PS. Gdyby tak się utrzymało w Warszawie do weekendu, to mam pewien chytry plan... Kawy bym się napił, nie wiem, jak Wy ;-]
Moderator: Moderatorzy
mox pisze:w Łodzi cos organizujemy?
Konrad pisze:mox pisze:w Łodzi cos organizujemy?
10 to środa - chętnie;) Tyle, że po 17-tej, a to już noc... A w sobotę, jak się utrzyma, to jeszcze chętniej. Mam nadzieję, że mi wyjazd służbowy nie wypali, bo w niedzielę nasze gwiazdy powinny śmigać w manufakturze, w ramach WOŚP. Może zrobimy w niedzielę jazdy top-down na WOŚP? hihi;)
jmk pisze:Konrad pisze:mox pisze:w Łodzi cos organizujemy?
10 to środa - chętnie;) Tyle, że po 17-tej, a to już noc... A w sobotę, jak się utrzyma, to jeszcze chętniej. Mam nadzieję, że mi wyjazd służbowy nie wypali, bo w niedzielę nasze gwiazdy powinny śmigać w manufakturze, w ramach WOŚP. Może zrobimy w niedzielę jazdy top-down na WOŚP? hihi;)
Konrad, to jest świetny pomysł. Jeśli by się trochę chętnych znalazło, to na szybko mogę coś zorganizować z WOSP..
karol pisze:Przemek Vonau pisze:Jeśli będzie sucho i ładna pogoda w weekend to się piszę. Z niespodzianką
Czyżby NC
Przemek Vonau pisze:marthen pisze:Przemek Vonau pisze:Auto wybitnie nie jest na polską zimo/jesień więc jak będzie mokro to przybędę Miatą.
Jedyne co mi do głowy przychodzi, to coś w stylu Lotusa Super7...
Super na pewno jest.
Przemek Vonau pisze:
To jak się w niedzielę umawiamy bo jakoś temat ucichł.
mox pisze:widze Przemek, że pociąg do klasyków tylko rośnie, no ciekawe co tam siedzi u ciebie w garażu
Konrad oczywiście WOŚP + top down
Przemek Vonau pisze:Konrad pisze:mox pisze:widze Przemek, że pociąg do klasyków tylko rośnie, no ciekawe co tam siedzi u ciebie w garażu
Konrad oczywiście WOŚP + top down
Jak będzie tak jak dziś, to z top-down będzie problem. Ale WOŚP z Kuzajem będzie;)
Ja nie wytrzymałem i dzisiaj wyjechałem autkiem w suchym okienku żeby trochę rozruszać po 3 tygodniach stania i oczywiście i tak trafiłem na nieziemską ulewę więc jeśli nie będzie gradobicia albo śniegu to mogę jutro o 11.00 pod palmą i tak się pojawić skoro auto i tak jest już usyfione. Jeśli ktoś jeszcze jest chętny to dajcie znać. Sam nie chcę sterczeć.
Przemek Vonau pisze:mox pisze:no to będą fotki Przemka auta , czekam z niecierpliwością ...
Mała zajawka