3-5 lipiec Kotlina mini drift
Moderator: Moderatorzy
- Peecer
- Donator
- Model: ND
- Wersja: 100th Anniversary
Również dziękujemy za spotkanie i wspaniałe chwile spędzone w Waszym towarzystwie oraz użyczenie prawych foteli i w przypadku jednego jegomościa nie tylko fotela.
Zainteresowani wiedzą o co chodzi....
Peecer & Synek

Zainteresowani wiedzą o co chodzi....
Peecer & Synek
- Załączniki
-
- Co prócz jazdy robiliśmy z Wami oddaje nazwa miejscowości.... W przenośni.....
Pozdrawiamy jeszcze raz.... - image.jpg (7.38 KiB) Przejrzano 3165 razy
R.E.D. pisze:"juz" w domu - tym razem chyba zrobilem najwiecej kilometrow ze wszystkich zeby tu dotrzec![]()
wielkie dzieki piotrnet![]()
..reszte mysli przeleje na posta innym razem
Tylko nie mów, że musiałeś się wrócić na kotlinę

Całej ekpie chciałem podziękować za zajebiście spędzony weekend!
- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
novy pisze:mówisz o Policji w Kudowie, bo prawie dostałem 1000 zł za przejazd wzdłuż po pasach, wjazd na chodnik i stanie w niedozwolonym miejscu... "Panie władzo... tu taki złot mamy i do bankomatu się śpieszyłem"
Tak.
O Naszym zlocie dowiedzieli się chwilę wcześniej bo postanowiliśmy w Kudowie pokierować troszkę ruchem na Drodze Krajowej tuż przed ich nosem

Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
- turbo pchała
- Model: NB FL
- Wersja: Silver Blues
A o co chodzi z ROZ?
"Jeśli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego, zanim odejdziesz, to znaczy, że kupiłeś sobie zły samochód."
Moja -> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13537&start=60

Moja -> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13537&start=60

ROZ ROZwalił system na Kotline 

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Chciałbym Wszystkim uczestnikom KMD bardzo serdecznie podziękować za liczne przybycie
Szczególne podziękowania należą się Basi która mimo swego stanu zwolniła z obowiązków domowych Krystiana by wspólnie z Piotrem mogli naszą skromną grupę przegonić po winklach Kotliny Kłodzkiej.
Szacun dla Peecera i Domana, że po Norweskich fiordach zechcieli zaszczyć Nas swoją obecnością i opowieściami o drogach w.... Szwecji...
Piątkowa i sobotnia kulturalna integracja pokazała jak wysoki poziom trzymamy mimo glebienia aut
choć Młodzież obecna na zlocie zadawała pytanie czy to na pewno dobre towarzystwo...
Ekipie poznańskiej chciałem pogratulować jedynie słusznej zmiany decyzji by nocować jednak z nami
Trasy jak zwykle kręte przejeżdżane w coraz szybszym tempie - na drodze 100 zakrętów Torpeda jak to stwierdziła zrobiła się cała mokra, a ja dotrzymuję tempa Kyremu
Było szybko i czasem się guma odkleiła
ale obyło się bez strat w ludziach i sprzęcie.
Nie licząc tego, że "policja już wie o naszych wyczynach" było bezpiecznie mimo że "kierował Pan ruchem bez uprawnień"
Jesteście the best i już czuję że na kolejną edycję KD miejscówki będą ROZchwytywane

Szczególne podziękowania należą się Basi która mimo swego stanu zwolniła z obowiązków domowych Krystiana by wspólnie z Piotrem mogli naszą skromną grupę przegonić po winklach Kotliny Kłodzkiej.
Szacun dla Peecera i Domana, że po Norweskich fiordach zechcieli zaszczyć Nas swoją obecnością i opowieściami o drogach w.... Szwecji...

Piątkowa i sobotnia kulturalna integracja pokazała jak wysoki poziom trzymamy mimo glebienia aut

Ekipie poznańskiej chciałem pogratulować jedynie słusznej zmiany decyzji by nocować jednak z nami

Trasy jak zwykle kręte przejeżdżane w coraz szybszym tempie - na drodze 100 zakrętów Torpeda jak to stwierdziła zrobiła się cała mokra, a ja dotrzymuję tempa Kyremu

Było szybko i czasem się guma odkleiła

Nie licząc tego, że "policja już wie o naszych wyczynach" było bezpiecznie mimo że "kierował Pan ruchem bez uprawnień"

Jesteście the best i już czuję że na kolejną edycję KD miejscówki będą ROZchwytywane

