Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: ND
- Wersja: SKYACTIV-G 160
Siemanko wszystkim ,wita Was długoletni forumowicz Forum Subaru a także Evo org.Na ten sezon stałem się szczęśliwym posiadaczem MX5 ND 2.0 Sky Freedom w kolorze jedynie słusznym Soul Red.Do zobaczenia na drodze Garwolin-Warszawa-Pruszków i spotach

- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Doktorek pisze:Siemanko wszystkim ,wita Was długoletni forumowicz Forum Subaru a także Evo org.Na ten sezon stałem się szczęśliwym posiadaczem MX5 ND 2.0 Sky Freedom w kolorze jedynie słusznym Soul Red.Do zobaczenia na drodze Garwolin-Warszawa-Pruszków i spotach![]()
![]()

Ubezpieczyciel skasował Cię dodatkowo za tę czerwień?

To Skyfreedom z fotelami Recaro, czy już bez?
To Ty ostatnio śmigałeś po Powiślu?
Zjaw się koniecznie na spocie - mam dużo pytań i muszę w końcu zobaczyć na żywo ND Soul Red

Gratulacje!
nickesh v2.0 pisze:Doktorek pisze:Siemanko wszystkim ,wita Was długoletni forumowicz Forum Subaru a także Evo org.Na ten sezon stałem się szczęśliwym posiadaczem MX5 ND 2.0 Sky Freedom w kolorze jedynie słusznym Soul Red.Do zobaczenia na drodze Garwolin-Warszawa-Pruszków i spotach![]()
![]()
![]()
Ubezpieczyciel skasował Cię dodatkowo za tę czerwień?. W tej chwili to najbardziej oklepany i popularny kolor w aktualnej ofercie Mazdy. Ale dla mnie wciąż najlepszy z możliwych!
To Skyfreedom z fotelami Recaro, czy już bez?
To Ty ostatnio śmigałeś po Powiślu?
Zjaw się koniecznie na spocie - mam dużo pytań i muszę w końcu zobaczyć na żywo ND Soul Red
Gratulacje!
Big Tnx
Co do ubezpieczenia jeszcze nie było okazji ponieważ samochód zakupiłem w Ch.Aktualnie oczekuje że przyjedzie do mnie w następnym tygodniu i zacznę walczyć z akcyzą i Vatem, ponieważ pomimo że ma przebieg 1000km jest traktowany jako nowy przez polskie przepisy

Cześć Wszystkim,
po 2 latach biernego śledzenia forum
mogę się z Wami przywitać ponieważ dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem MX-5 NB FL 1,8 Silver Blues.
@ Hookie ukłony i wielkie dzięki że poświęciłeś trochę czasu na upewnienie mnie w tym że to jest to co tygrysy lubią najbardziej
po 2 latach biernego śledzenia forum

@ Hookie ukłony i wielkie dzięki że poświęciłeś trochę czasu na upewnienie mnie w tym że to jest to co tygrysy lubią najbardziej

Witam wszystkich maniaków.
Jestem z południa obecnie bez mx 5, lecz tak planuje sobie życie żeby jak najszybciej znaleźć dla niej miejsce. Jestem tu aby z Waszą pomocą odszukać swój egzemplarz (NBFL) i poznać ludzi, którzy wolą spędzać czas na zakrętach a nie przed telewizorem.
Do zobaczenia
Ed
Jestem z południa obecnie bez mx 5, lecz tak planuje sobie życie żeby jak najszybciej znaleźć dla niej miejsce. Jestem tu aby z Waszą pomocą odszukać swój egzemplarz (NBFL) i poznać ludzi, którzy wolą spędzać czas na zakrętach a nie przed telewizorem.
Do zobaczenia
Ed
Aloha,
W niedzielę popołudniu zostałem wreszcie szczęśliwym posiadaczem srebrnej Madzi w wersji NBFL Sportive. 400km dalej i kilka godzin później byłem - z przyczyn oczywistych - jeszcze szczęśliwszym posiadaczem Madzi
I to mimo tego że wraz z nią przygarnąłem nieco rdzy, kończące się hamulce i fatalnie ustawioną zbieżność, no ale co to za auto co przy nim nic grzebać nie trzeba 
Zdjęć na razie nie wrzucę bo warunki pogodowe jak na razie nie sprzyjają, ale jutro ma się nieco słońca pokazać to może jakąś sesję urządzę.
W niedzielę popołudniu zostałem wreszcie szczęśliwym posiadaczem srebrnej Madzi w wersji NBFL Sportive. 400km dalej i kilka godzin później byłem - z przyczyn oczywistych - jeszcze szczęśliwszym posiadaczem Madzi

Zdjęć na razie nie wrzucę bo warunki pogodowe jak na razie nie sprzyjają, ale jutro ma się nieco słońca pokazać to może jakąś sesję urządzę.
"It's not the fastest - but I think it's the most smiles per gallon." - Bob Hall
Cześć, jestem Grzegorz.
Mieszkam w Łodzi, gdzie również pracuję i studiuję. Forum śledzę od dłuższego czasu. W okolicach kwietnia/maja planuję rozpocząć poszukiwania egzemplarza NB/NBfl, bo przecież ile można jeździć Seicento
. Mam nadzieję na dobry kontakt z łódzką grupą MX-5, która podobno bardzo prężnie działa
.
Pozdrawiam,
Chiro.

