TARNOBRZEG i reszta świata 2021
V ZLOT "Tarnobrzeg i reszta świata, Tarnobrzeg wy-miata" 17-18 lipca 2021
Moderator: Moderatorzy
Dla uczestników zlotu zapewniamy:
Bezpłatny wjazd nad Jezioro Tarnobrzeskie, oraz zwiedzanie Muzeum Tarnobrzega. Zakwaterowanie, obiad, kolacja-grill, śniadanie, koszulki pamiątkowe zestawy startowe i naklejki.
Jest możliwość zakwaterowania i wyżywienia kolacja i śniadanie od piątku - koszt noclegu + kolacja + śniadanie 90zł od osoby. Kto ma ochotę proszę dać znać do 30-go czerwca.
W wiadomości Priv , SMS, lub Messenger proszę podać imię lub nick nadruku na koszulce oraz rozmiar. Np. Almi XL Olga M.
Koszulki damskie tzw. bokserki, męskie klasyczne.
Zlot odbywa się na zasadzie samoorganizacji i jest imprezą non-profit. Nie ma charakteru komercyjnego.
Organizatorzy zastrzegają sobie możliwość niewielkich zmiany w programie.
Koszt uczestnictwa sobota - niedziela 200zł od osoby.
Kontakt - Jacek 606353879, Michał 783477790, Boco 501330242.
Wpłaty tylko w całości do dnia 30 czerwca, w przelewie podać Tarnobrzeg i RS 2021.
Nr. konta Bank Spółdzielczy Zaleszany - Jacek Paź 39-400 Tarnobrzeg ul. Modrzewiowa 12
21 9439 0007 2003 7000 2058 0001
Organizatorzy : Jacek, Michał, BOCO oraz gość Tomasz - MAZDA POLSKA Salon CZACH Mazda Rzeszów
Lista uczestników:
1- Mariusz i Marta - od piątku - zapłacone
2- Darek i Hanka - od piątku - zapłacone
3- Marek i Gosia - od piątku - zapłacone
4-Gosia i Tomek - od piątku - zapłacone
5-Miko i Ania - zapłacone
6-jurek tbg - zapłacone
7-maniekott + żoncia - zapłacone
8-JeyJey i Iza - od piątku - zapłacone
9-Iwona i Jacek - zapłacone
10-Beata i Karol - zapłacone
11-Paweł K i Halina - zapłacone
12-PK i Czuju zapłacone
13-Paffko - zapłacone
14-Pokem - zapłacone
15- Cezary S - zapłacone
16-Kinga i Wojtek - zapłacone
17-Jerzy - od piątku zapłacone
18-R.E.D. - od piątku zapłacone
19-dawdon3 + 1 - zapłacone
20- Maciek i Marcelina - od piątku - zapłacone
21- pitokthc - zapłacone
- Załączniki
-
- Koszulka męska.jpg (48.41 KiB) Przejrzano 3620 razy
-
- Koszulka damska.jpg (37.8 KiB) Przejrzano 3620 razy
-
- Plakat 2021.jpg (511.32 KiB) Przejrzano 3990 razy
Ostatnio zmieniony 08 lip 2021, 13:05 przez almi69, łącznie zmieniany 42 razy.
- Mariusz K.
- Donator
- Model: NA
Chłopaki chłopaki czytać ze zrozumieniem
Mariusz K.
- Mariusz K.
- Donator
Mariusz K. pisze: ↑13 cze 2021, 13:54Małe zamieszanko
Ja nie dopatrzyłem.
Ważne że lista pełna
Są jeszcze miejsca
- Filipbug
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Silver blues
Teraz sam nie wiem, czy była wcześniej data, czy nie U mnie będzie zamieszanie w pracy i niestety odpadam… Ale do zobaczenia na Podlasiu!Mariusz K. pisze: ↑13 cze 2021, 13:54Małe zamieszanko
Ja nie dopatrzyłem.
Ważne że lista pełna
- PK.
- Wersja: + NB
- Kontakt:
! UWAGA UWAGA !
- Kochane Zlotowiczki i Zlotowicze !
- "Bezpośrednio po zakończeniu" tego zlotu - mamy zaproszenie od Wójta Gminy Radomyśl nad Sanem i od Dyrektor Domu Kultury na małe
"AFTERPARTY"
do miejscowości Antoniów, która jest w sumie niedaleko Tarnobrzega ...
- Przyznam, że nie wiem jeszcze dokładnie co i jak - na razie tylko spotkaliśmy się na drodze i bez wysiadania z samochodu zamieniliśmy kilka zdań - dowiem się o szczegółach, to oczywiście tu napiszę...
- Generalnie jest tam jakaś impreza i jesteśmy na nią zaproszeni - znaczy ktokolwiek ma Miatę (a jak ktoś by nie miał - to jedną może mógłbym pożyczyć ..) - i kto będzie chętny ... - Myślę, że fajnie jakbyśmy się pokazali większą grupą . . .
- Impreza zaczyna się chyba o 15:00 mszą - więc kto chciałby skorzystać - to będzie miał okazję, a kto by nie chciał - to może od razu na plac wbijać - zresztą wszystko jest jeszcze do dogadania...
- Myślę, że od około 16:00 do późna będzie tam jakaś muzyka itd..
