[spot ogólnopolski] Akcja Wróbel 2011
Moderator: Moderatorzy
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Co trzy Wróble to nie jeden
Mistrzyni, poproszę wszystkie trzy
A wiecie czym różni się wróbel od zwłaszczy?

A wiecie czym różni się wróbel od zwłaszczy?

MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT

Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: PoTurbowana
- Kontakt:
pisałem już ale jeszcze raz:) poproszę czerwiec dla mnie i dla Agi oraz dla mnie pozostałe dwa terminy 

NA'93 TURBO 380HP http://www.facebook.com/MiataTheDriftStory
NBFL'05 -> EX TIBU MMC SPEC MIATA
NCFL'14 LS6.2SC aka Popiołek (w budowie)
NBFL'01 1.8 LiftedMiata by KoKoN
NCFL'11 2.0 N/A aka TriColore
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
Sluba pisze:pisałem już ale jeszcze raz:)
Pisałeś, że wstępnie. Wstępnie nie ma na liście bo jest wstępnie.

Damm you Microsoft!
Niach niach niach

pmcomp pisze:Aby sobie więcej pośmigać proponuję max. kilkunastu zawodników![]()
![]()
.
Za 250 zł per zawodnik oczywiście.
Kto za?
W czerwcu już odpada bo na teraz mamy 17tu a myslę, że w ciągu kilku dni ta liczba dociągnie do magicznej 20tki.

Jest ryzyko - jest przyjemność
- Dziubas
- Model: NB
- Wersja: miatasm.com
poprosze czerwiec i sierpien i przypomnialem sobie o zaleglej galce 

Były: NA 1992 1.6, NA 1996 1.8 NB 2000 1.8 Dzik
Są: Dzik V2 - NB/2000/1.8VVT/ITB/EMU oraz Lifted Kameleon NB/2000/1.8/
http://miatasm.com/kameleon-siodmy-kole ... -w-polsce/
https://www.facebook.com/miatasmcom/
Są: Dzik V2 - NB/2000/1.8VVT/ITB/EMU oraz Lifted Kameleon NB/2000/1.8/
http://miatasm.com/kameleon-siodmy-kole ... -w-polsce/
https://www.facebook.com/miatasmcom/
-
- Donator
- Kontakt:
Karolina - dzieki
wstępnie nastpenym razem juz nie będzie wstępnie
dla mnie dodatkowe 50zł to nie mało szczerze , nie wiem jak dla innych ... ale zazwyczaj jak bylem na Ułężu to dało się tyle jeździć na czas, w ogonach i jeszcze pod koniec jak innym już się odechciewało ze najeździć się można w zupełności . Przy tych 20 ludzikach częstotliwość śmigania na czas (nie mówię o ogonach) jest w zupełności wystarczająca wg mnie i dla organizmu i dla samochodu
a jak się przejeździsz to można zacząć robić głupie błędy co wg mnie tez nie ma sensu, widząc w perspektywie ponad 100km powrotu do wawy
pozdro

pmcomp pisze:Aby sobie więcej pośmigać proponuję max. kilkunastu zawodników![]()
![]()
.
Za 250 zł per zawodnik oczywiście.
Kto za?
Pozdro
dla mnie dodatkowe 50zł to nie mało szczerze , nie wiem jak dla innych ... ale zazwyczaj jak bylem na Ułężu to dało się tyle jeździć na czas, w ogonach i jeszcze pod koniec jak innym już się odechciewało ze najeździć się można w zupełności . Przy tych 20 ludzikach częstotliwość śmigania na czas (nie mówię o ogonach) jest w zupełności wystarczająca wg mnie i dla organizmu i dla samochodu

pozdro
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
ciupas pisze:przypomnialem sobie o zaleglej galce
Dzielnie jeździ w Niuni od tamtej pory

Sluba pisze:Przy tych 20 ludzikach częstotliwość śmigania na czas (nie mówię o ogonach) jest w zupełności wystarczająca wg mnie i dla organizmu i dla samochodua jak się przejeździsz to można zacząć robić głupie błędy co wg mnie tez nie ma sensu, widząc w perspektywie ponad 100km powrotu do wawy
Sluba dobrze prawi

Sluba pisze:Karolina - dziekiwstępnie nastpenym razem juz nie będzie wstępnie

-
- Model: NB FL
- Wersja: Memories II
Jak wszyscy to i babcia też. Proszę mnie zapisać na 12 czerwca
Mam pytanie, czy są przewidziane nauki Wróblowe w ramach akcji?

