A co do past do butów..ja jestem oczywiście na nie. Po co kombinować? Środek dedykowany do dachu kosztuje kilka dych i wystarcza na długo..z tymi pastami to takie typowo polskie kombinowanie..szukanie oszczędności na siłę co często kończy się i tak zakupem czegoś normalnego..widać brytole też lubią eksperymentować..Czy takie coś chroni przed promieniami UV? jak długo się utrzymuje na dachu? Co się z nim stanie jak porządnie zacznie padać? Ja się już jakiś czas temu nauczyłem że jak będę szukał oszczędności to wyjdzie mnie to o wiele drożej. Ostatni taki błąd zrobiłem z centralem. zamiast zrobić w firmie od początku do końca to kupiłem tutaj,dałem zrobić gdzie indziej i efekt był tego taki że zapłaciłem za wszystko o wiele więcej niż powinienem, a central nadal nie działa jak trzeba.
A odzyskianie czarnego koloru..cóż..jak korzystałem z 303 aerospace protectant czy megsa ultimate protectant czy poorboysa..dach robi się czarny, choć trzeba co jakiś czas proces powtarzać(mycie -> nakładanie)