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
- KyRy
- Moderator
- Kontakt:
Jaro pisze:dotrzymuję tempa Kyremu
Chyba jesteście razem z Madzią uzależnieni od wyprzedzania

Jaro pisze:Było szybko i czasem się guma odkleiła
na szczęście w miarę szybko złapała z powrotem

Jaro pisze: "kierował Pan ruchem bez uprawnień"

Jesteście fantastycznymi wariatami

Okolica jest przepiękna, zachwycają formacje skał i ciekawa architektura mijanych posesji.
Dziękuję:
-wszystkim, którzy pomagali przy aucie,
-wszystkim którzy na trasie motywowali do szybszej jazdy (KyRy i Jaro na długo pozostaną w moim sercu jako najlepsi kierowcy widziani bezpośredni od tyłu, a także nie mogę zapomnieć o Janekpower który przez pewną część trasy bezwzględnie siedział mi na tyłku),
-ekipie w drodze powrotnej (za zrobienie kilku dodatkowych km i liczne telekonferencje podczas powrotu),
-ekipie imprezowej (Magik Dyman i Picuś – mega fajnie że wpadliście dołączyć, Smock #25, Kasi która zabawiała towarzystwo gitarą i śpiewem, i całej reszcie która śmiała się ze mną lub ze mnie

-REDziowi który musiał znosić 17 budzików oraz za wzięcie na prawy na ostatni fragment przejażdżki – od środka Twoje umiejętności wyglądają naprawdę imponująco.
Kiedy powtórka? Obiecuję ogarnąć samochód, żeby nie jeździć w 40 stopniowym upale na maksymalnym ogrzewaniu, i jeszcze bardziej obiecuję rozwinąć swoje umiejętności, chociaż muszę i tak przyznać że pozytywnie jestem zaskoczona że dotrzymywałam kroku.

„If you’re not scared, you’re not going fast enough”
- KyRy
- Moderator
- Kontakt:
Torpeda pisze:Okolica jest przepiękna, zachwycają formacje skał i ciekawa architektura mijanych posesji.
to Ty byłaś w stanie podziwiać jeszcze podczas tej gonitwy widoki?

Torpeda pisze:KyRy i Jaro na długo pozostaną w moim sercu jako najlepsi kierowcy widziani bezpośredni od tyłu
dobra, dobra nie tylko od tyłu...
ale nie będę pokazywał palcem ani głośno mówił kto odważył się złamać pkt 12 Klubowego Regulaminu Jazdy w Kolumnie

Torpeda pisze:pozytywnie jestem zaskoczona że dotrzymywałam kroku
Mega dawałaś radę! Szczególnie na zjeździe Drogą Stu Zakrętów

KyRy pisze:Torpeda pisze:KyRy i Jaro na długo pozostaną w moim sercu jako najlepsi kierowcy widziani bezpośredni od tyłu
ale nie będę pokazywał palcem ani głośno mówił kto odważył się złamać pkt 12 Klubowego Regulaminu Jazdy w Kolumnie![]()
Torpeda pokazała że nie ma żadnych hamulców

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Rozglądałam się i zastanawiałam się nad geologiąKyRy pisze:Torpeda pisze:Okolica jest przepiękna, zachwycają formacje skał i ciekawa architektura mijanych posesji.
to Ty byłaś w stanie podziwiać jeszcze podczas tej gonitwy widoki?![]()

KyRy pisze:Torpeda pisze:KyRy i Jaro na długo pozostaną w moim sercu jako najlepsi kierowcy widziani bezpośredni od tyłu
ale nie będę pokazywał palcem ani głośno mówił kto odważył się złamać pkt 12 Klubowego Regulaminu Jazdy w Kolumnie![]()
Kojarzę ten regulamin, ale na szybko nie mogę go znaleźć - swoją drogą, może warto przypominać uczestnikom o ogólnych zasadach? Mnie wyszkolił Synuś na Bieszczadach... I gwoli jasności, mam hamulce, po prostu czasami intencjonalnie się ich wyzbywamJaro pisze:Torpeda pokazała że nie ma żadnych hamulców

KyRy pisze:Torpeda pisze:pozytywnie jestem zaskoczona że dotrzymywałam kroku
Mega dawałaś radę! Szczególnie na zjeździe Drogą Stu Zakrętów90konne Merloty górą!