Mam pytanie, czy są przewidziane nauki Wróblowe w ramach akcji?
Karolina pisze:Pisałeś, że wstępnie. Wstępnie nie ma na liście bo jest wstępnie.
U mnie też pojawiło się słowo wstępnie więc poprawiam się i potwierdzam całą trylogię

"Wydałem mnóstwo kasy na alkohol, laski i szybkie samochody, resztę po prostu zmarnotrawiłem..." - George Best 

![]()
.
Sluba pisze:ale zazwyczaj jak bylem na Ułężu to dało się tyle jeździć na czas, w ogonach i jeszcze pod koniec jak innym już się odechciewało ze najeździć się można w zupełności
+1. Jak się Piotr nie będziesz wylegiwać na trawie tylko jeździć, to da się przejechać na tyle dużo że już będziesz mieć dość. Swego czasu się zaparłem i po lotnisku 115 km zrobiłem, naprawdę wystarcza...
Asap Lifko pisze:Mam pytanie, czy są przewidziane nauki Wróblowe w ramach akcji?
Nauka jest w boju. Co usłyszysz i zrozumiesz z tego co Wróbel lub któryś z jego instruktorów mówi do Ciebie podczas przejazdu.
Po
eM
chwilowo bezmiatowy 
była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
jest: Hieronim.......

była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
jest: Hieronim.......
Asap Lifko pisze:Mam pytanie, czy są przewidziane nauki Wróblowe w ramach akcji?
Cała Akcja Wróbel polega na jazdach z instruktorami, w trakcie których jest głoszone słowo (czasami nieparlamentarne) oraz ma miejsce ocena Twoich umiejętności oraz próba wtłoczenia wiedzy na temat tego jak powinno się pokonywać zakręty, gdzie przyspieszać, dohamowywać i inne takie

Poza przejazdami z instruktorami na czas jeździ się również w tak zwanych "ogonach" gdzie jedziesz sobie sam, utrwalając zdobyte umiejętności.
Wszystko odbywa się pod nadzorem czlowieka z tablecikiem i długopisem, który wypuszcza uczestników na tor.
Znamienne jest to że każdy kolejny przejazd z instruktorem ma coraz lepszy czas i nauczany delikwent sam widzi jak poprawia sztukę panowania nad autem

Serio serio

-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Magic
- Kontakt:
Nie wiem czemu ale jakoś omijałem ten wątek
Ja wstępnie zapowiadam się na lipiec. Będę potwierdzał w późniejszym terminie

Zdrówko!
- pmcomp
- Model: Inny
- Wersja: BMW Z4 35is Miziak
pawel.k pisze:Nie wiem czemu ale jakoś omijałem ten wątekJa wstępnie zapowiadam się na lipiec. Będę potwierdzał w późniejszym terminie
Tu nie ma wstępnie ... zaraz Cię Karolina opodatkuje albo wywali z listy

Pozdro
pmcomp
(BMW Z4 E89 35is)
(BMW Z4 E89 35is)
-
- Model: NB FL
- Wersja: Memories II
Karolina pisze:Cała Akcja Wróbel polega na jazdach z instruktorami, w trakcie których jest głoszone słowo (czasami nieparlamentarne) oraz ma miejsce ocena Twoich umiejętności oraz próba wtłoczenia wiedzy na temat tego jak powinno się pokonywać zakręty, gdzie przyspieszać, dohamowywać i inne takie
Doskonale

Asap Lifko pisze:Karolina pisze:Cała Akcja Wróbel polega na jazdach z instruktorami, w trakcie których jest głoszone słowo (czasami nieparlamentarne) oraz ma miejsce ocena Twoich umiejętności oraz próba wtłoczenia wiedzy na temat tego jak powinno się pokonywać zakręty, gdzie przyspieszać, dohamowywać i inne takie
Doskonale
Ano właśnie, to chyba ważniejsza informacja związana z tym spotem! Skoro akcja wróbel na tym polega to ja jak najbardziej się piszę!
Poproszę o dopisanie do terminu czerwcowego. Czekam na info na temat zaliczki.
pozdr i do zobaczyska

