Ktoś się tym bawił i może wypowiedzieć się na ten temat? Jak ma się stosunek możliwości det3 do ceny? Z góry dzięki za pomoc.
Link:
http://www.ecumaster.com/produkty_det3.html
PS. Jeśli był już taki temat to przepraszam, bo jestem nowy

Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
grzes pisze:ednak nie oczekiwałbym cudów z strojenia seryjnej miaty na decie.
Wojtek JDM pisze:już zabawę z tym w Hondzie taty
snafu pisze:z podpięciem ecu mastera pod mazdowski przepływomierz są pewne problemy, z racji tego że ECU master ma inną rezystancje wewnętrzną niż seryjny sterownik wartość napięcia przez niego odczytywana jest wyższa i jeśli się tego odpowiednio nie zmodyfikuje to auto będzie zalewane
podobnie jest z hallotronowym czujnikiem położenia wału, z racji tego że triger jest na 4 zębach zapłon można jedynie opóźniać
Wojtek JDM pisze:a jak kupię Miate to chciałbym ją troszkę podstroić
Wojtek JDM pisze:Jednym slowem gdy cos sie pomodzi najlepiej jest jechac
Jednym slowem gdy cos sie pomodzi najlepiej jest jechac do PROMOTORA i tyle jeszcze raz dzieki
Wojtek JDM pisze:Twierdzili oni, że producent zostawia jeszcze duży zapas mocy, który blokuje komp. Rozumiem, że pic?
Wojtek JDM pisze:To akurat dotyczyło toyoty aygo 1.0 wolnossące 68km seria bodajże.
Wojtek JDM pisze:Czy urządzenie musi być non stop podpięte czy wystarczy, że zapiszę moje ustawienia?
swimmer pisze:Wojtek JDM pisze:Czy urządzenie musi być non stop podpięte czy wystarczy, że zapiszę moje ustawienia?
Świniak działa poprzez modyfikowanie sygnałów kompa. Nie zapisuje nic na nim, nic z nim nie zmienia. W kompie mazdy przed NC nie da się nic zmienić, nie da się flashować i robić innych tego typu sztuczek. Jest również przez tego kompa ograniczony.
Robienie mapy zapłonu a ustawianie gaźnika w maluchu to nie jest to samoZałożenie ecumastera bez żadnych innych, poważnych modyfikacji absolutnie nic Ci nie da.
Wojtek JDM pisze:Nie wiem jeszcze tylko jak to jest z moimi ustawieniami. Czy urządzenie musi być non stop podpięte czy wystarczy, że zapiszę moje ustawienia?
Wojtek JDM pisze:bo w malcu nie mam elektroniki wcale