Moderator: Moderatorzy
KRISYACHT pisze:Witam Wszystkich.
Mam pytanie czy jest może ktoś z Radomia, czy może jestem sam? Od pewnego czasu zwracam szczególna uwagę na ulicach i poszukując Miaty z blachami WR i nic?
Hejduczek pisze:Witam serdecznie wszystkich:) Dość niedawno wyposarzyłem się w piękny samochodzik zwany Mazdą MX-5:) Z tej okazji zarzuciłem M jak miłość i całymi dniami siedzę i przeglądam to forum:) Także najwyższy czas powiedzieć Dzień dobry wszystkim:)
profilone pisze:WItamy Hejduczek,
Szybkie pytanie jesteś może z Lublina lub okolic?
Hejduczek pisze:Witam serdecznie wszystkich:) Dość niedawno wyposarzyłem się w piękny samochodzik zwany Mazdą MX-5:) Z tej okazji zarzuciłem M jak miłość i całymi dniami siedzę i przeglądam to forum:) Także najwyższy czas powiedzieć Dzień dobry wszystkim:)
rafipotrafi pisze:Witamy ex-cabrio maniaka i nowego miatomaniaka w jednej osobie. Zadowolony z zakupu? (pytanie retoryczne)
bartezm pisze:jako stary mazdziaz z mazdaspeed postanowilem sobie sprawic zabawke w postaci mx5 - troche w tym winy fiva i piotrusia z bydgoszczy ale co tam.
jaceko pisze:Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Forum sledze mniej więcej od 3 miesięcy, a od prawie dwóch jestem szczęśliwym posiadaczem NB 1.8 z 2005 roku.
osito pisze:Bita była. Jest stara. Coś tam w niej trzeszczy. Jak jest zimna i nacisnę hamulec, to chce gasnąć.