Agi pisze:Ja nic na ten temat nie pisałam, ale wywołana do tablicy się wypowiem![]()
oczywiście gdzieś zbłądziła myśl moja, zrobił się skrót i padło Agi na ciebie

Moderator: Moderatorzy
hella_flush pisze:i top down polecam stopery, nie świszcze wiatr w uszach, a radio jak się podkręci to nawet nieźle słychać
hella_flush pisze:azbest1983 pisze: Ps. dla mnie bardzo ważnym wyposażeniem kabrio jest: czapka z daszkiem
-1
hella_flush pisze:sebna pisze:i tak nie chciał bym klimy (Kilogramy) ale na pewno warto ją mieć.
Nie kumałem nigdy tego argumentu, ile ważą graty od klimy? ~15kg Jak to wpływa na osiągi? Wyrzuć zapas, opróżnij schowek i jesteś na 0...
sebna pisze:Oczywiście, że wpływa - 15kg tu 15 tam a Miata mocą nie grzeszy.
scotch pisze:Agi pisze:Ja nic na ten temat nie pisałam, ale wywołana do tablicy się wypowiem![]()
oczywiście gdzieś zbłądziła myśl moja, zrobił się skrót i padło Agi na ciebiechodziło mi oczywiście o Karolinę
torzech pisze:Ktoś mi tutaj zaczął porządnie wątek zaśmiecać...
radek77 pisze:Nie wyobrażam sobie żeby latem zakładać dach.
hella_flush pisze: ile ważą graty od klimy? ~15kg
sebna pisze:ostatnia rzecz, która mnie interesuje to odciążanie tyłu.
majkel_c pisze:Naładuj mocno bagażnik i wybierz się w dobrą górską trasę, zatęsknisz za odciążaniem tyłu![]()
Po
eM
wiktoch pisze:btw: czy ma ktoś godnego polecenia do naprawy klimy w Warszawie? Dzisiaj w emiksie było mega gorąco ...
MiC pisze:zapraszam do Krakowa
MiC pisze:gwarantuje całą mokrą koszulę
artur pisze:ale zastanawiam się na ile w tych korkach pomogłaby klima (przy założeniu, że chcę jechać top-down) - zakładam, że jednak niewiele
True, też takie rozwiązanie mnie się bardzo podoba..kulkas pisze:Puszczasz klimę na nogi i spokojnie stoisz sobie w korku, ciesząc się słońcem i patrząc z politowaniem na wszystkie szczelnie zamknięte konserwy wokoło.
kulkas pisze:artur pisze:ale zastanawiam się na ile w tych korkach pomogłaby klima (przy założeniu, że chcę jechać top-down) - zakładam, że jednak niewiele
A tu byś się zdziwił![]()
Puszczasz klimę na nogi i spokojnie stoisz sobie w korku, ciesząc się słońcem i patrząc z politowaniem na wszystkie szczelnie zamknięte konserwy wokoło.
kulkas pisze:Puszczasz klimę na nogi i spokojnie stoisz sobie w korku, ciesząc się słońcem i patrząc z politowaniem na wszystkie szczelnie zamknięte konserwy wokoło.