misiekrk, wydaje mi się że ona stała przedtem długo w komisie, ktoś ją oglądał i strasznie psioczył, pewności jednak że to ta nie mam. Ogólnie trochę tania na dobre 1,8
PATRZ 1.POST. Tutaj pytamy o egzemplarze MX-5 z ogłoszeń w internecie
Moderator: Moderatorzy
Ruten pisze:czy to normalne ze na boku [od koła do koła] na lakierze jest jakas dodatkowa warstwa czegoś [jakby naklejka?] pomalowana jak nadwozie, ale z chropowatą fakturą. Obejmuje ona próg i wchodzi też na drzwi.
Ruten pisze:Na masce np nie było żadnych a grubość lakieru była większa [220um~]
ari88gold pisze:Auto w przeciwieństwie do pierwszej sprawiało dobre wrażenie wizualne. Na karoserii sporo rysek, ale akceptowalnych i nie wykluczających. Wnętrze zadbane (jedyne co mi się nie podobało to strasznie zmatowiały element kierownicy zaślepiający poduszkę powietrzną). Auto tak jak deklarował właściciel lakierowane z prawej strony - drzwi, błotnik. Ponadto, o czym właściciel nie wspomniał - auto lakierowane z lewej strony + miejscami szpachla - drzwi, błotnik oraz tył. Mocowania do lamp klejone. Późniejsze oglądanie auta pod maską wywołało spore zdziwienie. Pierwszy raz się spotkałem z taką ilością rdzy. Praktycznie wszystkie elementy pordzewiałe łącznie z podłużnicą, która wyglądała fatalnie - tak jakby koleś parkował w jakimś jeziorze. Cała przeżarta i naruszona. Sprawiała wrażenie tak zniszczonej, że jakakolwiek ingerencja mogłaby doprowadzić do jej złamania. W każdym razie to był koniec oglądania. Bardzo nie polecam, bo podróżowanie tym autem może być naprawdę niebezpieczne.
Jeżeli w jakiś sposób wyraziłem się niejasno, czy mało precyzyjnie to przepraszam. Są to moje pierwsze posty i chętnie udzielę rzetelniejszych informacji na PW.