Wie moze ktos gdzie w wa-wie mozna znalesc jakas miate do rozbiorki, potrzebuje kilku drobiazgow do wnetrza ... Szukalem w allegro ale i nic niema w wa-wie, a daleko gdzies jechac tez niebardzo mi sie chce :neutral:
Pozdrawiam

pytania różne...
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Ben_sage pisze:Tak z ciekawosci pisze jak wyglądaja naklady finansowe i nakłady prac
Ben_sage pisze:Jakie zmiany?
Ben_sage pisze:Wiedzialem że tylko ty odpiszesz.Oczywiscie ja takich zamiarów nie miałem tylko ciekawość.Silnik fajnie pracował ale jakoś wlaśnie nie było wogole widac osiągów na tym filmiku.Faktycznie efekt w stosunku do pracy i ceny nie warty zachodu.
Myslalem o paru przeróbkach to już tak poza tematem wszystko co miało byc powiedziane ty odwaliłeś.
Przed mocniejszymi przerobkami myslalem czy nie sprobowac czegoś takiego :
ciup lżejsze koło zamachowe o około 1,5 kg ale nie dużo.Czy Uważasz może można sobie pozwolić na lżejsze koło do madzi?troszke potraszyli mnie tym....
Wydech 4-2-1 uklad wydechowy 2,5
wypolerowac kanały w kolektorze ssacym,
Obrobka glowicy i polerka kanalów
wyczyscic zawory,komplecik uszczelek,nowe kable zaplonowe
ciekawe co by z tego wyszło.
Konrad pisze:Wiesz, na początek proponuję Ci wydanie 30 euro na Miata Performance Book by Norman H. Garrett. Znajdziesz tam odpowiedzi na większość nurtujących Cię pytań i nagle zobaczysz, że pozostałe przestaną Cię nurtować;)