Auto ulepione włóknem szklanym (progi, podłoga, wnęki nadkoli, przednie błotniki na stałe połączone z progami

https://www.olx.pl/d/oferta/mazda-mx5-na-miata-CID5-IDOZgd6.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=2
PATRZ 1.POST. Tutaj pytamy o egzemplarze MX-5 z ogłoszeń w internecie
Moderator: Moderatorzy
Były dziury i ruda. Tanim kosztem nie widać dziur ani rudej...
Tj. jedna będzie w Augustowie?Leeo pisze: ↑30 kwie 2022, 20:16Hehe, tylko, że toyoty nie ma w ogóle szans kupić. Na tą pierwszą partię rzucili 50 sztuk na całą Polskę, które rozeszły się w 30 sekund. Wiem, bo kolega galexa w salonie na 3 kompy bookował i tylko jedną się udało. Natomiast produkcja nd 2022 też się przeciąga. Nasz forumowy kolega czeka od tamtego roku i miała być w kwietniu a będzie pod koniec czerwca.
imho NC robi łał, ale dopiero z kolektorem i strojeniem.makler pisze: ↑24 maja 2022, 13:53Ja widziałem to auto i jeździłem, moim zdaniem nie ma się do czego przyczepić, auto jest w bardzo dobrym stanie, zbliżonym do wzorowego, może oprócz opon
Nie wziąłem, ponieważ myślałem że NC zrobi na mnie łał (to pierwsze w które wsiadłem) jednak tak się nie stało i zostałem z NA.
Zarówno pod względem odpychania się jak i dźwiękuszymeker pisze: ↑24 maja 2022, 15:45imho NC robi łał, ale dopiero z kolektorem i strojeniem.makler pisze: ↑24 maja 2022, 13:53Ja widziałem to auto i jeździłem, moim zdaniem nie ma się do czego przyczepić, auto jest w bardzo dobrym stanie, zbliżonym do wzorowego, może oprócz opon
Nie wziąłem, ponieważ myślałem że NC zrobi na mnie łał (to pierwsze w które wsiadłem) jednak tak się nie stało i zostałem z NA.
Mazda MX-5, NBFL, Sportive 1.8 146 KM, 6 biegów, rok 2002, przebieg 201 kkm.
– klimatyzacja
– Torsen
– skórzana tapicerka
– podgrzewane fotele
– nawigacja fabryczna 2 din
– big brake
Samochód po blacharce i lakierze, podłużnice również poprawione, powinien
być spokój na dłużej. Cały silnik również wyjęty, uszczelniony, dopiero
ponownie dotarty- nie pali oleju, odzyskał wigor.
Co do stanu ogólnego – wszystko sprawne, klima chłodzi (kompresor
zregenerowany, rdzeń chłodnicy nowy), antenka działa, dach moher bez
przetarć, wszystkie elementy eksploatacyjne sprawne, samochód nakręca
kolejne kilometry.
Kwota wystawiona jest niższa niż kwota włożona w auto przez ostatnie dwa
lata, jakiekolwiek negocjacje możliwe jedynie przy oględzinach, na które zapraszam do Brzezin koło Łodzi.
https://www.facebook.com/motocoreclassic
Miejscowość: Brzeziny
Telefon: +48 508 301 005
drugi link to mojaMaximus1919 pisze: ↑19 cze 2022, 0:42Witam
Przymierzam się do zakupu pierwszej Miaty i czytając wasze forum doszedłem do wniosku że NC będzie dla mnie najlepsza opcją. Motor nie ma znaczenia bo najpierw chce się nacieszyć tym co będzie w seri, a z czasem jak stwierdzę że zostanę z tym autem to pewnie wjedzie 2.5l. I tutaj ogromna prośba do was, jeśli coś wiecie na temat tych egzemplarzy to bardzo bym prosił o info:
Gdzie? Są tylko nd1 albo nd2 rf z automatem