Czaterja kalendarzowa
Moderator: Moderatorzy
- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
-
- Model: Inny
- Wersja: 0.9 Turbo
Czy klimatyczne zdjęcia z lexusami w NB też dadzą radę?
1.8 NB LSD A3F była..
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Robert, seryjne są mainstreamowe i do końca roku zdążą się opatrzyć - dawaj lexy!
MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
-
Są już poza autem, ale zmienić dla potrzeb zdjęcia 5 minut roboty. Dla Was wszystko!
Potem się okaże, że nikt nie będzie chciał kupić kalendarza.
Spoko. Po wypolerowaniu fizycznym lub w PS.
Nowy fotki podrzucę już z nowymi pasami (kolejny wzór się szykuje niebawem ).
Potem się okaże, że nikt nie będzie chciał kupić kalendarza.
funky pisze:Dawaj wszystko co masz a może cykniesz coś na nowych lampach?
Spoko. Po wypolerowaniu fizycznym lub w PS.
Nowy fotki podrzucę już z nowymi pasami (kolejny wzór się szykuje niebawem ).
1.8 NB LSD A3F była..
- KyRy
- Moderator
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
chyba się pospieszyłem troszkę ze zdjęciami bo od wczoraj u mnie za oknem śnieżny armagedon
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
- funky
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 1.8
Dziękuję za zgłoszenia
biorąc pod uwagę, że w tym roku zima nas nie rozpieszczała, jestem pod wrażeniem tylu zgłoszeń
Szacun!
Zostało nam kilka dni do końca miesiąca, więc jeśli gdzieś w Polsce leży trochę śniegu...wykorzystajcie to!
biorąc pod uwagę, że w tym roku zima nas nie rozpieszczała, jestem pod wrażeniem tylu zgłoszeń
Szacun!
Zostało nam kilka dni do końca miesiąca, więc jeśli gdzieś w Polsce leży trochę śniegu...wykorzystajcie to!
miatasm.com
- Arvi
- Junior Admin
- Wersja: Tiny Tina Edition
Chciałbym skromnie przypomnieć, że dziś będzie okazja do fajnych zdjęć:
http://www.rmf24.pl/nauka/news-zacmieni ... Id,1701566
http://www.rmf24.pl/nauka/news-zacmieni ... Id,1701566
Witam!
kiedy będzie ankieta "Marzec - Kwiecień" ?
kiedy będzie ankieta "Marzec - Kwiecień" ?
była: Madzia 1990 1.6
jest: konserwa
ech... ta praca zawodowa wiecznie przeszkadza w cieszeniu się z mx5
była: Madzia 1990 1.6
- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Podoba mi się ta inicjatywa . A jeszcze bardziej podoba mi się jej forma: głosowanie po dwóch miesiącach to świetny pomysł. Poza tym, że same zdjęcia są pierwszorzędne (w najbliższym głosowaniu wytypowałbym z 10 równie dobrych, gdyby było można), są również przeglądem tego, co działo się w ostatnim czasie, a co już jest nieaktualne, lecz wciąż jeszcze na tyle świeże, żeby pamiętać, z czym dokładnie wiąże się obraz: ludzi, auta, miejsca, sytuacje... mody
I znów nie mam szans w tym konkursie i znów to jest bardzo dobre świadectwo na jakim poziomie są kandydujące zdjęcia
I znów nie mam szans w tym konkursie i znów to jest bardzo dobre świadectwo na jakim poziomie są kandydujące zdjęcia
- Arvi
- Junior Admin
nickesh v2.0 pisze:I znów nie mam szans w tym konkursie i znów to jest bardzo dobre świadectwo na jakim poziomie są kandydujące zdjęcia
Skromność ... och ta skromność...
- nick.es
- Moderator podróży
Cyniczny żandarm znów wciąż posterunku, widzę...Arvinski pisze:nickesh v2.0 pisze:I znów nie mam szans w tym konkursie i znów to jest bardzo dobre świadectwo na jakim poziomie są kandydujące zdjęcia
Skromność ... och ta skromność...
Mam nadzieję, że pozostali mniej ponuro patrzą na rzeczywistość
- Arvi
- Junior Admin
Nickesh ... ty serio musisz trochę wyluzować.
Serio, serio.
Bo spięcie masz jakieś potworne, a to mocno niezdrowe...
Miałem taką dziewczynę kiedyś ... jak można było coś zinterpretować dwojako, zawsze się gotowała i obrażała.
Słabo na tym wyszła.
Serio, serio.
Bo spięcie masz jakieś potworne, a to mocno niezdrowe...
Miałem taką dziewczynę kiedyś ... jak można było coś zinterpretować dwojako, zawsze się gotowała i obrażała.
Słabo na tym wyszła.
- nick.es
- Moderator podróży
Skoro tak, to przepraszam za pomyłkę, Arvi. Na tym forum przywykłem do jakiegoś emota, albo innej drobnej wskazówki, podpowiadającej ton wypowiedzi. Tak więc sobie też facepalma stawiam:
Tak, czy inaczej, fotograf ze mnie kiepski i choć zawsze aspirowałem do przejścia na "wyższy level", to nigdy mi się to nie udało. Mimo wszystko, myślę, że totalnej tragedii też nie ma i niektóre zdjęcia wychodzą przyzwoicie. No i dzięki Bogu: "It's amazing what you can do with Photoshop these days."