wik
pozdr
wik
wik
W pierwszym poście pojawił się teaserek tego co czeka zwycięzców wszystkich tegorocznych edycji Akcji Wróbel oraz laureatów innych nagród.
Nagrodami za poszczególne osiągnięcia będą niesodziankowe zestawy z wybranych gadżetów (set na zdjęciu jest zbiorem przypadkowych nagród).
Oczywiście wszystkie nagrody sponsorowane są przez Mazda Motor Poland, za co Mazdzie bardzo, bardzo dziękujemy.
Za co będzie można otrzymać nagrody:
Nagrody główne:
1. Oczywiście nagrodami uhonorujemy zdobywców pierwszych trzech miejsc w zawodach sportowych. Mam nadzieję, że Anrasz i Sluba pozwolą komu innemu dopchać się do podium tym razem.
2, Za osiągnięcia na torze zostanie wręczona Nagroda dla Najszybszej Dziewczynki za kierownicą.
W szranki staje Filipek więc będzie się działo : )
Nagrody dodatkowe:
1. W trakcie Akcji Wróbel bardzo ważna jest atmosfera pikniku dlatego też przewidzieliśmy dla każdej edycji tegorocznej Akcji Wróbel nagrodę dla Szefa Kuchni – czyli osoby (lub załogi) która przyrządziła najpyszniejszą karkówkę/ciasto/czy inny jadalny wynalazek. Pompakompowi proponuje zabrać Edytę wraz z jej genialną karkówką na miodzie, Yoozefowi wystartować z kurczakiem z gatunku genialnych a Lilu oraz Spilner winni upiec ciasto!! Zapraszam również innych do kulinarnych zapasów. Osoba nagrodzona zostanie wybrana na podstawie pomiaru zadowolenia konsumentów.
2. Następną nagrodę jaką dla Was mamy będzie Nagroda Losowa. Ponieważ nie każdy potrafi szybko jeździć oraz nie każdy ma ochotę spełniać się kulinarnie, więc los jednej z nagród oddamy w ręce sierotki, która za pomocą losowania rozstrzygnie komu nagroda przypadnie. W ten sposób każdy z uczestników będzie miał szansę na zdobycie miatowego drobiazgu.
Zadowoleni?

Oczywiście wszystkie nagrody sponsorowane są przez Mazda Motor Poland, za co Mazdzie bardzo, bardzo dziękujemy.

Za co będzie można otrzymać nagrody:

Nagrody główne:
1. Oczywiście nagrodami uhonorujemy zdobywców pierwszych trzech miejsc w zawodach sportowych. Mam nadzieję, że Anrasz i Sluba pozwolą komu innemu dopchać się do podium tym razem.

2, Za osiągnięcia na torze zostanie wręczona Nagroda dla Najszybszej Dziewczynki za kierownicą.

Nagrody dodatkowe:
1. W trakcie Akcji Wróbel bardzo ważna jest atmosfera pikniku dlatego też przewidzieliśmy dla każdej edycji tegorocznej Akcji Wróbel nagrodę dla Szefa Kuchni – czyli osoby (lub załogi) która przyrządziła najpyszniejszą karkówkę/ciasto/czy inny jadalny wynalazek. Pompakompowi proponuje zabrać Edytę wraz z jej genialną karkówką na miodzie, Yoozefowi wystartować z kurczakiem z gatunku genialnych a Lilu oraz Spilner winni upiec ciasto!! Zapraszam również innych do kulinarnych zapasów. Osoba nagrodzona zostanie wybrana na podstawie pomiaru zadowolenia konsumentów.

2. Następną nagrodę jaką dla Was mamy będzie Nagroda Losowa. Ponieważ nie każdy potrafi szybko jeździć oraz nie każdy ma ochotę spełniać się kulinarnie, więc los jednej z nagród oddamy w ręce sierotki, która za pomocą losowania rozstrzygnie komu nagroda przypadnie. W ten sposób każdy z uczestników będzie miał szansę na zdobycie miatowego drobiazgu.

Zadowoleni?

-
- Model: NC FL2
- Wersja: Club
Karolina pisze:2, Za osiągnięcia na torze zostanie wręczona Nagroda dla Najszybszej Dziewczynki za kierownicą.
Taaa Filipek staje w szranki ale właścicielka jak zwykle pogubi się w trasie i d**a z tego będzie

-
- Donator
- Kontakt:
Nagrody główne:
[/quote]
hmm tym razem będzie kilka szybkich aut... i szybkich kierowców ^^ bedize kogo ścigać
i jeszcze nowa parasolka
różowa mazdowska już mi sie znudziła 

[/quote]
hmm tym razem będzie kilka szybkich aut... i szybkich kierowców ^^ bedize kogo ścigać

i jeszcze nowa parasolka

NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin