BBS OEM Alloy ('95 M)(szukałem 2 lata) 15 bez kapsli- 5.2kg z 5.4kg
jeszcze na starych(7000km) oponach Firestone 8.0kg
WAGA 13.2kg

Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
czester_ pisze:OZ Racing F1 15' 7j - 9kg[/nickesh v2.0 pisze:Coś ciężkie te OZ-ty. Myślałem, że to lżejsza felga. Przynajmniej będzie wytrzymała
patryk_ pisze:czester_ pisze:OZ Racing F1 15' 7j - 9kg[/nickesh v2.0 pisze:Coś ciężkie te OZ-ty. Myślałem, że to lżejsza felga. Przynajmniej będzie wytrzymała
![]()
Strasznie dużo, aż mi sie wierzyć nie chce.
patryk_ pisze:czester_ pisze:OZ Racing F1 15' 7j - 9kg[/nickesh v2.0 pisze:Coś ciężkie te OZ-ty. Myślałem, że to lżejsza felga. Przynajmniej będzie wytrzymała
![]()
Ori z Silver Blusa ważą 7,3 kg. Musiałeś mieć dużo ciężarkówczester_ pisze:patryk_ pisze:czester_ pisze:OZ Racing F1 15' 7j - 9kg[/nickesh v2.0 pisze:Coś ciężkie te OZ-ty. Myślałem, że to lżejsza felga. Przynajmniej będzie wytrzymała
![]()
Tyle ważą, ale ori silver bluesa tyle samo, poprzednie niewiele mniej. Raczej tego nie odczuję.
Waga wagą, podobno są niezniszczalne.
Z drugiej strony jak kogoś na nich złoję będzie mi dwukrotnie przyjemniej
Faktycznie, dość ciężkie te opony...tomasz01 pisze:Co prawda nigdy wcześniej nie ważyłem opon, ale też mam takie odczucie.
No cóż - Nankang jest wybitnie w celach testowych
Wie ktoś, czy jest jakaś lżejsza opona niż Dunlop Sport Maxx RT2? Ewentualnie zbliżona waga. Wg Oponeo, ten rozmiar to 8,7kg.