Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: ND
- Wersja: SkyFREEDOM
Witam wszystkich.
Z Mazdą do czynienia mam od ponad dwóch lat jako sprzedawca w poznańskim salonie Mazdy Voyager Club..
Od niedawna użytkuję służbowo MX-5, dlatego postanowiłem się tu wpisać
Jest to NC 2.0 160KM Sport, w okropnie podatnym na zabrudzenia czarnym A3F Brilliant Black
Gdyby ktoś organizował jakiś lokalny spot w Poznaniu i okolicach to jestem chętny.
Zapraszam też na jazdy testowe do salonu
Pozdrawiam
Z Mazdą do czynienia mam od ponad dwóch lat jako sprzedawca w poznańskim salonie Mazdy Voyager Club..

Jest to NC 2.0 160KM Sport, w okropnie podatnym na zabrudzenia czarnym A3F Brilliant Black

Gdyby ktoś organizował jakiś lokalny spot w Poznaniu i okolicach to jestem chętny.

Pozdrawiam
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Mnie również szybkie brudzenie się czarnej NBfl okrutnie irytuje, ale że tu na forum wszyscy próbujemy sobie bezinteresownie pomagać - mogę zabrać od ciebie to auto i wybawić od problemu...
W zamian proponuję Pandę VAN 1.1 w łatwym do utrzymania kolorze Rosso Corsa
Witam serdecznie nowych Forumowiczów.

W zamian proponuję Pandę VAN 1.1 w łatwym do utrzymania kolorze Rosso Corsa

Witam serdecznie nowych Forumowiczów.

MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT

Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
- dmk
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom, Recaro
szymon1984 pisze:Witam wszystkich.
Jest to NC 2.0 160KM Sport, w okropnie podatnym na zabrudzenia czarnym A3F Brilliant Black![]()
Pozdrawiam
A to zaprosimy Cię z przyjemnością na nasze spontaniczne pojeżdżawki/spotkania - podeślij na PW numer telefonu

Jest: MX-5 NDRF 2.0 - viewtopic.php?f=22&t=26399
Była: MX-5 NB 1.8T - viewtopic.php?f=22&t=2932
Była: RX-8 HP - http://forum.rxklub.pl/index.php?/topic ... x-hp-aka-wóz-rodzinny/
Była: MX-5 NB 1.8T - viewtopic.php?f=22&t=2932
Była: RX-8 HP - http://forum.rxklub.pl/index.php?/topic ... x-hp-aka-wóz-rodzinny/
WItam serdecznie w imieniu swoim i Mazdy,
jej kierownica szczęśliwie przed dwoma dniami zawitała w moje ręce i naturalnie zaiskrzyło, choć to mało powiedziane;) Mam na imię Kuba, przeszło ćwierć wieku za sobą, czasów ciemnych i mrocznych do dnia w którym w moim życiu światłością swych unoszonych urokliwie świateł uczyniłą jasność w moim życiu=) trochę poniosło.... ale cóż zrobić, wczoraj poraz pierwszy poczułem niczym nieograniczona przestrzeń nad sobą (motocykl to jednak co innego), pewność prowadzenia, zadziorność....
Jak to inaczej napisać...
Mam na imię Kuba, od dwóch dni jestem uzależniony na... ZOOM-ZOOM i cholernie dobrze mi z tym
Udanego sezonu wszystkim życzę i do zobaczenia na drodze
jej kierownica szczęśliwie przed dwoma dniami zawitała w moje ręce i naturalnie zaiskrzyło, choć to mało powiedziane;) Mam na imię Kuba, przeszło ćwierć wieku za sobą, czasów ciemnych i mrocznych do dnia w którym w moim życiu światłością swych unoszonych urokliwie świateł uczyniłą jasność w moim życiu=) trochę poniosło.... ale cóż zrobić, wczoraj poraz pierwszy poczułem niczym nieograniczona przestrzeń nad sobą (motocykl to jednak co innego), pewność prowadzenia, zadziorność....

Jak to inaczej napisać...
Mam na imię Kuba, od dwóch dni jestem uzależniony na... ZOOM-ZOOM i cholernie dobrze mi z tym

Udanego sezonu wszystkim życzę i do zobaczenia na drodze

mock pisze:przeszło ćwierć wieku za sobą, czasów ciemnych i mrocznych do dnia w którym w moim życiu światłością swych unoszonych urokliwie świateł uczyniłą jasność w moim życiu
Witamy w epoce oświecenia!