- Obiecano nam poczęstunek - więc czegóż więcej chcieć (prócz pogody i machiny do wydłużania czasu .. )
- Ja już swoją obecność obiecałem - mam nadzieję, że znajdą się jeszcze chętni by dołączyć
- Wspomniana miejscowość jest około 35 km od miejsca zakończenia zlotu w Tarnobrzegu (muszę sprawdzić na GPS - na razie tak "strzelam na oko" - dla niektórych może być nawet po drodze lub prawie po drodze (Dla przykładu - jeśli ktoś będzie wracał do Tarnobrzega - to wystarczy, że tylko o około 35 kilometrów zboczy z trasy ..)..
- Jeśli byliby chętni - to możemy też się przejechać po okolicznych - jak to nazwał Michał - "zwariowanych drogach"
- Dobrze byłoby, gdybyśmy się określili ile nas tam będzie - by poczęstunku nie brakło
Pozdrowionka
- Ok - przerzucam temat do "ogólnopolskich" - jak mnie nikt stamtąd nie przegoni - to tam będą szczegóły ...
- Kochane Zlotowiczki i Zlotowicze !
- "Bezpośrednio po zakończeniu" tego zlotu - mamy zaproszenie od Wójta Gminy Radomyśl nad Sanem i od Dyrektor Domu Kultury na małe
"AFTERPARTY"
do miejscowości Antoniów, która jest w sumie niedaleko Tarnobrzega ...
- Przyznam, że nie wiem jeszcze dokładnie co i jak - na razie tylko spotkaliśmy się na drodze i bez wysiadania z samochodu zamieniliśmy kilka zdań - dowiem się o szczegółach, to oczywiście tu napiszę...
- Generalnie jest tam jakaś impreza i jesteśmy na nią zaproszeni - znaczy ktokolwiek ma Miatę (a jak ktoś by nie miał - to jedną może mógłbym pożyczyć ..) - i kto będzie chętny ... - Myślę, że fajnie jakbyśmy się pokazali większą grupą . . .
- Impreza zaczyna się chyba o 15:00 mszą - więc kto chciałby skorzystać - to będzie miał okazję, a kto by nie chciał - to może od razu na plac wbijać - zresztą wszystko jest jeszcze do dogadania...
- Myślę, że od około 16:00 do późna będzie tam jakaś muzyka itd..
- Obiecano nam poczęstunek - więc czegóż więcej chcieć (prócz pogody i machiny do wydłużania czasu .. )
- Ja już swoją obecność obiecałem - mam nadzieję, że znajdą się jeszcze chętni by dołączyć
- Wspomniana miejscowość jest około 35 km od miejsca zakończenia zlotu w Tarnobrzegu (muszę sprawdzić na GPS - na razie tak "strzelam na oko" - dla niektórych może być nawet po drodze lub prawie po drodze (Dla przykładu - jeśli ktoś będzie wracał do Tarnobrzega - to wystarczy, że tylko o około 35 kilometrów zboczy z trasy ..)..
- Jeśli byliby chętni - to możemy też się przejechać po okolicznych - jak to nazwał Michał - "zwariowanych drogach"
- Dobrze byłoby, gdybyśmy się określili ile nas tam będzie - by poczęstunku nie brakło
Pozdrowionka
- Ok - przerzucam temat do "ogólnopolskich" - jak mnie nikt stamtąd nie przegoni - to tam będą szczegóły ...
Ostatnio zmieniony 30 cze 2021, 20:54 przez PK., łącznie zmieniany 1 raz.
Kochani zlotowicze, przypominam o terminowych wpłatach - muszę podać liczbę uczestników zarówno w hotelu jak i w UM. Nie zapomnijcie również o podaniu imion, lub nicku oraz rozmiaru koszulek. Pozdrowienia z Tarnobrzega.
W poniedziałek po popołudniowej sesji banku zostanie opublikowana lista uczestników z numerami startowymi. Taki mały bonus dla zapominalskich. Pozdrowienia i do zobaczenia na Zlocie
Ponieważ wyjeżdżam i nie będę miał dostępu do kompa proszę się nie niecierpliwić jeśli nie zaznaczę - zapłacone - do poniedziałku
Ponieważ wyjeżdżam i nie będę miał dostępu do kompa proszę się nie niecierpliwić jeśli nie zaznaczę - zapłacone - do poniedziałku
Kochani zlotowicze, miłośnicy MX-5 lista uczestników zamknięta.
Pytanie do przybywających w piątek - czy kolacja na 19-tą jest OK ?
Pytanie do wszystkich - jeśli ktoś wymaga specjalnej diety - wegetariańskiej, bezglutenowej itp. proszę o kontakt telefoniczny 606353879
Zapraszam, kto tylko może na Afterparty do Antoniowa
DO ZOBACZENIA na V Zlocie "Tarnobrzeg i reszta świata, Tarnobrzeg wy-miata"
Pytanie do przybywających w piątek - czy kolacja na 19-tą jest OK ?
Pytanie do wszystkich - jeśli ktoś wymaga specjalnej diety - wegetariańskiej, bezglutenowej itp. proszę o kontakt telefoniczny 606353879
Zapraszam, kto tylko może na Afterparty do Antoniowa
DO ZOBACZENIA na V Zlocie "Tarnobrzeg i reszta świata, Tarnobrzeg wy-miata"
- Mariusz K.
- Donator
Dla nas 19ta jest ok.
Mariusz K.
dla mnie też ok