[Śląsk] spotkania regionalne
spociki
Moderator: Moderatorzy
Opos pisze:elbe pisze:http://otomoto.pl/mazda-mx-5-kabriolet-C34044685.html
Ktos z kolegow zna sie na blacharce?
Fajna, może by się zainteresować
Zwłaszcza po tym opisie auta

"FORD MONDEO 2,0TDCI WERSJA GHIJA !!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* 1,6 Benzyna
* 115 KM
* 159000 kilometrów
* Oryginalny zestaw Audio
* ABS,ASR
* Elektrycznie podnoszone szyby przód i tył
* Wspomaganie układu kierowniczego
* Manualna skrzynia biegów 5 Stopniowa
* Parktronic
* 8-Poduszek powietrznych
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SILNIK PALI BEZ PROBLEMU !!!
AUTO USZKODZONE TA JAK NA ZDJĘCIACH!!!"
Kurde gdybym nie mial innych planow motoryzacyjnych, to bym pojechal obadac. W sam raz nadaje sie, zeby wybebeszyc i jezdzic pod tytulem: nie boje sie wjechac w zielone 

grzes pisze:Wiesz do czego to służy? JA wiem ze nie wiesz(...) Człowieku, żebym ja się z Tobą kłócił o takie sprawy to musisz jeszcze spędzić w garażu i internecie pare tysięcy godzin na skrupulatnym uczeniu się tego, czego się w garażu i internecie nauczyć nie da (...)Na żywo, zweryfikujemy kto ma jakie zaplecze merytoryczne(...) bo ja nie mam nic Tobie do udowodnienia...
Opos pisze:Poza osobami, z którymi ostatnio się spotkaliśmy i rozmawialiśmy na temat wyjazdu, to fajnie by było, aby odezwali się Państwo Prexowie, Pirat, Wiktorowie (na urlopie)
Nie wiem o co cho, bo ostatnio urlopowałem (szlajałem się po twierdzach, "bunkrach" i kopalniach Dolnego Śląska

A w Koczym Zamku bywałem za bajtla, ale wtedy jakoś inaczej wyglądał

-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: FL
elbe - zgadzam się, że Marinery to nieczęsty kolor, ale zdaje mi się, że to nieco zbyt drogo jak na ten stan auta. Oczywiście oględziny wiele moga powiedzieć, ale to i tak nie będzie w ostatecznym rozrachunku okazja... Moim zdaniem
Live to ride - ride to live! HD or MX5 or 1302S or 126P ?
Części do NA - rozbiórka czerwonej - kliknij
Moja Lalunia
Moja Lalunia

-
- Donator
Ależ nowy klimat w tym filmie 

Moja Lalunia
Moja Lalunia

Witam, czy ktoś ze śląskiej sekcji zna się na podłączeniu radia? Zmieniłem Blaupunkta z CD na starszy model ze zmieniarką i po podłączeniu przestała działać pamięć radia i podświetlenie a w elektryce poprzedni właściciel coś pokombinował. Jeśli ktoś mógłby pomóc:)
Szary
-
- Donator
Ja w takich sytuacjach działąm metodą prób i błedów, więc nie pomoge...ale...
Lysta, lysta...kto w środe wpada na klachy?
1.Jumpman
Lysta, lysta...kto w środe wpada na klachy?
1.Jumpman
Moja Lalunia
Moja Lalunia

1.Jumpman
2. Rachey
Będę jak Gliwice nie utoną do tego czasu
2. Rachey
Będę jak Gliwice nie utoną do tego czasu

Soul Red NB- kiedy mózg mówi ND, ale portfel mówi NB
-
- Donator
Kup kajak lub ponton 

Moja Lalunia
Moja Lalunia

Jumpman pisze:Kup kajak lub ponton
A nie lepiej tak?:

Soul Red NB- kiedy mózg mówi ND, ale portfel mówi NB
elbe pisze:Loooootakiej wersji jeszcze nie widzialem
1.Jumpman
2. Rachey
3. Elbe
4.Wiittorio
Moja MX-5: viewtopic.php?f=22&t=14199
Witam serrrdecznie,
Czy można się pojawić na spocie (jeszcze) nie mx-5? I drugie, ważniejsze pytanie - czy ktoś byłby na tyle miły użyczyć do przymiarki swojego nb/nbfl dla chłopka 90kg/190cm? Mam nadzieję się nie wyleczyć z mx-owej choroby, ale żeby dalej chorować muszę dokonać przymiarki
Pozdrawiam.
Czy można się pojawić na spocie (jeszcze) nie mx-5? I drugie, ważniejsze pytanie - czy ktoś byłby na tyle miły użyczyć do przymiarki swojego nb/nbfl dla chłopka 90kg/190cm? Mam nadzieję się nie wyleczyć z mx-owej choroby, ale żeby dalej chorować muszę dokonać przymiarki

Pozdrawiam.
mardzin pisze:Witam serrrdecznie,
Pozdrawiam.
Zapraszamy na spot, bez znaczenia czy mx-5, czy nie

Ja swojej nie będę miał na zlocie, ale pewnie spokojnie się znajdzie kilka sztuk, do których będziesz mógł się przymierzyć.
Co do jutrzejszego spota, to postaram się pojawić, ale jeszcze nic nie obiecuję.
Szary pisze:Witam, czy ktoś ze śląskiej sekcji zna się na podłączeniu radia? Zmieniłem Blaupunkta z CD na starszy model ze zmieniarką i po podłączeniu przestała działać pamięć radia i podświetlenie a w elektryce poprzedni właściciel coś pokombinował. Jeśli ktoś mógłby pomóc:)
Jak będziesz na spocie i ja też będę, to mogę Ci to obejrzeć, bo kilka zestawów CA w życiu podłączyłem

1.Jumpman
2. Rachey
3. Elbe
4.Wiittorio
5. Pirat
2. Rachey
3. Elbe
4.Wiittorio
5. Pirat
-
1.Jumpman
2. Rachey
3. Elbe
4.Wiittorio
5. Pirat
6. maciej
7. mardzin
8. Janek(Ja wspadne, ale tylko na chwilke)
2. Rachey
3. Elbe
4.Wiittorio
5. Pirat
6. maciej
7. mardzin
8. Janek(Ja wspadne, ale tylko na chwilke)
-
A Kuba czym bedzie?:Panem "Dymkiem". czy Taranem. Niektórzy by powiedzieli "sprzedaj na części i kup se drugie"