MX-5 Cup Polonia 2008
amatorski puchar MX-5
Moderator: Moderatorzy
alo,
banda starych miatowiczów (głównie Tomek) wpadł na genialny pomysł zorganizowania wewnętrznego pucharu MX-5, wykorzystując do tego różnego rodzaju imprezy sportowe, które odbywają się na torach w Polsce (szczególnie w Kielcach, Ułężu itp)
szczegóły informacji i coś na wzór regulaminu na
www.mx5.prv.pl
Zapraszam i czekamy na chętnych ....
banda starych miatowiczów (głównie Tomek) wpadł na genialny pomysł zorganizowania wewnętrznego pucharu MX-5, wykorzystując do tego różnego rodzaju imprezy sportowe, które odbywają się na torach w Polsce (szczególnie w Kielcach, Ułężu itp)
szczegóły informacji i coś na wzór regulaminu na
www.mx5.prv.pl
Zapraszam i czekamy na chętnych ....
pozdrawiam
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
myslimy myslimy co tu zrobic, by miec z toba szanse 

pozdrawiam
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
założyć turbo;))) a tak poważnie to ja bym sie nie przejmował - jak rok temu jezdzilem w ułężu to Tomek na 1,5 km próbie na kazdym przejezdzie dokładał mi 4 sek (mialem 1,6 NA) - a teraz mam kiepskie opony, mało czuje to auto, w zakretach boje sie tykać gazu... poza tym moze padać deszcz i w tych okolicznościach szanse są naprawde równe... a pomyślałes o satysfakcji jeśli pojedziesz jakas próbe szybciej niż 100KM mocniejsza miatka?:))) myśle ze nie ma co gdybać sprawdzimy jak bedzie w ułężu.
yasne, juz nie moge sie doczekac, wpraszam sie na co-drive
)

pozdrawiam
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
nie śmigam do Amsterdamu 

pozdrawiam
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
Przesyłam link do kilku zdjęć z Superoes'u w Kielcach 10.05.2008
http://picasaweb.google.co.uk/meiselpiotr/SuperoesKielce10052008
pzdr
http://picasaweb.google.co.uk/meiselpiotr/SuperoesKielce10052008
pzdr
Odpowiedź na pytanie "yanika".
Jak już pisał Radek:
"...myslimy myslimy co tu zrobic, by miec z toba szanse ...". W końcu
Rada Sędziowska w głosowaniu ustaliła, że Miaty z doładowaniem będą mogły startować w pucharze, będą klasyfikowane wg zajętego miejsca, ale zdobyte punkty będą przemnożone przez współczynnik 0,7. W najbliższym czasie pojawi się aneks do regulaminu.
Równocześnie Rada Sędziowska zachęca do udziału w zatwierdzonych imprezach i przypomina, że listę imprez można znaleźć na stronie www.mx5.prv.pl.
Jak już pisał Radek:
"...myslimy myslimy co tu zrobic, by miec z toba szanse ...". W końcu
Rada Sędziowska w głosowaniu ustaliła, że Miaty z doładowaniem będą mogły startować w pucharze, będą klasyfikowane wg zajętego miejsca, ale zdobyte punkty będą przemnożone przez współczynnik 0,7. W najbliższym czasie pojawi się aneks do regulaminu.
Równocześnie Rada Sędziowska zachęca do udziału w zatwierdzonych imprezach i przypomina, że listę imprez można znaleźć na stronie www.mx5.prv.pl.
piotr k.
-
- Model: NA
Do nagrania użyłem od około 10 lat nie używanej pozyczonej kamery . Okazało się, że wciąga taśme
Ale nie poddałem sie, naciągnąłem ją ile sie tylko dało i zrzuciłem. Ogólnie jest kiepsko, ale coś tam widać
Powoli tracę nerwy do tego windows movie makera. Non stop mi go wywala bez powodu. Troche "na oślep" to składam, bo nie za bardzo działa w nim podgląd. Tzn działa, ale jak go wykorzystuje to mi wywala program
Na razie większość moich przejazdów.
http://rapidshare.de/files/39385385/kielce_0001.wmv.html

Powoli tracę nerwy do tego windows movie makera. Non stop mi go wywala bez powodu. Troche "na oślep" to składam, bo nie za bardzo działa w nim podgląd. Tzn działa, ale jak go wykorzystuje to mi wywala program

Na razie większość moich przejazdów.
http://rapidshare.de/files/39385385/kielce_0001.wmv.html
-
- Administrator
- Model: NC FL2
- Wersja: 2.0 PRHT
Witam i pozdrawiam wszystkich uczestników ostatniego SUPEROESU-u na torze w Miedzianej ... przejęty konkurencją
zainwestowałem w lepsze a przede wszystkim wygodniejsze fotele do jazdy na MX-5 Polonia Cup

Ostatnio zmieniony 15 maja 2008, 9:53 przez demol, łącznie zmieniany 1 raz.
Fuksja i Turkus 

i jak pasują?
pozdrawiam
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
podeślij fotse, ciekaw jestem , jak to sie rezentuje (top down)
pozdrawiam
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
no tak światowiec
)
na classicauto następne się wyberasz?

na classicauto następne się wyberasz?
pozdrawiam