Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
Witam wszystkich jeźdźców zjednoczonych ze swymi końmi!
Od miesiąca posiadam Miatę (tak, z USA) NBFL 1.8 z roku 2002. Pojazd jest czarny, ma czarne wnętrze, softtop jest czarny, więc nic dziwnego, że poprzedni właściciel wykupił sobie tablice ze słowem "HADES". I to cala tajemnica mojego nicku. Mazda jest po przejściach, miała kiedyś bliskie spotkanie z innym pojazdem, więc pewne kwestie będę musiał ogarnąć po swojemu, bo naprawa była z wierzchu nawet, nawet, ale pod maską są miejsca do poprawy. Jednak póki co wszystko działa, nawet klima i tylko mocy brak, ale to znana przypadłość. Idzie zima, więc Miata dostała hardtop w czarnym macie (dla podtrzymania nicku
) i szukam dla niej kółek zimowych. Potem przyjdzie czas na zawias, heble i jakieś soft turbo. Miata nie jest moim jedynym pojazdem, pojawiła się u mnie w ramach zarządzania kryzysem. Kryzysem wieku średniego oczywiście
. Mam nadzieję, że dzięki kolegom z forum uda mi się ominąć większość raf na wyboistej drodze do idealnej, wymarzonej zabawki.
Pozdrawiam serdecznie
Od miesiąca posiadam Miatę (tak, z USA) NBFL 1.8 z roku 2002. Pojazd jest czarny, ma czarne wnętrze, softtop jest czarny, więc nic dziwnego, że poprzedni właściciel wykupił sobie tablice ze słowem "HADES". I to cala tajemnica mojego nicku. Mazda jest po przejściach, miała kiedyś bliskie spotkanie z innym pojazdem, więc pewne kwestie będę musiał ogarnąć po swojemu, bo naprawa była z wierzchu nawet, nawet, ale pod maską są miejsca do poprawy. Jednak póki co wszystko działa, nawet klima i tylko mocy brak, ale to znana przypadłość. Idzie zima, więc Miata dostała hardtop w czarnym macie (dla podtrzymania nicku

Pozdrawiam serdecznie
Andrzej
Witam wszystkich!
Mam na imię Łukasz. Nastała chwila kiedy postanowiłem się wreszcie zarejestrować na forum
które regularnie śledzę od 2008 roku
Obecnie jeżdżę Mercedesem A-Klasa..jednak chyba wreszcie dojrzałem do tego aby spełnić swoje marzenia:) które już przybrały realny:) kształt wersji memories albo silver blues
mam nadzieje ze uda mi się to przed pierwszym śniegiem...
Pozdrawiam Wszystkich Łukasz
Mam na imię Łukasz. Nastała chwila kiedy postanowiłem się wreszcie zarejestrować na forum

Obecnie jeżdżę Mercedesem A-Klasa..jednak chyba wreszcie dojrzałem do tego aby spełnić swoje marzenia:) które już przybrały realny:) kształt wersji memories albo silver blues

Pozdrawiam Wszystkich Łukasz
matpilch pisze:witamy panów, po szczesliwym zakupie zapraszamy do działu Nasze Samochody i zachecamy do prezentacji swoich mxów![]()
a Quentina równiez zapraszam na spoty śląskie

- niemampojeciaa
- Model: Inny
a ja zapraszam wszystkich nowych do działu [url=http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?t=1193]REGULAMIN[/url] bo coraz rzadziej tam ludzie zaglądają. Nie mniej jednak Witamy Serdecznie
i zapraszamy do lektury forum
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Witam wszystkich,
Mam na imię Sebastian jestem z Lodzi ale aktualnie mieszkam w Sochaczewie, Mazdę po długich poszukiwaniach sprawiłem sobie na moje urodziny jako prezent
tu pozdrawiam kolegę stanika od którego kupiłem Mazdę. Mam nadzieje, ze któraś z grup Warszawska albo Łódzka znajdzie dla mnie miejsce 
Mam na imię Sebastian jestem z Lodzi ale aktualnie mieszkam w Sochaczewie, Mazdę po długich poszukiwaniach sprawiłem sobie na moje urodziny jako prezent

Pozdr $eb@
A kojarzę kojarzę
Witamy serdecznie

Witamy serdecznie

- Hookie
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 2.0T
Cześć! Mam na imię Maksym, pochodzę z Katowic.
Aktualnie jestem na etapie poszukiwania wymarzonej Miatki. Forum czytam już od dłuższego czasu. Dziś nadeszła pora na założenie konta.
Mam nadzieję, że po dokonaniu przeze mnie zakupu spotkamy się na jakiś malowniczych bezdrożach 

