spilner pisze:Hub_l napisał/a:
Zaraz robię przelew. Nie było mnie dawno na forum. Dlaczego zniknąłem z listy na sierpniowego Wróbla?
Może mieć to pewien związek z brakiem wpłaty w terminie - vide drugi post w wątku.
Marnie

20 sierpnia 2011
Moderator: Moderatorzy
spilner pisze:Hub_l napisał/a:
Zaraz robię przelew. Nie było mnie dawno na forum. Dlaczego zniknąłem z listy na sierpniowego Wróbla?
Może mieć to pewien związek z brakiem wpłaty w terminie - vide drugi post w wątku.
Hub_l pisze:spilner napisał/a:
Hub_l napisał/a:
Marnie Tak czy inaczej przelew zrobiłem. Może się znajdzie dla mnie wolne miejsce.
Lukjor pisze:Analogicznie do poprzedniego Wróbla chciałbym się dowiedzieć czy znajdzie się jeszcze raz miejsce dla mojego kumpla w Leonie![]()
Wg listy z pierwszego posta są dwa wolne miejsca, jeśli to prawda to jedno chciałbym zarezerwowaćProsiłbym o potwierdzenie to przelejemy kaskę
Lukjor pisze:Prosiłbym o potwierdzenie to przelejemy kaskę
xaoo pisze:odpsprzedam moje miejsce
Hub_l pisze:Widzę, że nadal jest wolne miejsce. Majkel_c, dołącz mnie proszę jeśli jest możliwość. Na motorki w końcu lecimy w niedzielę, więc jeżeli da radę to chętnie pojadę
majkel_c pisze:Up.
Na razie mamy jeszcze jedno wolne miejsce i dwu chętnych na oddanie swoich. Jeśli ktoś ma na oku jakiegoś chętnego na pojeżdżawkę, zapraszamy.
Jak się nie znajdą, to będzie dopłata, w najbardziej pesymistycznej wersji niecałe 30 PLN na samochód :neutral:
Spidi pisze:majkel_c pisze:Up.
Na razie mamy jeszcze jedno wolne miejsce i dwu chętnych na oddanie swoich. Jeśli ktoś ma na oku jakiegoś chętnego na pojeżdżawkę, zapraszamy.
Jak się nie znajdą, to będzie dopłata, w najbardziej pesymistycznej wersji niecałe 30 PLN na samochód :neutral:
Ja z każdym dniem czuje się lepiej więc jakaś tam nadzieja jest... Nie chciałbym jednak wprowadzać zamieszania i zostawiać tego czy w sobotni poranek będe się nadawał na aktywny dzień na ostatnią chwilę...
Może jak ostatnim razem warto rozważyć zaproszenie kolegów spoza klubu - wtedy deklarowali chęć uczestniczenia w kolejnych edycjach jeśli będzie taka możliwość?
pzdr
Spidi pisze:Może jak ostatnim razem warto rozważyć zaproszenie kolegów spoza klubu - wtedy deklarowali chęć uczestniczenia w kolejnych edycjach jeśli będzie taka możliwość?