[4-7.06.2015] Tokaj Bor Fesztival 2015
Do ściągnięcia ostateczny plan
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NB FL
- Wersja: Memories
Super.
Nie mogę się doczekać
Eger:
http://www.booking.com/hotel/hu/borostyan-vendeghaz-eger.pl.html
Tokaj:
http://www.tokajhotel.hu/
Będziemy jechać ze szwagrem z Warszawy, ostatnie pytania:
- gdzie się umawiacie o 9:00 w Krakowie - chcielibyśmy do Was dołączyć?
- jak ktoś wyjeżdża z W-wy W Czwartek to proszę o info, możemy pogonić razem
Nie mogę się doczekać
Eger:
http://www.booking.com/hotel/hu/borostyan-vendeghaz-eger.pl.html
Tokaj:
http://www.tokajhotel.hu/
Będziemy jechać ze szwagrem z Warszawy, ostatnie pytania:
- gdzie się umawiacie o 9:00 w Krakowie - chcielibyśmy do Was dołączyć?
- jak ktoś wyjeżdża z W-wy W Czwartek to proszę o info, możemy pogonić razem
-
- Model: Inny
Witam! Też chcę dołączyć znaczy się ja +1. Gdzie to trzeba klepnąć by było zaklepane? Komu płacimy za noclegi? I gdzie jest zbiórka?
Czytać czytać i jeszcze raz czytać.
Rezerwacje we własnym zakresie.
Rezerwacje we własnym zakresie.
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
-
блин!
i nie mogę doczytać gdzie jest ta zbiórka w czwartek w Krakowie potrzebuję adres i godzinę zbiórki
i nie mogę doczytać gdzie jest ta zbiórka w czwartek w Krakowie potrzebuję adres i godzinę zbiórki
-
no jednak jest napisane:
po Dekatlonem na Zakopiańskie , Kraków godz. 9
tak?
po Dekatlonem na Zakopiańskie , Kraków godz. 9
tak?
Da
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: FL
Skoro zbiórka o 9 w KRK, to zakładam, że reszta trasy przebiega w luźnych warunkach, bez gonitwy itd... Pytam, bo nasz koleżka funky tak mi wkręcił ten wypad, że coraz bardziej mi wchodzi do głowy...a nie ukrywam, że niezbyt lubie pokonywać dłuższe odcinki Miatą, zwłaszcza w pośpiechu. Moja narzeczona tymbardziej
Wiadomo jednak, że jak już jechac to jak największą ekipą, bo to daje dużo dodatkowej radochy i okazji do poznania się
Myśle, myśle, myśle...
Wiadomo jednak, że jak już jechac to jak największą ekipą, bo to daje dużo dodatkowej radochy i okazji do poznania się
Myśle, myśle, myśle...
Live to ride - ride to live! HD or MX5 or 1302S or 126P ?
Części do NA - rozbiórka czerwonej - kliknij
Moja Lalunia
Części do NA - rozbiórka czerwonej - kliknij
Moja Lalunia
Jumpman pisze:Skoro zbiórka o 9 w KRK, to zakładam, że reszta trasy przebiega w luźnych warunkach, bez gonitwy itd... Pytam, bo nasz koleżka funky tak mi wkręcił ten wypad, że coraz bardziej mi wchodzi do głowy...a nie ukrywam, że niezbyt lubie pokonywać dłuższe odcinki Miatą, zwłaszcza w pośpiechu. Moja narzeczona tymbardziej
Myśle, myśle, myśle...
Jedź jedź- będzie większą ekipa na drogę na Śląsk
Soul Red NB- kiedy mózg mówi ND, ale portfel mówi NB
-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Miracle
@Jumpman - jedziemy zgodnie z przepisami, aby każdy dojechał bez utraty prawa jazdy. 50 w zabudowanym to 50 (co innego 40 przed serpentynami ) Dlatego droga wraz z przystankami zajmie nam ok. 6 godzin.
-
- Wersja: MMC Edition;)
- Kontakt:
Jeśli ktoś chciałby pojechać na ten wyjazd, a nie ma czym to zapraszam na pokład mojej mazdy:) Wyjazd w czwartek rano z Warszawy, nocleg w Egerze, a później kolejny w Tokaju. Wyjazd powrotny zaplanowałem na sobotę około południa, a więc dzień wcześniej niż reszta grupy. Mam zarezerwowane pokoje w hotelach, których koszt dla chętnej osoby wyniesie 48euro ze śniadaniami (moje towarzystwo gratis;) Zapraszam.
