Robert nie odłączaj się od stada

Moderator: Moderatorzy
B4rtek pisze:Robert nie odłączaj się od stada
Peecer pisze:B4rtek pisze:Robert nie odłączaj się od stada
Myślisz, że mogłem za Wami nadążyć..... Rzuciliście się do przodu jak wygłodniałe wilki więc mi spasionemu Basiorowi ciężko było Was dogonić, ale miałem Was w zasięgu wzroku więc najgorzej nie było
Sigma pisze:Eee no, po to masz NCFL 2.0, żeby stosunek waga/moc się zgadzał
Sigma pisze:Peecer pisze:B4rtek pisze:Robert nie odłączaj się od stada
Myślisz, że mogłem za Wami nadążyć..... Rzuciliście się do przodu jak wygłodniałe wilki więc mi spasionemu Basiorowi ciężko było Was dogonić, ale miałem Was w zasięgu wzroku więc najgorzej nie było
Eee no, po to masz NCFL 2.0, żeby stosunek waga/moc się zgadzał
Peecer pisze:No ja dziś za Ciebie po CB się "poszlajałem" i najadłem ha ha ha hTop Down
i Top Up
gdyż i taka potrzeba była. No a już za kilka dni PRS 2014.... Myślę, że będzie miło i trzeba się umówić gdzieś w Gnieźnie by razem zajechać....
http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=42&t=13711
kojlak pisze:Witam wszystkich!
Śledzę to forum od jakiegoś czasu marząc o swojej MX5, ale posta piszę chyba pierwszy raz...
Na imię mi Michał, a piszę tutaj, bo jestem z Wyrzyska - gdyby ktoś nie wiedział.. ok 50km na zachód od Bydgoszczy i 24km od Nakła.
Zajmuję się fotografią i mam pytanie odnośnie 25-lecia MX5. Czy ktokolwiek z Was, kto jedzie na urodzinowy zlot będzie miał wolne miejsce w swojej Madzi? Jest jakaś szansa, by się zabrać?![]()
Pozdro!
Kojlak
lukasjogabonito pisze:Ja niestety odpadam Także życzęmiłych chwil i czekam na relacje z imprezy;)
Fiveopac pisze:Moze jakis spocik w ramach Track Day'a? viewtopic.php?p=259226#p259226
Jezdzic, nie jezdzic, spotkac sie warto
lukasjogabonito pisze:Ja niestety odpadamTakże życzęmiłych chwil i czekam na relacje z imprezy;)
kojlak pisze:Witam wszystkich!
Śledzę to forum od jakiegoś czasu marząc o swojej MX5, ale posta piszę chyba pierwszy raz...
Na imię mi Michał, a piszę tutaj, bo jestem z Wyrzyska - gdyby ktoś nie wiedział.. ok 50km na zachód od Bydgoszczy i 24km od Nakła.
Zajmuję się fotografią i mam pytanie odnośnie 25-lecia MX5. Czy ktokolwiek z Was, kto jedzie na urodzinowy zlot będzie miał wolne miejsce w swojej Madzi? Jest jakaś szansa, by się zabrać?![]()
Pozdro!
Kojlak
Na pewno ktoś się znajdzie;) ps. Kiedy planujesz zakup?
Docelowo chcę mieć mocniejszą 1.8 i dopiero taką bazę będę przerabiał pod siebie..
Czy ktokolwiek z Was, kto jedzie na urodzinowy zlot będzie miał wolne miejsce w swojej Madzi? Jest jakaś szansa, by się zabrać?
kojlak pisze:Docelowo chcę mieć mocniejszą 1.8 i dopiero taką bazę będę przerabiał pod siebie..