rafik14 pisze:sorry wielkie ale nie znoszę uprzedmiotawiania kobiet.
Rozwiniesz? Bo w tym kontekście ta wypowiedź brzmi co najmniej dziwnie.
Moderator: Moderatorzy
rafik14 pisze:sorry wielkie ale nie znoszę uprzedmiotawiania kobiet.
spilner pisze:rafik14 pisze:sorry wielkie ale nie znoszę uprzedmiotawiania kobiet.
Rozwiniesz? Bo w tym kontekście ta wypowiedź brzmi co najmniej dziwnie.
rafik14 pisze:proszę bardzo...odpowiedz sobie na pytanie czy chciałbyś żeby Twoja partnerka,żona etc. była opisywana jako okaz dla koneserów i estetów jak jakaś waza do zupy
=w kontekście stereotypowymspilner pisze:w kontekście kulturowym
rafik14 pisze:I jeszcze jedno...ile razy uzyłeś stwierdzenia 'baba za kierownicą'? -to samo zło....
rafik14 pisze:uwolnij proszę myślenie...bo stereotypami wieje na kilometr. Pogadamy jak sie kiedyś moze spotkamy. Jak dla mnie możesz być koneserem, kolekcjonerem kobiet. Jak zwał tak zwał. I masz rację uczepiłem się słowa 'koneser' ( i tylko tego) bo widzę w nim uwielbienie przedmiotu a nie człowieka. A jak tak bardzo przyzwalasz na wszelkie 'zjawiska kulturowe' łykając wszystko bez analizy i przemyslenia ...no cóż. Prawdziwy z ciebie "FACET'. I nie dorabiam Ci gęby tylko reaguję na to co mnie razi .
PS nie powielam nośnych haseł tylko przytaczam jak to nazywasz 'kulturowe' powiedzenia
Borgir pisze:Jednego samochodu nie da się przewieźć w innym.
Czyżby...?
[URL=http://wot.motortrend.com/zoom-zoom-sprinter-mazda-ride-87413.html]LINK[/URL]