- mam też stabilizator oem NCFL też z żółtym poli i łącznikami... ale nie wiem po co to komu? - 100zł
- osłony zagłówków NCFL piękne chromowane oklejone folią czarny połysk w profesjonalnej firmie zajmującej się oklejaniem...

- części dolotu lub cały dolot NCFL 2.0 (na zdjęciu brak pokrywy filtra powietrza, ale jest szansa, że znajdę gdzieś w garażu) - nie wiem, propozycje?
- wygłuszenie maski NC, niemal idealne, znajdę też większość spinek/klipsów - 150pln
- osłony wydechu koloektora sonda lambda - propozycje
- ręczny z mieszkiem i ramką (chyba z przedlifta) kupiłem dla rączki, której jak widać nie ma na zdjęciu i nie ma w komplecie - 40pln
- podświetlenie tablicy led (jest bardzo jasne - dla mnie za jasne, jest trochę luźniejsze niż oem warto podkleić) - 40pln
- znaczki Mazdaspeed, evil M i inne, jedno evil M było na samochodzie i trzeba je na nowo podkleić taśmą dwustronną - 10pln/sztuka
- gałka zmiany biegów z ali lekko zielona świeci w ciemności (jak wskazówki zegarka) - 30pln, wkręcana
- organizer zaczepiany na daszek przeciwsłoneczny - yyy nie wiem, mogę dorzucić gratis do czegoś albo propozycja
Zdjęcia tu:
https://drive.google.com/drive/u/1/fold ... F_wE7JyXck
Odbiór osobisty Warszawa Ursus.
Jak gdzieś popłynąłem z ceną, a ktoś jest szczerze zainteresowany to może wysłać propozycję z uzasadnieniem. Jak coś jest na zdjęciach wyżej, a nie ma na liście to śmiało pytać

W rozliczeniu mogę przyjąć jakieś tuningi do NC