Istotne jest ustawienie pedałów, bo np. przy heel & toe trochę się skręca nogę i kolano idzie do wewnętrznej... - pewnie łatwo przyładować nim w kierownik?
Mam nadzieję, że już jutro sporo kwestii się wyjaśni.
Dozo.
Moderator: Moderatorzy
MIKKI pisze:Nie chcę szukać, chcę, żeby pozycja była naturalna
Istotne jest ustawienie pedałów, bo np. przy heel & toe trochę się skręca nogę i kolano idzie do wewnętrznej... - pewnie łatwo przyładować nim w kierownik?
Mam nadzieję, że już jutro sporo kwestii się wyjaśni.
Dozo.
MIKKI pisze:Mam 187cm wzrostu i widzę, po powyższych komentarzach, że jest szansa, że się zmieszczę.
KRISYACHT pisze:ja może taki wielki nie jestem 184, jedyny problem to gdy stoję pod światłami chyba śmiesznie wyglądam jak się garbię żeby dojrzeć sygnalizator, problem będzie na pewno z głowy jak TOP DOWN - tak myślę bo dopiero użytkuję auto od tygodnia i jeszcze nie odważylęm się na zdjęcie dachu - zimno.
SNCF pisze:195cm i jest akurat
prawe kolano dosc mocno tylko opieram o srodek auta i musze jakos nad tym popracowac
a do swiatel nie dojezdzam by je widziec i nie schylac sie, co niecierpliwych chyba drażni, choc watpie by przez to byli 1sek pozniej u celu
SNCF pisze: u nas jak rejestrowalem miate to urzedas mowi hatchback sedan czy kombi, powiedzilem kabriolet to mi odparl ze takich niema i tyle w temacie
Prezes pisze: ...mniej opryskliwego i nie spinającego się urzędnika ...
SNCF pisze:no wlasne i to my ich utrzymujemy z rodzinami..... na co nam oni?
i nikt nie jest odwazny to zmienic
a standardem jest to ze podwazaja! dokument! jakim jest umowa kupna