coś Ci się uda załatwić indywidualnie.
Dzięki; dzwoniłem do hotelu przed chwilą i dostałem info, ze w nocy z soboty na niedzielę jest sporo jedynek wolnych (ekonomiczne, standard), stąd nie powinno być problemu, nawet gdyby ktoś chciał zostać, a decyzję podjąć dopiero w sobotę;
Do zobaczenia w sobotę przy Maku w Jankach o 7mej
Dzięki; dzwoniłem do hotelu przed chwilą i dostałem info, ze w nocy z soboty na niedzielę jest sporo jedynek wolnych (ekonomiczne, standard), stąd nie powinno być problemu, nawet gdyby ktoś chciał zostać, a decyzję podjąć dopiero w sobotę;
Do zobaczenia w sobotę przy Maku w Jankach o 7mej

-
- Donator
- Wersja: FL

Niestety z żalem musze zgłosić swoją rezygnacje z udziału w sobotniej imprezie. Uszkodzenie mojej Miatki jest nie do opanowania do tego czasu - wg Grzesia musze szukać nowego silnika

Ostatnio zmieniony 27 lip 2012, 0:25 przez Jumpman, łącznie zmieniany 1 raz.
Live to ride - ride to live! HD or MX5 or 1302S or 126P ?
Moja Lalunia
Moja Lalunia

Ruff masz szanse