Mieszkam w Łodzi, gdzie również pracuję i studiuję. Forum śledzę od dłuższego czasu. W okolicach kwietnia/maja planuję rozpocząć poszukiwania egzemplarza NB/NBfl, bo przecież ile można jeździć Seicento

Pozdrawiam,
Chiro.

Cześć wszystkim fanom MX 5
Grzegorz - piłkarski 74 rocznik
- rodowity Poznaniak
- w ubiegłym roku latem mnie oświeciło i po 15 latach jeżdzenia lektykami z grupy VW, stałem się posiadaczem pięknej, cudownej, jedynej i niepowtarzalnej MADZI. Urodzona w 2009 roku, mocne dwulitrowe serce, mało biegana, systematycznie u specjalistów z MAZDY badana - pokochałem ja od pierwszego wejrzenia - wieczorem obejrzana - rano kupiona - WARIAT WIEM.
Od pierwszego dnia bycia z nią, moje motoryzacyjne życie dzieli się na ekscytujace doznania gdy jesteśmy razem i ...wożenie dupy wszystkim innym...
pozdrawiam wszystkich szcześliwych posiadaczy - byłych, teraźniejszych i przyszłych

Grzegorz - piłkarski 74 rocznik

- w ubiegłym roku latem mnie oświeciło i po 15 latach jeżdzenia lektykami z grupy VW, stałem się posiadaczem pięknej, cudownej, jedynej i niepowtarzalnej MADZI. Urodzona w 2009 roku, mocne dwulitrowe serce, mało biegana, systematycznie u specjalistów z MAZDY badana - pokochałem ja od pierwszego wejrzenia - wieczorem obejrzana - rano kupiona - WARIAT WIEM.
Od pierwszego dnia bycia z nią, moje motoryzacyjne życie dzieli się na ekscytujace doznania gdy jesteśmy razem i ...wożenie dupy wszystkim innym...
pozdrawiam wszystkich szcześliwych posiadaczy - byłych, teraźniejszych i przyszłych

"wygrywanie to nie wszystko, to jedyne co się liczy..."
Cześć jestem Damian rocznik 1990. Biała Podlaska Do tej pory chorowałem na s6 c4 miałem kilka sztuk. Od dawna chciałem jakiegoś Japończyka. Podczas wakacji moim oczom okazała się piękna Mx z hard topem takim podłużnym aż na klapę bagażnika. Ciężko taki dostać i jak z jego cenna? Zaczynam szukanie swojej pierwszej Mx i jaki silnik polecacie do konkretnego dłubania ;D
Grzech74 pisze:Cześć wszystkim fanom MX 5![]()
Grzegorz - piłkarski 74 rocznik- rodowity Poznaniak
Siema Grzegorz... "wygrywanie to nie wszystko, to jedyne co się liczy..." chyba musisz zaturbić, bo możesz "nie wygrać"

meler053 pisze:Cześć jestem Damian ...Mx i jaki silnik polecacie do konkretnego dłubania ;D
Cześć. ...każdy, ale cały czas czekamy na swapa min. r/v6 ...zrób to

- MaciekW
- Donator
- Wersja: 2.0 SkyPassion
Witajcie!
Po Pavlicie, kolejny desant z Mustang Klub Polska. Cała nasza rodzina kocha samochody i staramy się mieć ciekawe autka. MX-5 zawsze mi się podobała, ale jednak przegrywała z Mustangiem. Za to ostatnia jej odsłona całkowicie zawładnęła moją drugą połową - więc pojawił się poważny pretekst do zakupu - no i jest! Zakup wcale nie jest prosty, bo zamawiając samochód teraz, odebralibyśmy go dopiero na jesień - ale znalazł się całkiem rozsądny demo. Co prawda żona zdecydowanie wolała czerwony, ale cóż - by cieszyć się od razu, poszliśmy na kompromis. Za tydzień powinien być gotowy do odbioru - Crystal White, 2.0 SkyPassion. Do zobaczenia na drodze i na zlotach - musimy pogodzić z MKP, ale damy radę!
Po Pavlicie, kolejny desant z Mustang Klub Polska. Cała nasza rodzina kocha samochody i staramy się mieć ciekawe autka. MX-5 zawsze mi się podobała, ale jednak przegrywała z Mustangiem. Za to ostatnia jej odsłona całkowicie zawładnęła moją drugą połową - więc pojawił się poważny pretekst do zakupu - no i jest! Zakup wcale nie jest prosty, bo zamawiając samochód teraz, odebralibyśmy go dopiero na jesień - ale znalazł się całkiem rozsądny demo. Co prawda żona zdecydowanie wolała czerwony, ale cóż - by cieszyć się od razu, poszliśmy na kompromis. Za tydzień powinien być gotowy do odbioru - Crystal White, 2.0 SkyPassion. Do zobaczenia na drodze i na zlotach - musimy pogodzić z MKP, ale damy radę!
- Dżunior
- Donator
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Jest jedna czerwona demówka, do wzięcia "od ręki" - w dodatku w Waszej okolicy. Odmawiać kobiecie koloru...?
http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-maz ... faa76c4a4b

http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-maz ... faa76c4a4b
MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT

Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
- MaciekW
- Donator
- Wersja: 2.0 SkyPassion
Ale jaja! Jeszcze wczoraj jej nie było - przynajmniej nie widziałem. A właśnie wczoraj zaklepałem tę z Zielonej Góry.
Była taka w Olsztynie, ale za długo się zbierałem, bo daleko i się sprzedała, a cena była też dobra.
Nasza biała perełka ma tylko 1200 km przebiegu, a to był drugi w kolejności brany pod uwagę kolor, więc nie jest tak źle!
Była taka w Olsztynie, ale za długo się zbierałem, bo daleko i się sprzedała, a cena była też dobra.
Nasza biała perełka ma tylko 1200 km przebiegu, a to był drugi w kolejności brany pod uwagę kolor, więc nie jest tak źle!
Cześć!
Ekipa Łódzka od 8 marca wzmocniona nową #miatagirl.
Cieszę się, że tyle dzieje się na forum, coś czuję, że spędzę tu sporo czasu przez najbliższe tygodnie:P

Ekipa Łódzka od 8 marca wzmocniona nową #miatagirl.
Cieszę się, że tyle dzieje się na forum, coś czuję, że spędzę tu sporo czasu przez najbliższe tygodnie:P

- Lucas Z
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Silver Blues
- Kontakt:
Witam! Pokaż czym się wozisz no i zapraszam na fb do grupy mx5 Łódź
https://www.facebook.com/lukaszzawalskifotografia Zapraszam do polubienia !
Lucas Z pisze:Witam! Pokaż czym się wozisz no i zapraszam na fb do grupy mx5 Łódź
czekam na akceptację

- Oski
- Wersja: 2.0 Sky Passion
Witam wszystkich Klubowiczów!
Od października 2015 r. jestem właścicielem Mazdy MX-5 ND w wersji 2.0 Sky Passion w "jedynym słusznym kolorze" czyli Soul Red i z wielką przyjemnością dołączam do zacnego grona.
Pomysł na Miatę kiełkował we mnie od lat. Początkowo obiektem moich westchnień była wersja NC po liftingu, ale gdy zobaczyłem ND na pierwszych zdjęciach, filmach, a potem na żywo nie miałem wątpliwości, że oto odnalazłem swojego motoryzacyjnego "Świętego Graala" i od października jest już ze mną
Jestem z okolic Warszawy, a konkretnie z Nasielska. Miata służy jako drugie auto - taki typowy fun car. Nie chcę się tu przesadnie rozpisywać, założę osobny wątek w temacie dotyczącym prezentacji naszych aut i tam opiszę swoje wrażenia z perspektywy niecałych 3 000 przejechanych kilometrów i dodam krótką prezentację foto. 
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze i klubowych spotkaniach, na których postaram się w miarę możliwości od czasu do czasu bywać
Od października 2015 r. jestem właścicielem Mazdy MX-5 ND w wersji 2.0 Sky Passion w "jedynym słusznym kolorze" czyli Soul Red i z wielką przyjemnością dołączam do zacnego grona.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze i klubowych spotkaniach, na których postaram się w miarę możliwości od czasu do czasu bywać

Driving matters!
"Jeśli włożysz do auta mocny silnik - uczynisz go szybkim na prostej, ale jeśli sprawisz, że będzie lekkie - uczynisz go szybkim wszędzie" - Colin Chapman
"Jeśli włożysz do auta mocny silnik - uczynisz go szybkim na prostej, ale jeśli sprawisz, że będzie lekkie - uczynisz go szybkim wszędzie" - Colin Chapman
- Dżunior
- Donator
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
WND
Witam sąsiada!
Zapraszamy na warszawskie czwartkowe spoty.

Zapraszamy na warszawskie czwartkowe spoty.

MX-5 ND SkyFreedom
CE 04 | RnineT

CE 04 | RnineT
-
- Donator
- Wersja: GT Sport nav+
Witam,
Po kilku latach odwlekania jedynej słusznej decyzji stwierdziłem że w tym roku kupie sobie auto dla przyjemności
. Aktualnie zbieram się do podjęcia decyzji NA/NB/NBFL/NC. Mam nadzieje że w ciągu kilku najbliższych tygodni dowiem się wystarczająco dużo (póki co im więcej wiem tym mniej jestem pewien
)
Po kilku latach odwlekania jedynej słusznej decyzji stwierdziłem że w tym roku kupie sobie auto dla przyjemności