Blotniki NB NBFL
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
No zartujcie kupilem sobie jakis czas temu zderzak od nbfl ( mam zwykla nb ) i jak mierzylem to wszytsko wyglada identycznie ?? miezylem odleglosci w mocowaniach krzywe itp, nie bedzie on pasowal ???
W moim aucie poprzedni wlasciciel zalozyl zderzak od NB FL. Nie wiem czy poprostu kupil zly model, czy tak chcial.. (stary zostal "uszkodzony"). W kazdym badz razie udalo mu sie to zrobic.
Ja narazie tak to zostawilem, ale nie podobaja mi sie lekkie szparki miedzy zderzakiem a lampami (dokladnie obok kierunkow w lampach). Sam zderzak ladniejszy, ale bez lamp od NB FL szalu nie robi.
Ja narazie tak to zostawilem, ale nie podobaja mi sie lekkie szparki miedzy zderzakiem a lampami (dokladnie obok kierunkow w lampach). Sam zderzak ladniejszy, ale bez lamp od NB FL szalu nie robi.
Cholera czyli zeby zalozyc ten zderzak od nbfl bede musial jeszcze lampy wymienic i nadkola ???, chyba zamówie gdzies tuningowy zdezak zamiast kombinować.
a nadkola nie były przypadkiem takie same? co prawda juz kupiłem samochód po wymiance, ale wydaje mi się, że nadkola nie różnią się od tych z nb. jeśli masz trochę funduszy to polecam wzmiankę - samochód znacznie zyskuje na wyglądzie i choć osobiście tego nie sprawdzałem to myślę, że na jakości oświetlenia też bo jednak co soczewka to nie odbłyśnik
musisz się tylko liczyć z większym wydatkiem na żarówki jeśli masz zamiar mieć jakieś firmowe 

-
dimmu pisze:Cholera czyli zeby zalozyc ten zderzak od nbfl bede musial jeszcze lampy wymienic i nadkola ???, chyba zamówie gdzies tuningowy zdezak zamiast kombinować.
Nie lepiej po prostu kupić od NB

R.E.D. pisze:a nadkola nie były przypadkiem takie same? co prawda juz kupiłem samochód po wymiance, ale wydaje mi się, że nadkola nie różnią się od tych z nb. jeśli masz trochę funduszy to polecam wzmiankę - samochód znacznie zyskuje na wyglądzie i choć osobiście tego nie sprawdzałem to myślę, że na jakości oświetlenia też bo jednak co soczewka to nie odbłyśnikmusisz się tylko liczyć z większym wydatkiem na żarówki jeśli masz zamiar mieć jakieś firmowe
Nadkola różnią sie diametralnie, nie ma możliwości założenia od NB FL do NB i na odwrót.
Na siłę można, ale będą dziury i fałdy.θ
Witam
Jestem nowy na forum i chciałbym się przywitać i mam pytanie. Kupiłem nie dawno kupiłęm Mazde NBFL i musze wymienic w niej tylni zderzak. Są jakieś różnice między zderzakami NB a NBFL bo na allegro jakoś nie podpisują ich z jakiego są modelu i nie chce się wpakować w minę.
Pozdrawiam
Jestem nowy na forum i chciałbym się przywitać i mam pytanie. Kupiłem nie dawno kupiłęm Mazde NBFL i musze wymienic w niej tylni zderzak. Są jakieś różnice między zderzakami NB a NBFL bo na allegro jakoś nie podpisują ich z jakiego są modelu i nie chce się wpakować w minę.
Pozdrawiam
- emixfajf
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Sportive Turbo
snejki81 pisze:Panowie musze kupić błotnik, potwierdzicie mi że sam błotnik w NBFL i NB jest taki sam?
Ano.
Jest:
1. NBFL 1.8 '01 Sportive Turbo A3F
2. ND2 2.0 '21 GT 46G
Była:
1.NA 1.6 '91 SU 2.MSM '04 27A 3.NA 1.6 '93 SU 4.NBFL 1.8 '01 Sportive 34K 5.NB 1.8 '98 RS A3F 6.ND 2.0 '16 GT 41W 7.ND2 2.0 '19 Club 47A
1. NBFL 1.8 '01 Sportive Turbo A3F
2. ND2 2.0 '21 GT 46G
Była:
1.NA 1.6 '91 SU 2.MSM '04 27A 3.NA 1.6 '93 SU 4.NBFL 1.8 '01 Sportive 34K 5.NB 1.8 '98 RS A3F 6.ND 2.0 '16 GT 41W 7.ND2 2.0 '19 Club 47A