Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
Cześć!
Chciałem się grzecznie przywitać
Nazywam się Jurek, mieszkam i pracuję w Warszawie.
Od marca jestem bardzo szczęśliwym posiadaczem MX-5 kupionej od roadstery.pl
Do tego auta przymierzałem się już długo, aż znalazłem sensownie utrzymany egzemplarz:
[URL=http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?p=101997#101997]http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?p=101997#101997[/URL]
Auto jeździ w Warszawie, mam nadzieję pojawić się na jakimś warszawskim spocie, jak tylko czas pozwoli
Chciałem się grzecznie przywitać

Nazywam się Jurek, mieszkam i pracuję w Warszawie.
Od marca jestem bardzo szczęśliwym posiadaczem MX-5 kupionej od roadstery.pl
Do tego auta przymierzałem się już długo, aż znalazłem sensownie utrzymany egzemplarz:
[URL=http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?p=101997#101997]http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?p=101997#101997[/URL]
Auto jeździ w Warszawie, mam nadzieję pojawić się na jakimś warszawskim spocie, jak tylko czas pozwoli

siema, zanim zapytasz, poszukaj, jest tu na forum wiele ważnych i mniej ważnych informacji, pytań i odpowiedzi...
Witam wszystkich, nazywam się Darek mieszkam w Dublinie. od wczoraj jestem posiadaczem mx5. moje autko wymaga troszkę pracy i serca, muszę je doprowadzić do ładu. będę pewnie potrzebował sporo informacji wiec będę często zaglądał. pozdrawiam serdecznie
Dzień-Do-Bry!
Kuba, Opole.
Jeżdżę na co dzień cieniasem do KJS co mnie już bardzo męczy, dlatego zamierzam kupić mx-5 N/A, bym miał coś bardziej wygodniejszego zamiast mojego blaszaka
Jestem świeżak na tym forum, więc jak coś mi nie wyjdzie to nie bijcie mnie od razu a przynajmniej nie po twarzy
Pozdrawiam!!
Kuba, Opole.
Jeżdżę na co dzień cieniasem do KJS co mnie już bardzo męczy, dlatego zamierzam kupić mx-5 N/A, bym miał coś bardziej wygodniejszego zamiast mojego blaszaka

Jestem świeżak na tym forum, więc jak coś mi nie wyjdzie to nie bijcie mnie od razu a przynajmniej nie po twarzy

Pozdrawiam!!

-
Witam wszystkich Forumowiczów, czytam forum zawziecie, bo rozglądam sie za mx5 na 1,6 i to raczej z początków produkcji... nie potrzebne mi zadbe abs'y el. szybi i inne duperele
jak widac w profilu najezdzilem sie juz limuzyną (z ktorej jestem zreszta baaardzo zadowolony) ale czas na jakis driver's car, cos do pośmigania i koniecznie rwd... i chyba na maździnę padnie
z góry dziekuje za okazaną pomoc! Pozdrawiam

Zakochany w starych mercach... Ale rozglądam sie za mx5 na
-
c klase ma moj koleszka, bardzo fajne autko duzo poreczniejsze od mojej "świnki" ale komfort bez porownania... u mnie jest absolutnie cicho - tona wygłuszen i podwojne szyby robia swoje... btw Świnka jest obecnie do sprzedaniaKołek pisze:Witamy na forum . Też jeździłem wcześniej Mercem ale C180![]()
Dobry wybór