Była: MX5 NBFL 1,8 Phoenix
Jest: MX5 NC 2.0 3rd Generation Limited Edition (Launch Edition)
Suddenly you feel like you are the best driver in the world. But let’s be honest, you’re probably not.
Suddenly you feel like you are the best driver in the world. But let’s be honest, you’re probably not.
Cześć!
Na imię mam Michał. Ostatnio wymyśliliśmy z żoną, że jako rodzina 2+1 w drodze potrzebujemy pilnie kupić rodzinny samochód - najlepiej Mazdę MX-5
Orientuję się w wykonalności takiego pomysłu i tak trafiłem do Was na forum. Mam nadzieję, że niebawem znajdę jakiś zdrowy egzemplarz NBFL. Tymczasem wracam do lektury Waszych wypocin.
Pzdr,
MW
Na imię mam Michał. Ostatnio wymyśliliśmy z żoną, że jako rodzina 2+1 w drodze potrzebujemy pilnie kupić rodzinny samochód - najlepiej Mazdę MX-5

Pzdr,
MW
2003 NBFL 1.8 Memories II -> 2004 NBFL 1.6 Unplugged -> Mitsubishi Colt 1.3 -> Ford S-Max... WTF?! || Never drive faster than your angels can fly.
wojtyr pisze:Cześć!
Na imię mam Michał. Ostatnio wymyśliliśmy z żoną, że jako rodzina 2+1 w drodze potrzebujemy pilnie kupić rodzinny samochód - najlepiej Mazdę MX-5![]()
Pzdr,
MW
Cześć, ja również mam na imie Michał, moja córeczka ma 10 i pół miesiąca a mazdę mamy od 1150 km, mx-5 bardzo się dobrze sprawuje jako rodzinny samochód, nawet po nieprzespanej nocy związanej z ząbkującym dzieckiem, rano wsiadasz chętnie i jedziesz do pracy z uśmiechem na twarzy, w poprzednim samochodzie tak nie miałem, gratuluje decyzji. Kombi nam się przydaje tylko w czasie niedzielnych wycieczek na basen i z powrotem inaczej nikt nie chce do niego wsiadać.
Witam wszystkich,
Po spotnanicznym zakupie Mazdy MX-5 z 1998 roku (wersja NB) będzie mi bardzo miło dołączyć do grona posiadaczy tego wspaniałego samochodu. Na dniach zrobie jakieś przyzwoite zdjęcia i zaprezentuje się z moją czarną Mazdą, która na pewno niektórym będzie znana tylko, że w trochę innym wydaniu:)
Pozdrawiam
Konrad
Po spotnanicznym zakupie Mazdy MX-5 z 1998 roku (wersja NB) będzie mi bardzo miło dołączyć do grona posiadaczy tego wspaniałego samochodu. Na dniach zrobie jakieś przyzwoite zdjęcia i zaprezentuje się z moją czarną Mazdą, która na pewno niektórym będzie znana tylko, że w trochę innym wydaniu:)
Pozdrawiam
Konrad
Witam wszystkich forumowiczów
Od X tygodni śledzę tyle wątków, ile tylko daję radę. Miatą jestem, jak by to ująć... zaślepiony
Nie wyobrażam sobie, że mógłbym kupić cokolwiek innego, to wręcz skrojony dla mnie na miarę samochód, wszystko inne wydaje mi się strasznie nudne i/lub tendencyjne, i mam wrażenie że posiadając takową nie zamieniłbym się nawet na 911
Na razie jestem na etapie, powiedzmy, uzyskiwania stabilności finansowej
Więc póki co, będę tylko wnikliwie czytał, i czytał, i czytał (i zazdrościł!)... z myślą, że kiedyś nadejdzie ten dzień, kiedy uśmiech z twarzy można mi będzie usunąć tylko chirurgicznie
Pozdrawiam!

Od X tygodni śledzę tyle wątków, ile tylko daję radę. Miatą jestem, jak by to ująć... zaślepiony

Na razie jestem na etapie, powiedzmy, uzyskiwania stabilności finansowej

Pozdrawiam!
Witam wszystkich . Mam na imię Bartek lat 20
Od niedawna zacząłem przeglądać forum więc czas się przywitać. Od niecałych 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem mx-5 i dosłownie mógłbym z niej nie wysiadać
. Zdjęcia będą na dniach .
Model NA , 1.8 1995r.