Opos pisze:Tylko nie mów, że musiałeś się wrócić na kotlinęPrzerażasz mnie
![]()
musialem - zapomnialem dac slodkiego buziaka piotrkowi i gdybym tego nie dopelnil - nie zasnalbym w spokoju

KyRy pisze:RED z Domanem też mnie nieźle podpuścili przez przełęcz Wilczą
ja tam nikogo nie podpuszczalem tylko dotrzymywalem tempa - na dodatek chcialem rozgrzac opony

Torpeda pisze:REDziowi który musiał znosić 17 budzików
i tak wszystkie je wyprzedzalem

Torpeda pisze:od środka Twoje umiejętności wyglądają naprawdę imponująco.
juz sie tak nie podlizuj - nadal wisisz mi pol litra syntetyku

Torpeda pisze:MMC to zabawa w SIMSy, która dała mi jakąś odwagę, ale życie (jazda w stylu torowym po publicznych drogach z ruchomymi i nieprzewidywalnymi pachołkami – innymi uczestnikami ruchu – oraz drzewa, barierki i przełęcze które zastępowały trawę i opony) to jest tak niesamowicie podniecająca adrenalina, że dopiero wtedy czułam, że żyję!! ah ah ah!!
pomyslec, ze jak probowalem ci to wytlumaczyc po bieszczadach, to nie chcialas mi wierzyc

a teraz kilka slow na temat zlotu

przede wszystkim mega podziekowania dla ogarniajacych impreze miejscowych miatowiczow

podziekowalbym jaro za wybor terminu, ale przesadzil z ta pogoda

przedlugie buziaczki dla picusia i dymanka, ze jednak dali sie namowic i przyjechali

zbyt rozowo byc nie moze

szczerze powiedziawszy jedyne co nadrobilo wszystkie powyzsze wady, to wasze towarzystwo i zajekurnafakenbiste imprezy, dla ktorych warto znosic najgorsze meki

na koniec jeszcze dodam:
zimowki w gorach rulez

edit:
na kluczach sie nie skonczylo bo mazda nie chciala odpalic - powodem byla czesciowo juz wypalona klema

dodatkowo juz wiem, ze ten wyjazd wykonczyl uszczelke pod glowica, wiec kolejne radosne wspomnienie zwiazane z tym wyjazdem

Ostatnio zmieniony 08 lip 2015, 10:25 przez R.E.D., łącznie zmieniany 1 raz.
To jeszcze ja choć po części zrobił to za mnie Picuś
Dziękuję wszystkim za przyjęcie grupy z partyzanta
jak było widać spontany są najlepsze a decyzja o wyjeździe zapadła w piątek o 14
Wielkie dzięki dla frakcji z Pyrlandii za wspólną podróż. Reszcie uczestników za wspólną zabawę i wyrozumiałość co do poziomu naszego humoru
Gospodarzom z Kotliny za pokazanie nowych dla mnie miejsc i Grzesiowi i Rafałowi za udostępnienie prawego(I nie tylko) siedzenia
Jeśli ktoś poczuł się w jakikolwiek sposób przeze mnie urażony to przepraszam i proszę o zgłoszenie się do kierownictwa forum o odszkodowanie i usunięcie mnie z grona towarzyszy klawiatury
A tak na poważnie jeśli komuś sposób zabawy pewnej grupy mu nie odpowiada wystarczy powiedzieć
Pozdrawiam Doman vel. Synek

Dziękuję wszystkim za przyjęcie grupy z partyzanta

Wielkie dzięki dla frakcji z Pyrlandii za wspólną podróż. Reszcie uczestników za wspólną zabawę i wyrozumiałość co do poziomu naszego humoru

Gospodarzom z Kotliny za pokazanie nowych dla mnie miejsc i Grzesiowi i Rafałowi za udostępnienie prawego(I nie tylko) siedzenia

Jeśli ktoś poczuł się w jakikolwiek sposób przeze mnie urażony to przepraszam i proszę o zgłoszenie się do kierownictwa forum o odszkodowanie i usunięcie mnie z grona towarzyszy klawiatury

A tak na poważnie jeśli komuś sposób zabawy pewnej grupy mu nie odpowiada wystarczy powiedzieć

Pozdrawiam Doman vel. Synek
wow widze, ze jednak ktos napisal cos w tym watku
bo myslalem, ze po moim poscie to juz temat zostanie zamkniety
moze troche pojechalem z wylaniem zalow, ale nikt nie powinien tego odbierac osobiscie i byl to wg mnie dobry sposob na wytworzenie kontrastu do wspanialego sposobu spedzania czasu z wami wszystkimi poza samochodami
czyli jednak jakis udzial w tym mialem ?
myse, ze jednak malo kto by sie odwazyl - tym razem bylismy wiekszoscia
tak na rozluznienie atmosfery po moim poprzednim poscie wklejam piosenke, o ktorej wspominalem na imprezie

moze troche pojechalem z wylaniem zalow, ale nikt nie powinien tego odbierac osobiscie i byl to wg mnie dobry sposob na wytworzenie kontrastu do wspanialego sposobu spedzania czasu z wami wszystkimi poza samochodami

Synek pisze: decyzja o wyjeździe zapadła w piątek o 14
czyli jednak jakis udzial w tym mialem ?

