[Wrocław] Tor Rakietowa - spotkania okazjonalne
Moderator: Moderatorzy
-
Ale będzie się fajna zabawa.Ja bede o 15 .29 Pozdrawiam.
[ Dodano: 14-04-2011, 19:41 ]
Z autostrady hm. najlepiej jakbyś sie dogadał z haryyym on bedzie jechał z oławy.
[ Dodano: 14-04-2011, 19:41 ]
Z autostrady hm. najlepiej jakbyś sie dogadał z haryyym on bedzie jechał z oławy.
-
Ja bym zjechałem węzłem na Bielany czyli zjazd o nazwie Wrocław, będzie najłatwiej.
I jeszcze prośba - jeżeli ktoś ma pompkę do kół z manometrem to fajnie jak weźmie ze sobą.
I jeszcze prośba - jeżeli ktoś ma pompkę do kół z manometrem to fajnie jak weźmie ze sobą.
Stay Tuned!
Nie ma boga nad JDM a Tsuchiya jest jego prorokiem.
z katowic na tor najlepiej zjechać za wrocławiem na pietrzykowice, przejechać pietrzykowice i smolec i będziecie na torze, nie wjeżdzając nawet do wrocławia, (prosta droga i nie będzie korków o tej porze, natomiast przez bielany na avicenny można utknąć na pół godziny) Osoby jadące z drugiej strony tj ul. mińską też uprzedzam o korku ciągnacego się od nowego dworu, czasami w piatki ok 16 zdarzyło mi się 40 minut tam stać, sam będę jechał prosto z pracy ze strzegomskiej wyjdę o 15 i mam nadzieję że na 15.30 jednak sie uda
[ Dodano: 15-04-2011, 10:34 ]
Właśnie dostałem wezwanie na spotkanie na 15, więc pewnie trochę się spóźnię
będę około 16:15

[ Dodano: 15-04-2011, 10:34 ]
Właśnie dostałem wezwanie na spotkanie na 15, więc pewnie trochę się spóźnię

Klasyfikacja ogolna - najlepsze czasy
1 Mat 1.53.49
2 Andrzej MR 1.57.35
3 Maciej 1.57.62
4 Michal 1.59.88
5 Nawi 1.59.91
6 Moris 1.59.92
7 Harry 2.00.30
8 Elmo 2.00.79
9 Grzesiek 2.02.14
10 Hella 2.02.18
11 Kasia 2.17.96

1 Mat 1.53.49
2 Andrzej MR 1.57.35
3 Maciej 1.57.62
4 Michal 1.59.88
5 Nawi 1.59.91
6 Moris 1.59.92
7 Harry 2.00.30
8 Elmo 2.00.79
9 Grzesiek 2.02.14
10 Hella 2.02.18
11 Kasia 2.17.96
- Załączniki
-
[Rozszerzenie xls zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2011, 23:29 przez tmx89, łącznie zmieniany 2 razy.

Zgadzam się, jechałeś dobrą trasą, ale co to ma za znaczenie skoro kolejne wyniki i tak były lepsze;]
[ Dodano: 15-04-2011, 23:52 ]
W ogole to Basia mi właśnie mówi że Nawi miał 1,59 z czymś. Jego wynik jest wpisany razem z innym w jednej kratce bo się nie zmieścił
[ Dodano: 15-04-2011, 23:52 ]
W ogole to Basia mi właśnie mówi że Nawi miał 1,59 z czymś. Jego wynik jest wpisany razem z innym w jednej kratce bo się nie zmieścił

no i mimo szELMOwskiego podejścia nie byłem ostatni no to już sukces bo starałem się głównie nie uszkodzić mazdy i jak najwięcej się nauczyć nowego samochodu. Średnie spalanie w czasie jazdy po torze wyniosło 25,4 l/100 Teraz na pytanie ile pali już mam dobra odpowiedź 

-
Szkoda, ze udało mi się ujechać ledwo 4 okrążenia pomiarowe... Ale przynajmniej wiem, że chłodnice mam do ogarnięcia a ABS do komisyjnego "wyp***dolenia w kosmos"...
Dziękuję wszystkich dzisiaj obecnym za dobrą atmosferę, ze szczególnym uwzględnieniem Pań mierzących czasy - jesteście wielkie!
Na szybko proponuję następujące poprawki przed następna edycją:
1. Absolutny zakaz "dzikowania" w parku maszyn.
2. Ustawić trasę na której nie trzeba wrzucać trzy/cztery razy jedynki. (czyli trasa całkowicie bez zakrętów na 1)
3. Jak ktoś zauważy kamień na zakręcie zatrzymuje się, kopie kamola i wraca na start.
Pozdrawiam wszystkich uczestników i do zobaczenia na Rakietowej wkrótce!
P.S. Qbatron - Hary dostał strzała w tył tuz po zakończeniu imprezy. Do roboty jest most, zderzak, wzmocnienie i nie wiadomo co jeszcze... Szczęśliwie udało mi się uciec (a Kaśce za mnie schować) i mam nogi w stanie nie połamanym...
Dziękuję wszystkich dzisiaj obecnym za dobrą atmosferę, ze szczególnym uwzględnieniem Pań mierzących czasy - jesteście wielkie!

Na szybko proponuję następujące poprawki przed następna edycją:
1. Absolutny zakaz "dzikowania" w parku maszyn.
2. Ustawić trasę na której nie trzeba wrzucać trzy/cztery razy jedynki. (czyli trasa całkowicie bez zakrętów na 1)
3. Jak ktoś zauważy kamień na zakręcie zatrzymuje się, kopie kamola i wraca na start.
Pozdrawiam wszystkich uczestników i do zobaczenia na Rakietowej wkrótce!
P.S. Qbatron - Hary dostał strzała w tył tuz po zakończeniu imprezy. Do roboty jest most, zderzak, wzmocnienie i nie wiadomo co jeszcze... Szczęśliwie udało mi się uciec (a Kaśce za mnie schować) i mam nogi w stanie nie połamanym...
Stay Tuned!
-
Impreza była zajefajna.Mam nadzieje że niebawem znowu się tam spotkamy.
Impreza faktycznie przednia. Od jutra biorę się za leczenie mazdy.A co 3 czerwca jest jakis wolny termin zeby wynajac tor czy to takie swobodne rozmyslania?? A tak btw to chcemy z Hella zorganizowac pod koniec czerwca jakis fajny budzetowy weekendzik po najfajniejszych drogach Sudetów z mozliwoscią integracji. Co wy na to? Prosze zglaszac wstepna aneksje zebysmy zdazyli zarezerwowac pensjonaty.