Od niedawna zacząłem przeglądać forum więc czas się przywitać. Od niecałych 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem mx-5 i dosłownie mógłbym z niej nie wysiadać

Model NA , 1.8 1995r.
Witam forumowiczów
Mam na imię Paweł, lat 23
Od prawie dwóch miesięcy jestem posiadaczem pięknej MX5 NBfl.
Wcześniej byłem posiadaczem Hondy Civic V generacji ( Tylko japońskie samochody ! )
Zdjęcia będą na dniach.
Pozdrawiam

Mam na imię Paweł, lat 23

Od prawie dwóch miesięcy jestem posiadaczem pięknej MX5 NBfl.
Wcześniej byłem posiadaczem Hondy Civic V generacji ( Tylko japońskie samochody ! )
Zdjęcia będą na dniach.
Pozdrawiam

Hehe tak jakoś wyszło:P
Witam wszystkich.
Na forum jestem już od jakiegoś czasu, ale jeszcze się nie przedstawiłem
Od tygodnia moja narzeczona jest oficjalnie właścicielką srebrnej NB - zakup na który bardzo namawiałem.
Fotki jak mi się uda wrzucę jeszcze dziś.

Od tygodnia moja narzeczona jest oficjalnie właścicielką srebrnej NB - zakup na który bardzo namawiałem.
Milex pisze:Witam wszystkich.
Gratulacje ... dla narzeczonej

Karol B.
Ongiś ciemnozielona Żabusia NB 1.8. oraz
Czerwony Kapturek NC 20th Anniversary Edition 1.8 nr 1217/2000
Ongiś ciemnozielona Żabusia NB 1.8. oraz
Czerwony Kapturek NC 20th Anniversary Edition 1.8 nr 1217/2000
Witam wszystkich
Moja słabość do mx-5 trwa już bardzo długo
..
Obecnie jeżdże Del Sol'em, aczkolwiek mam zamiar przerzucić się na coś nowszego - cabrio pełną gębą i tylnym napędem, więc wybór nie może być inny jak Miatta
Może jeszcze nie teraz.. ale jestem pewny, że niebawem będę mógł pochwalić się swoim nabytkiem
... A teraz biorę się za lekturę forum

Moja słabość do mx-5 trwa już bardzo długo

Obecnie jeżdże Del Sol'em, aczkolwiek mam zamiar przerzucić się na coś nowszego - cabrio pełną gębą i tylnym napędem, więc wybór nie może być inny jak Miatta

Może jeszcze nie teraz.. ale jestem pewny, że niebawem będę mógł pochwalić się swoim nabytkiem

... A teraz biorę się za lekturę forum

Witamy. Owocnej lektury życzymy i trzymamy kciuki, coby nowy nabytek pojawił się jak najszybciej 

Była: MX5 NBFL 1,8 Phoenix
Witajcie! cieszę się że mogę poznać tu tak wielu ludzi z pasją, jestem bardzo szczęśliwy że udało mi się tu trafić- ponieważ właśnie szukam mojego wymarzonego egzemplarza mx5. Jestem studentem medycyny, mieszkam i uczę sie w P-ń. Mam nadzieję że z Waszą pomocą niebawem spotkamy się na drodze w tych niepowtarzalnych samochodach!
Chyba powinnam się przywitać jeszcze raz
bo dawno mnie nie było no i cały czas byłam "bezmazdowa";)
Jeśli nic dziwnego się nie wydarzy to w najbliższym czasie stanę się posiadaczką wymarzonej błękitnej NBFL ze stajni Marcina z roadstery.pl
przyjmiecie do grona?
po raz drugi;)

bo dawno mnie nie było no i cały czas byłam "bezmazdowa";)
Jeśli nic dziwnego się nie wydarzy to w najbliższym czasie stanę się posiadaczką wymarzonej błękitnej NBFL ze stajni Marcina z roadstery.pl
przyjmiecie do grona?

po raz drugi;)
artur pisze:piękna sztuka! miałem okazję jechać nią dwa razy (niestety tylko jako pasażer) - bardzo fajne autko i pięknie się prezentuje, wzroku nie można oderwać
baaaardzo chciałabym ją mieć już w garażu, jest najpiękniejsza na świecie i śmieję się że czakała w roadsterach właśnie na mnie - obserwowałam ją od pazdziernika odkąd się pojawiła

do zobaczenia na trasie