[konkurs] Sportowy
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: Inny
- Wersja: RevolutionReloaded
Szansa wygrania raptem 1:67. Dlaczego więcej osób nie było optymistami 

.
na szczęście korupcji w tym klubie nie ma i każdy może wygrać:D
Oj ta, ja i tak nadal jestem z naszymi
Dali radę, pomimo, że nie wyszli z grupy. Irytuje mnie jak wszędzie słysze jacy to oni do dupy... A co mają ruskie myśleć? Taki piękny pierwszy mecz, drugi nienajgorzej... a koniec końców też nie wyszli z grupy. Znów ci fatalni Grecy psim swędem się wyczłapali i Czesi, którzy dostali sromotne klapsy od ruskich. Nędzna bramka po kiepskim meczu z Polakami... no ale tabela jest jaka jest, liczą się wyniki.
Jutro Irlandia, myśląc realnie, pewnie przegrają... Ale chcę oglądać znów ich kibiców!

Jutro Irlandia, myśląc realnie, pewnie przegrają... Ale chcę oglądać znów ich kibiców!

MarcinZ pisze:"wkrótce" ma jednak różne oblicza
Dyskwalifikacja za czepianie się

A tak serio

Alpauz, szał oklasków i inne takie

Nie płaczcie, że nie wygraliście tym razem.

Jest ryzyko - jest przyjemność
- Bardock
- Model: Inny
- Wersja: S3 1.8T
CO ?! o kurde nigdy jeszcze nic nie wygrałem
puszcze dziś totka!!
Wchodzę w ten wątek bo Maks coś napisał, czytam, jego post i nie dowierzam, sprawdzam wyżej i faktycznie. WYGRAŁEM
Dziękuję
edit1
Gdzie można to cudo odebrać ??

Wchodzę w ten wątek bo Maks coś napisał, czytam, jego post i nie dowierzam, sprawdzam wyżej i faktycznie. WYGRAŁEM

edit1

Gdzie można to cudo odebrać ??

Hehehe uwielbiam uszczęśliwiać ludzi
Cudo można odebrać ode mnie albo na Iłżeckiej 9-17 albo Dzieci Warszawy w innych godzinach.
Wybierz lokalizację i daj znać, żebym zabrała do pracy albo nie. Jeżdzę Vespą więc w bagażnik nie wrzucę
W sobotę wyjeżdzam na urlop.

Cudo można odebrać ode mnie albo na Iłżeckiej 9-17 albo Dzieci Warszawy w innych godzinach.
Wybierz lokalizację i daj znać, żebym zabrała do pracy albo nie. Jeżdzę Vespą więc w bagażnik nie wrzucę

W sobotę wyjeżdzam na urlop.
Jest ryzyko - jest przyjemność