Synek pisze:A tak na poważnie jeśli komuś sposób zabawy pewnej grupy mu nie odpowiada wystarczy powiedzieć![]()
myse, ze jednak malo kto by sie odwazyl - tym razem bylismy wiekszoscia

tak na rozluznienie atmosfery po moim poprzednim poscie wklejam piosenke, o ktorej wspominalem na imprezie

- Peecer
- Donator
R.E.D. pisze:tak na rozluznienie atmosfery po moim poprzednim poscie wklejam piosenke, o ktorej wspominalem na imprezie
Czy podejrzewasz kogoś, że mógłby się gniewać na tak fantastyczne towarzystwo i Twe iście szatańskie docinki, które trzeba po prostu przyjąć na klatę i z dystansem podejść do życia a nie się zaraz obrażać i .....

R.E.D. - tak się właśnie narodził ROZ i niech żyję dalej swym życiem.... Ludzie, którzy mają ten dystans już go polubili co widać na forum i FB....
I nie ROZ czy dwa przyjdzie Nam się jeszcze zmierzyć być może z uwagami dotyczącymi naszej zabawy - liczę tylko, że będą dotyczyły braku znajomości ROZa i chęci go poznania.....

Pozdrawiam i ROZ jeszcze dziękuję za tak wspaniałą atmosferę i przyjęcie....
Picuś czyżbyś chciał obiecać że na kolejnym zlocie w Kotlinie zostanie oficjalnie ROZwiązana zagadka ROZa?
To mogłoby spowodować że góry chętnych mogłyby nie pomieścić

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro pisze:Picuś czyżbyś chciał obiecać że na kolejnym zlocie w Kotlinie zostanie oficjalnie ROZwiązana zagadka ROZa?
Zagadka została ROZwiązana w Kotlinie

Synek pisze:Zagadka została ROZwiązana w KotlinieKto jej nie słyszał już nie usłyszy
dokladnie - nie mozna znow przypominac domanowi w jak wielkich bolach zrodzila sie ta persona

...nadal jednak mnie meczy pytanie: skad five o tym wiedzial?

Peecer pisze:Czy podejrzewasz kogoś, że mógłby się gniewać na tak fantastyczne towarzystwo i Twe iście szatańskie docinki
analizujac wiekszosc tekstow - najwieksze prawo do tego ma figura bojowa p-23

Peecer pisze:I nie ROZ czy dwa przyjdzie Nam się jeszcze zmierzyć być może z uwagami dotyczącymi naszej zabawy - liczę tylko, że będą dotyczyły braku znajomości ROZa i chęci go poznania.....![]()
![]()
![]()
true story bro

Redziu, czy jesteś świadom że na forum nie ma rozróżnienia na płeć i cała rzesza ludzi jest przekonana że Petarda jest mężczyzną?R.E.D. pisze:tak na rozluznienie atmosfery po moim poprzednim poscie wklejam piosenke, o ktorej wspominalem na imprezie
Torpeda pisze:Redziu, czy jesteś świadom że na forum nie ma rozróżnienia na płeć i cała rzesza ludzi jest przekonana że Petarda jest mężczyzną?R.E.D. pisze:tak na rozluznienie atmosfery po moim poprzednim poscie wklejam piosenke, o ktorej wspominalem na imprezie
Ale Redziu lubi chłopców

R.E.D. pisze:to nie ja mam zdjecie w trakcie ataku na smocka
po tym co tam zaszło moje życie już nigdy nie będzie takie same....

https://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7Gz6M
pozdrawiam
Smock pisze:R.E.D. pisze:to nie ja mam zdjecie w trakcie ataku na smocka
po tym co tam zaszło moje życie już nigdy nie będzie takie same....![]()
pozdrawiam
Wiesz zastanawiałem się czy nie napisać tak Monice:
"Przepraszam ale życie Rafała po tym wyjeździe już nie będzie takie samo! "
- Peecer
- Donator
Smock pisze:R.E.D. pisze:to nie ja mam zdjecie w trakcie ataku na smocka
po tym co tam zaszło moje życie już nigdy nie będzie takie same....![]()
pozdrawiam
Nie mogłeś dobrać lepszego utworu - klękam i czołem o ziemię Biję SMOCKU