DWinkle2023 - 29.09-1.10.2023
Moderator: Moderatorzy
- Morfi
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.8 vvt
Trasa objechana. Wskoczyło łącznie 580km w tym ok 300km po obydwu rasach. Ania spisała się doskonale w roli pilota opisując skrzyżowania i konieczność wystawienia STOPek. najpierw podjechaliśmy na tor Krzywa by stamtąd zacząć objazd właściwej trasy. Na torze była jakaś impreza moto i kilka miatek.
Z toru pojechaliśmy do noclegowni przez Lwówek i Jelenią Górę. Po drodze żadnych niespodzianek typu remonty dróg czy nieprzejezdne wyrypy nie było.
Z noclegowni pojechaliśmy do Frydlantu i dalej trasą turystyczną dookoła Liberca a następnie kierowaliśmy się do Karpacza. Do Karpacza nie wjechaliśmy ponieważ było zakończenie etapu Tour de Pologne i masakryczne korki.
Reasumując, trasy ok, jest co podziwiać wokół auta
Przejedziemy trasę jeszcze raz we wrześniu żeby nie było jakiejś niespodzianki.
Z toru pojechaliśmy do noclegowni przez Lwówek i Jelenią Górę. Po drodze żadnych niespodzianek typu remonty dróg czy nieprzejezdne wyrypy nie było.
Z noclegowni pojechaliśmy do Frydlantu i dalej trasą turystyczną dookoła Liberca a następnie kierowaliśmy się do Karpacza. Do Karpacza nie wjechaliśmy ponieważ było zakończenie etapu Tour de Pologne i masakryczne korki.
Reasumując, trasy ok, jest co podziwiać wokół auta

- Załączniki
-
- tor Krzywa
- DSC_9523.png (2.07 MiB) Przejrzano 5125 razy
-
- DSC_9518.png (2.33 MiB) Przejrzano 5125 razy
-
- DSC_9519.png (2.67 MiB) Przejrzano 5125 razy
-
- Browar Lwówek
- DSC_9534.png (2.12 MiB) Przejrzano 5125 razy
-
- Noclegownia
- DSC_9536.png (2.75 MiB) Przejrzano 5125 razy
Ostatnio zmieniony 31 lip 2023, 12:14 przez Morfi, łącznie zmieniany 2 razy.
montego blue ze "świnką w środku", wersja kanadyjska
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- Morfi
- Donator
Poniżej link do grupy na Signalu. Osoby, które są jej członkiem z racji udziału w poprzednich edycjach, nie muszą wysyłać prośby o dołączenie. Pozostałych proszę o dołączenie do grupy.
https://signal.group/#CjQKIIkgiIHKDBQXr ... 1i-RxOTB1t
Wysłane z mojego XQ-AS52 przy użyciu Tapatalka
https://signal.group/#CjQKIIkgiIHKDBQXr ... 1i-RxOTB1t
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- Morfi
- Donator
Osoby, które przysłały do mnie prywatne wiadomości na Signalu że swoim mailem mają już założone foldery na multimedia. Czekam na pozostałych chętnych.
Moi drodzy, prośba ze strony hotelu o przesłanie na mail info@igoncompany.cz informacji: Imię, Nazwisko, Nick forumowy, adres zamieszkania. Dane są potrzebne do szybszego meldowania w hotelu. W tytule maila wpiszcie "DWinkle2023 + Nick"
Moi drodzy, prośba ze strony hotelu o przesłanie na mail info@igoncompany.cz informacji: Imię, Nazwisko, Nick forumowy, adres zamieszkania. Dane są potrzebne do szybszego meldowania w hotelu. W tytule maila wpiszcie "DWinkle2023 + Nick"
Ostatnio zmieniony 29 sie 2023, 19:23 przez Morfi, łącznie zmieniany 1 raz.
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- Donek
- Wersja: Sunburst Yellow
Co wpisać w tytule maila do hotelu?Morfi pisze:Osoby, które przysłały do mnie prywatne wiadomości na Signalu że swoim mailem mają już założone foldery na multimedia. Czekam na pozostałych chętnych.
Moi drodzy, prośba ze strony hotelu o przesłanie na mail info@igoncompany.cz informacji: Imię, Nazwisko, Nick forumowy, adres zamieszkania. Dane są potrzebne do szybszego meldowania w hotelu.
- Morfi
- Donator
W tytule maila wpiszcie "DWinkle2023 + Nick"Donek pisze: ↑29 sie 2023, 12:08Co wpisać w tytule maila do hotelu?Morfi pisze:Osoby, które przysłały do mnie prywatne wiadomości na Signalu że swoim mailem mają już założone foldery na multimedia. Czekam na pozostałych chętnych.
Moi drodzy, prośba ze strony hotelu o przesłanie na mail info@igoncompany.cz informacji: Imię, Nazwisko, Nick forumowy, adres zamieszkania. Dane są potrzebne do szybszego meldowania w hotelu.
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- Morfi
- Donator
W niedzielę razem z Loukasem zrobiliśmy objazd trasy I Grupy. Loukas będzie prowadził tę grupę. Zrobiliśmy łącznie ok 400km w tym prawie 200km trasy. Cały dzień padało więc poza jakością asfaltu niczego nie ocenialiśmy.
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- Morfi
- Donator
Moi drodzy, mam dla Was małą niespodziankę. Temat wykluwał się od dłuższego czasu ale dopiero teraz dostałem zgodę na poinformowanie Was o tym. Otóż w zlocie weźmie udział nasz kolega @PiotrNet , którego niektórzy mogą pamiętać z dawnych pojeżdżawek w Kotlinie Kłodzkiej. Otóż poza zamiłowaniem do MX-5ki i miatozą jest również dziennikarzem motoryzacyjnym. Na naszym zlocie będzie kręcił materiał do programu motoryzacyjnego opowiadającego o społeczności miatowej. Współproducentem programu będzie Mazda Jaremko. Program będzie emitowany w TV i kanałach interenetowych w tym YouTube. Nie przestraszcie się więc jeśli na zlocie pojawi się wóz transmisyjny.
No i najważniejsze - jesteśmy miatową rodziną
No i najważniejsze - jesteśmy miatową rodziną

NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- KyRy
- Moderator
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
To po Lesznie się dopiero urodziło 
Świeża sprawa

Świeża sprawa

Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
- Paffko
- Donator
- Model: ND
- Wersja: Deep Crystal Blue
My niestety musimy się wymiksować jak ktoś chętny na nasze miejsce to zapraszam.
The Glove - viewtopic.php?f=22&t=35879
Schmetterling http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 22&t=30869
LaMiata http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 22&t=24804
’99 Magic
Dzięki wszystkim za fajne upalanko. Było gorąco, asfalt topił gumy ale latanie topdown to jest to.
Poniżej wyniki jazdy bez napinki
In onboard z mojego najlepszego dzisiaj, i w ogóle, przejazdu na tym torze
Do zobaczenia gdzieś na winklach albo MC. Miłej zabawy w czasie zlotu 🫡
Poniżej wyniki jazdy bez napinki

In onboard z mojego najlepszego dzisiaj, i w ogóle, przejazdu na tym torze

Do zobaczenia gdzieś na winklach albo MC. Miłej zabawy w czasie zlotu 🫡