Zakochany w starych mercach... Ale rozglądam sie za mx5 na
Witam wszystkich!
Forum obserwuje juz od dluzszego czasu i bardzo podoba mi sie ze coraz wiecej sie dzieje (to pewnie tez za sprawa aury), wiec pora sie przedstawic. Obecnie pracuje nad dopieszczeniem mojej miaty 1.6 NA z 1990 r. Po weekendzie wrzuce jakies foty. Miaty juz od dawna chodzily mi po glowie wiec pare miesiecy temu udalo mi sie kupic wlasnie ta NA, ma juz spory przebieg (230k) wiec wymagala troche pracy, ale to sa wspaniale samochody.
Mam tez druga miate NBFL Sport 1.8 i to juz troche inne auto, technicznie na pewno lepsze ale jakos nie ma tej magii NA.
Do uslyszenia!
szakool
Forum obserwuje juz od dluzszego czasu i bardzo podoba mi sie ze coraz wiecej sie dzieje (to pewnie tez za sprawa aury), wiec pora sie przedstawic. Obecnie pracuje nad dopieszczeniem mojej miaty 1.6 NA z 1990 r. Po weekendzie wrzuce jakies foty. Miaty juz od dawna chodzily mi po glowie wiec pare miesiecy temu udalo mi sie kupic wlasnie ta NA, ma juz spory przebieg (230k) wiec wymagala troche pracy, ale to sa wspaniale samochody.
Mam tez druga miate NBFL Sport 1.8 i to juz troche inne auto, technicznie na pewno lepsze ale jakos nie ma tej magii NA.
Do uslyszenia!
szakool
NA 1.6 '91
Czesc
Mazdka pomierzona, powazona i z wymienionym amorkiem. W czwartek pojawi sie znow na spocie. Jeszcze wymiana kierownicy na czarna
Jest cudnie - zrobili ja dobrze, jest prosciutka.
Bedzie zyla - reszta to kosmetyka.
Mazdka pomierzona, powazona i z wymienionym amorkiem. W czwartek pojawi sie znow na spocie. Jeszcze wymiana kierownicy na czarna
Jest cudnie - zrobili ja dobrze, jest prosciutka.
Bedzie zyla - reszta to kosmetyka.
Pozdrawiam
Jacek
Jacek
Witam wszystkich serdecznie,
Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem nowiutkiej czarnej MX-5 2.0.
Auto sprawia mi ogromną radość z jazdy.
Mam nadzieję, że na tym forum spotkam podobnych sobie pasjonatów i znajdę informacje, które pozwolą mi odrobinę spersonalizować moją czarną piękność, a być może w przyszłości poprawić jej osiągi.
Wszelkie wskazówki i uwagi odnośnie użytkowanie mile widziane
Do zobaczenia na drogach,
Marcin
Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem nowiutkiej czarnej MX-5 2.0.
Auto sprawia mi ogromną radość z jazdy.
Mam nadzieję, że na tym forum spotkam podobnych sobie pasjonatów i znajdę informacje, które pozwolą mi odrobinę spersonalizować moją czarną piękność, a być może w przyszłości poprawić jej osiągi.
Wszelkie wskazówki i uwagi odnośnie użytkowanie mile widziane

Do zobaczenia na drogach,
Marcin
Witamy kolejną NC :]
proponuje zacząć od działu 'Nasze Samochody', przedstaw nam swojego mxa, bo 3ciej generacji mało na forum, a NCfl to prawie w ogóle...
Marcin30 pisze:Wszelkie wskazówki i uwagi odnośnie użytkowanie mile widziane![]()
proponuje zacząć od działu 'Nasze Samochody', przedstaw nam swojego mxa, bo 3ciej generacji mało na forum, a NCfl to prawie w ogóle...

miata lov!
matpilch pisze:Witamy kolejną NC :]Marcin30 pisze:Wszelkie wskazówki i uwagi odnośnie użytkowanie mile widziane![]()
Troszkę nas jednak jest

Karol B.
Ongiś ciemnozielona Żabusia NB 1.8. oraz
Czerwony Kapturek NC 20th Anniversary Edition 1.8 nr 1217/2000
Ongiś ciemnozielona Żabusia NB 1.8. oraz
Czerwony Kapturek NC 20th Anniversary Edition 1.8 nr 1217/2000
najlepiej wrzucic na jakis zdjeciowy serwis [imageshack, photobucket, fotosik, etc] a potem przy pisaniu posta klikac w 'Img' i wklejac adres zdjecia wrzuconego do tego albumu.
witamy na forum :]
witamy na forum :]
miata lov!
-
ewa112 najlepiej załóż sobie temat w "nasze samochody" to najlepsze miejsce na zamieszczanie wszystkiego co dotyczy twojego nabytku. Pozdro