{POZNAŃ} Z PRZYMRUŻENIEM OKA, 14/15 MAJA 2016
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NB FL
- Wersja: 1.8
couple all inclusive;)
sianko poszło
ps: logo WYPAS!!!
sianko poszło
ps: logo WYPAS!!!
- Peecer
- Donator
- Model: ND
- Wersja: 100th Anniversary
Smock pisze:Peecer pisze:Bardzo, bardzo nieśmiało...... Chciałbym dotrzeć być może plus 1
Wiadomość dnia .....
Smock'u - ja jeszcze czekam na wiadomość dnia ale cholernie miło odczytać takie info....

- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
Synek pisze:Peecer pisze:To Five jeszcze jej nie wygrał???![]()
Five już ma termin zaklepany
Five juz byl w przyszlosci i ją objeździł, wrócił do terazniejszosci i teraz moze ją już spokojnie ktos inny wylosować

Fiveopac pisze:Synek pisze:Peecer pisze:To Five jeszcze jej nie wygrał???![]()
Five już ma termin zaklepany
Five juz byl w przyszlosci i ją objeździł, wrócił do terazniejszosci i teraz moze ją już spokojnie ktos inny wylosować
Stworzyliśmy specjalnie regulamin, który jasno określa co mamy robić w przypadku wylosowania samochodu przez Fiva Lub Dextera

DEXTER pisze:Przepraszam bardzo! Ja zostałem wylosowany, a Five wybrany przez żuri
Regulamin, dobra dobra i tak wiem, że już nie mam szans na 3
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC ŻE ORGANIZATORZY TEGO JAKŻE MIŁEGO SPOTKANIA IDĄ NA ŻYWIOŁ, NIE USTAWIAJĄ WYGRANYCH, CHCĄ ŻEBY WSZYSCY DOBRZE SIĘ BAWILI, AUTKAMI SIĘ POCHWALILI A WIECZOREM PODESZWY ZDARLI

JUST DO IT!!!!!!!!
lassana
W dniu dzisiejszym dostąpiłam zaszczytu otrzymania gadżetów mazdowych z rąk przemiłego "kuriera" FIVE-a..........bardzo dziękuję. W imieniu nas wszystkich dziękuję również KAROLINIE, bo to ona wyszła z inicjatywą, dziękuję za pamięć o wielkopolanach i przemiłych słowach!!!!!!
Niech nam wszystkim służą.........zwłaszcza 14 maja!!!!!!!!!!!!
Niech nam wszystkim służą.........zwłaszcza 14 maja!!!!!!!!!!!!

lassana
piotr k. pisze:Jak jesteście tacy mili i jeszcze się godzicie na spóźnialskich, to jeszcze ja poproszę- bez noclegu. Przelew zaraz elixirem robię. Jak za późno, to Wam przyjadę pokiwać na starcie.
Piotr K.
tak jak napisała Monika
I NA PIOTRZE NAPRAWDĘ ZAMYKAMY LISTĘ