DarekD pisze:Foty tez chyba pamietam ale ceny nie. 13,5 brzmi atrakcyjnie, pytanie za co ?
okolice 20tys z tego co pamiętam, nie wiem czy troszkę powyżej czy poniżej.
PATRZ 1.POST. Tutaj pytamy o egzemplarze MX-5 z ogłoszeń w internecie
Moderator: Moderatorzy
DarekD pisze:łynął ze Stanów jakiś czas temu, da radę sprawdzic jakoś bezboleśnie jak wyglądała zanim przypłyneła ?
Mam trochę daleko z Kutna i troche słabo jechać w ciemno.
DarekD pisze:Dzięki Koledzy. Kupiłem raport i czekam
EDYTA:
Historia w Stanach kończy się w ... HOLLYWOOD w 2006 napisem SALVAGE
Stan licznika wtedy 47219 mil. Czyli prawie się zgadza
Ja pierdziele, najlepiej wydane 9 zł. w życiu ten raport
kermit01 pisze:Dla niewtajemniczonych - salvage to po pożarze?
czteryslonie pisze:"Mateusz, nie chce mi się latać i strzelać fotki progów, nie mam dwadzieścia lat. Musisz uwierzyć mi na słowo, ze brak ognisk rdzy.
Pozdrawiam Dagmara"
czteryslonie pisze:"Mateusz, nie chce mi się latać i strzelać fotki progów, nie mam dwadzieścia lat. Musisz uwierzyć mi na słowo, ze brak ognisk rdzy.
Pozdrawiam Dagmara"
Michael456 pisze:Czy NCek za taką cenę może być w dobrym stanie ?
czteryslonie pisze:Cześć,
widział ktoś może lub dostrzega na zdjęciach?
http://olx.pl/oferta/mazda-mx-5-miata19 ... 0;promoted
czteryslonie pisze:Dzis oglądałem czerwoną.
Moje uwagi:
1. pomalowana mało profesjonalnie, ale nie ma dramatu
2. purchle przy/pod? chromowanymi nakładkami na progi, od spodu wyglądają na zdrowe, nadkola zdrowe
3. w bagazniku przy aku stała woda
4. akumulator - auto stało pare tygodni, potrzebowało pomocy przy odpaleniu
5. dach ma jedną dziurkę i kilka przetarć
6. Włożone kolorowe amortyzatory, z przodu siedzi nisko, z tyłu wysoko
7. fotel kierowcy przetarty
8. brak chromowanego koła na jednym nawiewie
9. wydech bdb stan
10. opony- średnie
Podsumowując - auto do dopieszczenie, nie jest źle- mnie odstrasza ewentualna blacharka. Autem nie jeździłem.
Niebieska- wizualnie do przemalowania, szpachla na nadkolu, klima podobno słabo dmucha. Tyle na szybko, nie oglądałem jej dokładniej.
seba1433 pisze:2. Powiem szczerze, że nawet nie zauważyłem tego wcześniej i nie wiem czy nazwał bym to purchlami(może purcheleczki? ):
Niech mądrzejsi się wypowiedzą, ale Club to amerykański odpowiednik "Sport". Auto jest ze Stanów, poza nazwą wersji wskazują na to jeszcze licznik w milach i kilometrach i boczne odblaski... przed oględzinami sprawdź VIN i Carfax. Oczywiście widzisz, że cena jest ceną netto?Kinio pisze:http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-2-0-club-edition-okazja-ID6ycF8B.html#ed4817df64
Ktoś widział/zna/kojarzy? Coś wiemy więcej o tej wersji?