Już od jakiegoś czasu na mojej liście rzeczy do zrobienia jest przeróbka nieciekawych zegarów z NBfl ale po tym co zobaczyłem właśnie podskoczyła to o kilka pozycji.
OldTomFrost pisze:ps. w linkach na stronie pliki z szablonami dla zegarow
chyba już kiedyś się te zegary na forum pojawiły... szablony są tylko do NA z tego co pamiętam.
sebna pisze:Fajnie ma przerobiony cały klaster.
on przerobił tabliczki do zegarów, natomiast cały klaster to produkt RSa, zobacz załacznik, to to samo. Genialnie wygląda, masakrycznie kosztuje (taki dekiel prawie 400 USD), używki praktycznie nie do dostania. RS robi takie klasyczne wersje chyba wszystkich przełączników, ale cena jest abstrakcyjna...
Po
eM
Załączniki
nacmtp_b_02l_1_1.jpg (25.95 KiB) Przejrzano 582 razy
znajduję często takie zegary na japońskim yahoo za niewielkie pieniądze....nawet niedawno zamieszczałem linki z aukcjami albo foty z propozycją sprowadzenia przy okazji zakupu mojego sprzęgła - nie było zainteresowania...a teraz wielkie halo
bezdaszniki: Audi 80 Cabriotel 2.0 '94 - sold | Audi TT Roadster 1.8T '02 - sold | Porsche Boxster 2.7 '02 - sold | Mazda MX-5 1.8T '91 - sold | MSM '04 - sold inne czasoumilacze: Mini JCW '03 - sold | Evo 9 '08 - sold | S3 '16 - in | Cayman S '06 - in
Panowie, nie chce nic obiecywać ale jakbyście podali mi konkretne wymiary itd. to mogę coś zaprojektować na zamówienie. Pod kazdego zainteresowanego, pomyślcie o wersji w pełni dostosowanej do waszych potrzeb Sam ostatnio się nad tym zastanawiałem, żeby wykombinować jakieś sensowne 'zegary' do różnych modeli aut, ale jakoś nie miałem do tego motywacji Jesli jesteście zainteresowani to piszcie.
Poza tym moim zdaniem te 'klasyczne' zegary świetnie by wyglądały w każdym aucie