Mimo wszystkich moich starań, większość zdjęć, zgłaszanych do kalendarza przez klubowiczów, totalnie deklasuje te moje, i tak dopracowywane z syzyfowym wysiłkiem i niemałym oporem. To właśnie miałem na myśli w ostatnim akapicie poprzedniego posta. Serio, serio
Tak, czy inaczej, fotograf ze mnie kiepski i choć zawsze aspirowałem do przejścia na "wyższy level", to nigdy mi się to nie udało. Mimo wszystko, myślę, że totalnej tragedii też nie ma i niektóre zdjęcia wychodzą przyzwoicie. No i dzięki Bogu: "It's amazing what you can do with Photoshop these days."
Mimo wszystkich moich starań, większość zdjęć, zgłaszanych do kalendarza przez klubowiczów, totalnie deklasuje te moje, i tak dopracowywane z syzyfowym wysiłkiem i niemałym oporem. To właśnie miałem na myśli w ostatnim akapicie poprzedniego posta. Serio, serio
- Arvi
- Junior Admin
No widzisz ... a zabrzmiałeś, jakbyś uważał żeś Basquiat'em fotografii i mimo wszystko daleko Ci do czołówki ... a to daje do zrozumienia, że poziom jest bardzo wysoki ...
No grzech byłoby nie skorzystać z takiego zestawienia słów i nie wykorzystać go przeciwko piszącemu ... no grzech byłoby nie skorzystać.
P.S. Co do fotografii się nie wypowiadam ... do niedawna myślałem, że przysłona to to okrągłe, co się na obiektyw zakłada by ten się nie porysował
No grzech byłoby nie skorzystać z takiego zestawienia słów i nie wykorzystać go przeciwko piszącemu ... no grzech byłoby nie skorzystać.
P.S. Co do fotografii się nie wypowiadam ... do niedawna myślałem, że przysłona to to okrągłe, co się na obiektyw zakłada by ten się nie porysował
- nick.es
- Moderator podróży
Mogę jeszcze zgłosić zdjęcia z czerwca? Nie miałem ich jak zrzucić z aparatu i przesłać. Dopiero wróciliśmy z wyprawy, a tam gdzie byliśmy, nie było jak tego zrobić, ani czasu, żeby się tym zająć.
No chyba, że na lipiec-sierpień mogę wrzucić zdjęcie zrobione w końcówce czerwca
No chyba, że na lipiec-sierpień mogę wrzucić zdjęcie zrobione w końcówce czerwca
-
- Donator
- Wersja: FL
Nikesh - nie rób jaj, przecież nikt nie będzie sprawdzał z zegarkiem czy zrobiłeś je w ostatni c=dzień czerwca czy w pierwszy lipca... wrzucaj i ocenimy
Live to ride - ride to live! HD or MX5 or 1302S or 126P ?
Części do NA - rozbiórka czerwonej - kliknij
Moja Lalunia
Części do NA - rozbiórka czerwonej - kliknij
Moja Lalunia
- nick.es
- Moderator podróży
Super, to chętnie coś wrzucę, ale jak zwykle, trochę to potrwa, bo mam mnóstwo zdjęć i filmów z Norwegii (ćwierć terabajta? ). Nawet ich nie oglądałem w trasie, tylko "cykałem" i zmieniałem karty. Jak znajdę czas, żeby to przejrzeć, i powybierać, to wrzucę.
Apropos wrzutki Tomosa: myślałem, że Sodiego w tych miesiacach nic nie przebije, ale okazuje się, że rywalizacja będzie zacięta... Mogę prosić o dwa głosy na ten miesiąc?
"Gdyby Bóg lubił przedni napęd, chodzilibyśmy na rękach"
~Colin McRae
Autopromocja. Zapraszam na foto-fanpage: https://www.facebook.com/Picture68-871358819596568/
~Colin McRae
Autopromocja. Zapraszam na foto-fanpage: https://www.facebook.com/Picture68-871358819596568/
- nick.es
- Moderator podróży
Dzięki, Funky, ale nawet nie zdążyłem zgrać zdjęć z kart pamięci. Jestem dwa tygodnie w plecy w robocie i mam 15 zaległych stron wątków do przeczytania, nie mówiąc już dogonieniu średniej dziennej liczby własnych postówfunky pisze:Wrzucaj, poczekamy do piątku z ankietą
-
funky pisze:no dobra, to zamykam wątek zgłoszeń i robię w weekend ankietę
Funky - doprecyzuj, w który weekend robisz?
1.8 NB LSD A3F była..
- funky
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 1.8
Ankieta umieszczona. Przepraszam za opóźnienie.
Przy okazji...
Pamiętajcie o konieczności umieszczania na forum zgłoszonych zdjęć. Było kilka zgłoszeń, które nie znalazły się w wątku a trafiły na maila. Nie mogę ich umieścić.
Druga sprawa to podpisy. Ostatni raz umieszczam w ankiecie zdjęcie, które jest z podpisem. W wątku może być bez podpisu, ale full-res na mailu muszę mieć bez niego.
Przy okazji...
Pamiętajcie o konieczności umieszczania na forum zgłoszonych zdjęć. Było kilka zgłoszeń, które nie znalazły się w wątku a trafiły na maila. Nie mogę ich umieścić.
Druga sprawa to podpisy. Ostatni raz umieszczam w ankiecie zdjęcie, które jest z podpisem. W wątku może być bez podpisu, ale full-res na mailu muszę mieć bez niego.
miatasm.com