Paczka doszła, wszystko ok.

Moderator: Moderatorzy
Psychotulanek pisze:waldi pisze:Dobra to robimy listę chętnych na wyprodukowane i nie odebrane![]()
1- waldi 1 lub 2 jak ktoś będzie w potrzebie odstąpię
Psychotulanek pisze:Waldi pisałem na priv, ale bez odzewu- podałeś dane do przelewu, ale niestety nie podałeś kwoty. A ja naprawdę chcę Ci przelać $
.
T
grzes pisze:Eh, bede oszczędzał czas Verteru- trafnie napisałeś, wydaje Ci się. Dodam, myslisz sie.
Pozdro.
a poszport masz? Luz z mojej strony po prostu zaniepokoiło mnie to ze tak łatwo się podpalił a miałem zapalniczkę w ręce i mnie podkusiło aby sprawdzić. Kable tam są i minimalne prawdopodobieństwo iskry z przetartego jest, ale pewnie rak niskie ze niewarto się przejmować. Może podpala się tak łatwo bo jest dużo luźnych nitekgrzes pisze:Za duzo bezpodstawnych zarzutów i teorii wyssanych z palca żeby sie bez celu piescic i marnować czas.
A Sosnowiec, no jak to z najbardziej oddalona na południe dzielnica Warszawy- kazdy zna jakies suchary... A ja jakos znam ich wybitnie sporo- rownież za sprawa dziadka,
...z Wermachtu.
waldi pisze:Cześć
Maty wysłane 1 czeka na osobisty odbiór,
Wysyłałem info do każdego przez tapatalka.
Pozdrawiam
Poszły PP, jako szybkie,bez awizo co by nikt na pocztę nie musiał lataćjak ktoś nie dostanie to oddam swoją
![]()
Pozdrawiam