2011-12: NB 1.8 '98 10th Anni 2260 - Miatulka
2013: NA 1.6 '90 - Babcia
2015-17: NBfl 1.6 '04 - Furia
2019: NBfl 1.8 '01 - Hejka 2.0
2018-22: ND 2.0 '16 Club - Kocur
2022-25: NBfl 1.8 '03 - Żaba
2025-? NC 2.0T '06 - 7
2013: NA 1.6 '90 - Babcia
2015-17: NBfl 1.6 '04 - Furia
2019: NBfl 1.8 '01 - Hejka 2.0
2018-22: ND 2.0 '16 Club - Kocur
2022-25: NBfl 1.8 '03 - Żaba
2025-? NC 2.0T '06 - 7
Witam wszystkich. Mam na imię Artur i już od miesiąca jestem posiadaczem swojej wymarzonej MX-5-tki. na Forum zaglądałem już na długo przed zakupem MX-a i to właśnie ta "kopalnia wiedzy"o tych wyjątkowych autach ostatecznie przekonała mnie do finalnego kroku w tym temacie. Pojechałem do MX-5 Centrum we Wrocławiu po lśniącego i pachnącego "Phoenix-a". A teraz z dnia na dzień coraz bardziej utwierdzam się, że to był świetny wybór. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.
Hookie pisze:Cześć! Mam na imię Maksym, pochodzę z Katowic.Aktualnie jestem na etapie poszukiwania wymarzonej Miatki. Forum czytam już od dłuższego czasu. Dziś nadeszła pora na założenie konta.
Mam nadzieję, że po dokonaniu przeze mnie zakupu spotkamy się na jakiś malowniczych bezdrożach
Witamy witamy

- funky
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 1.8
Zuba pisze:Witam wszystkich. Mam na imię Artur i już od miesiąca jestem posiadaczem swojej wymarzonej MX-5-tki. na Forum zaglądałem już na długo przed zakupem MX-a i to właśnie ta "kopalnia wiedzy"o tych wyjątkowych autach ostatecznie przekonała mnie do finalnego kroku w tym temacie. Pojechałem do MX-5 Centrum we Wrocławiu po lśniącego i pachnącego "Phoenix-a". A teraz z dnia na dzień coraz bardziej utwierdzam się, że to był świetny wybór. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.
chyba go kojarzę, wrzucaj go do działu "nasze auta"

Witam wszystkich. Od ok. dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem wymarzonego autka. Przez ten czas moje zadowolenie i uzależnienie rosną wraz z liczbą przebytych km więc postanowiłem też do Was dołączyć.
W tym miejscu, jako że jest to mój pierwszy RWD a aura robi się ku temu sprzyjająca, pozwolę sobie od razu zwrócić się do szanownych forumowiczów z okolic Trójmiasta - gdzie można znaleźć fajny placyk do poćwiczenia? Pochodzę z południa Polski i mieszkam tutaj od niedawna więc proszę o wyrozumiałość
--
pozdrawiam,
lukasz
W tym miejscu, jako że jest to mój pierwszy RWD a aura robi się ku temu sprzyjająca, pozwolę sobie od razu zwrócić się do szanownych forumowiczów z okolic Trójmiasta - gdzie można znaleźć fajny placyk do poćwiczenia? Pochodzę z południa Polski i mieszkam tutaj od niedawna więc proszę o wyrozumiałość

--
pozdrawiam,
lukasz
Jakieś deja vu mnie dotknęło..evilek pisze: pozwolę sobie od razu zwrócić się do szanownych forumowiczów z okolic Trójmiasta - gdzie można znaleźć fajny placyk do poćwiczenia? Pochodzę z południa Polski i mieszkam tutaj od niedawna więc proszę o wyrozumiałość

LubMich pisze:Jakieś deja vu mnie dotknęło.. z miejscem do ślizgania nie jest za bogato.. ale coś tam już udało się odszukać - popada śnieg to się odezwij temat rozwojowy
Okay. A swoją drogą widzę, że nie tylko mnie przygnało tutaj z Krakowa, gdzie trochę lat zleciało na studiach i w pracy

Ale ze mnie burak. Jestem tu od 07-06-2011, a jeszcze się nie przywitałem
CZEEEE WSZYSTKIM, JESTEM HIMBER

CZEEEE WSZYSTKIM, JESTEM HIMBER

- niemampojeciaa
- Model: Inny
a ja tu jestem od 14-02-2010 ( walentynki
) i też sie nie przywtałem
Dobry wieczór

Dobry wieczór

Witam imiennika 

Kochani Klubowicze,,,
Niniejszym chciałem się ponownie przywitać ze wszystkimi po powrocie do zacnego grona wraz z dniem dzisiejszym - po odbyciu 240 km trasy swoją nową Miatką
.
W sumie to czekałem żeby uzbierać na NC ale za cholerę nie mogłem się doczekać. Tak więc z dniem dzisiejszym wracam do Klubu wraz z piękną NB 98' w ulubionym BRG.
Pozdrawiam wszystkich, tych znanych i nieznanych......
Niniejszym chciałem się ponownie przywitać ze wszystkimi po powrocie do zacnego grona wraz z dniem dzisiejszym - po odbyciu 240 km trasy swoją nową Miatką

W sumie to czekałem żeby uzbierać na NC ale za cholerę nie mogłem się doczekać. Tak więc z dniem dzisiejszym wracam do Klubu wraz z piękną NB 98' w ulubionym BRG.
Pozdrawiam wszystkich, tych znanych i nieznanych......

Ciemna strona..........................??
jkuzma pisze:wracam do Klubu wraz z piękną NB 98' w ulubionym BRG.

Po
eM
chwilowo bezmiatowy 
była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
jest: Hieronim.......

była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
jest: Hieronim.......