Witam. Przymierzam sie do zamówienia sprowadzenia autka przez tą firmę www.roadstery.pl ( w sumie już prowadzone sa dyskusje, wybór modelu teraz czekam na umowę) i jestem ciekam waszej opini.Czy ktos z was robił inetersy z ta firmą np: sprowadzał poprzez nią swoje autko z niemiec lub innego kraju? Jakies spostrzeżenia uwagi lub ostrzeżenia??
Prosze o w miare szybką odpowiedź sprawa doś pilna.
belgrath
[połączony] Opinie o firmie www.roadstery.pl
Moderator: Moderatorzy
Jak najbadziej polecam - interesy z Marcinem to prawdziwa przyjemnosc - Marcin jest juz dlugo dlugo w klubie miatek, wielu z nas zna go prywatnie - ja gdybym mial kupowac kolejna miatke od Marcina to móglbym nawet z zamknietymi oczami - rzadko kiedy zdarzaja sie w branzy motoryzacyjnej tak rzetelni i fachowi ludzie:)
Też miałem sprowadzać miatke przez tę firmę a nie zrobiłem tego tylko dlatego że wcześniej sam trafiłem na ładna sztukę. Rozmawiałem z Panem Marcinem pare razy przez telefon i generalnie bardzo pozytywne wrażenie. Profesjonalne podejscie do sprawy, widać że troche wiedzą o tych autkach.
majkel_c pisze:Moja MX stamtąd pochodzi, to bardzo porządna firma![]()
PS celujesz w NC ???
Moim mażeniem jest Mx5 z elektrycznie składanym metalowym dachem ale tę wersie wprowadzono chyba w połowie 2007 r.( za droga) nawet nie znam zabardzo jej oznaczenia. A co do "mojej" przyszłej mam nadzieje madzi to bedzie lub powinna być (o ile taka nie bitą znajdzie pan Marcin) mx 5 w wersi IMPULS 1,8 ewentualnie 1,6 , kolor grafitowy z bezowa skórą - czy to jest NC to ja nie wiem jestem w tych sprawach jak "dziewica" dopiero zaczynam przygodę z MX 5-ątkami.
PS: jesli ktoś wie gdzie można kupić nie bitą MX5 w wersi z elektrycznie składanym metalowym dachem do ceny 60tys. zł (+/- pare złotych) to dajcie znać a podrzuce wasze namiary panu Marcinowi anuż coś z tego wyjdzie.
Takie rzeczy tylko w Erze 

Łoś
Ja również gorąco polecam Pana Marcina,
mają NA nabyłem właśnie od Niego, zdałem sie na jego profesjonalizm, a jest to szczególnie istotne jak się "poluje" na NA.
Widać, że Pan Marcin zna się na MX5 jak mało kto.
polecam
mają NA nabyłem właśnie od Niego, zdałem sie na jego profesjonalizm, a jest to szczególnie istotne jak się "poluje" na NA.
Widać, że Pan Marcin zna się na MX5 jak mało kto.
polecam