Noclegi
https://www.booking.com/hotel/hu/senator-haz-eger.pl.html?aid=304142;label=postbooking_confemail;sid=7964b9ef9a50419e4991e8ef406c553f;dcid=4;dist=0&type=total&
https://www.booking.com/hotel/hu/torkolat.pl.html?aid=304142;label=postbooking_confemail;sid=7964b9ef9a50419e4991e8ef406c553f;dcid=4;dist=0&type=total&
Noclegi
https://www.booking.com/hotel/hu/senator-haz-eger.pl.html?aid=304142;label=postbooking_confemail;sid=7964b9ef9a50419e4991e8ef406c553f;dcid=4;dist=0&type=total&
https://www.booking.com/hotel/hu/torkolat.pl.html?aid=304142;label=postbooking_confemail;sid=7964b9ef9a50419e4991e8ef406c553f;dcid=4;dist=0&type=total&
-
potrzebuję pomocy w rezerwacji hotelu na te dwa dni w Tokaj. Korzystam ze strony podanej tu na forum booking.com
i jak dochodzę do końca to chcą dane karty kredytowej, której nie posiadam. Mogę zapłacić przelewem internetowym ale nie ma takiej opcji. Przez tą samą stronę udało m się zarezerwować nocleg w Eger.
i jak dochodzę do końca to chcą dane karty kredytowej, której nie posiadam. Mogę zapłacić przelewem internetowym ale nie ma takiej opcji. Przez tą samą stronę udało m się zarezerwować nocleg w Eger.
-
tak, mam powtórzę tą operację
dzięki
dzięki
- dev
- Wersja: Toyota Celica V
Skyluker pisze:Aktualizacja pierwszego postu. Wstępny plan w pdf-ie do ściągnięcia. Proszę o uwagi.
Skyluker, a w niedzielę sklepy i winnice będą czynne?
Rok temu było wszystko pozamykane, nawet nie było gdzie wody mineralnej kupić na ugaszenie pragnienia .
Pozdrawiam!
---
Mąż tam w świecie za funtem odkładał funt
Na Toyotę przepiękną aż strach
---
Mąż tam w świecie za funtem odkładał funt
Na Toyotę przepiękną aż strach
-
- Donator
- Wersja: Miracle
Niestety nie pamiętam, czy spożywczaki były otwarte w niedzielę, ale wydaje mi się że tak.
Kojarzę penny i ten market niedaleko ronda. Penny wg info w necie jest czynny codzinnie do 20:00 (z jednym wyjątkiem niedziela - do 18:00)
Co do winnic - w sobotę się zapowiemy tam gdzie może być zamknięte. Disznoko, Dereszla i Degenfeld są na pewno otwarte. A resztę sobie umówimy już na miejscu.
Wina z roku na rok są jednak różne więc bez spróbowania ciężko jest stwierdzić gdzie i co kupić.
Kojarzę penny i ten market niedaleko ronda. Penny wg info w necie jest czynny codzinnie do 20:00 (z jednym wyjątkiem niedziela - do 18:00)
Co do winnic - w sobotę się zapowiemy tam gdzie może być zamknięte. Disznoko, Dereszla i Degenfeld są na pewno otwarte. A resztę sobie umówimy już na miejscu.
Wina z roku na rok są jednak różne więc bez spróbowania ciężko jest stwierdzić gdzie i co kupić.
Po siódmym będzie wszystko dobre
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
- Rockatansky
- Donator
Mam dwuosobowy pokój w hotelu Tokaj do oddania.
Rockatansky
I miejsce w generalce MMC 2016 klasa 1.8/2.0
I miejsce w generalce MMC 2014 klasa 1.6
IV miejsce w generalce MMC 2013 klasa N/A
Przypominam, że szukam osoby chętnej na prawy fotel. Jako, że blisko do wyjazdu to zrobię małą promocję:
Przejazd na trasie Warszawa - Eger - Tokaj - Warszawa + 3 noclegi za 350zł.
Przejazd na trasie Warszawa - Eger - Tokaj - Warszawa + 3 noclegi za 350zł.
- Rockatansky
- Donator
Pokój zgarnął kolega Opos
Rockatansky