sms na 7122 o treści Fzerozero415, koszt 1.23zł
dochód idzie na konto łódzkiej fundacji prowadzącej hospicjum dla osieroconych dzieci
tu macie linka: http://www.blogroku.pl/2013/kategorie/p ... ,blog.html
spociki
Moderator: Moderatorzy
grzes pisze:Wiesz do czego to służy? JA wiem ze nie wiesz(...) Człowieku, żebym ja się z Tobą kłócił o takie sprawy to musisz jeszcze spędzić w garażu i internecie pare tysięcy godzin na skrupulatnym uczeniu się tego, czego się w garażu i internecie nauczyć nie da (...)Na żywo, zweryfikujemy kto ma jakie zaplecze merytoryczne(...) bo ja nie mam nic Tobie do udowodnienia...
Jumpman pisze:Fajnie, że się znó dosyć konkretna ekipa zbiera... a Ty Wojteq nie marudź, bo przecież od rana(6.10) i do rana masz czasu sporo1,5h mniej na PLAYu i jesteś
Opos pisze:Jumpman pisze:Fajnie, że się znó dosyć konkretna ekipa zbiera... a Ty Wojteq nie marudź, bo przecież od rana(6.10) i do rana masz czasu sporo1,5h mniej na PLAYu i jesteś
Dokładnie, krawaciarzy załatw szybko i przyjeżdżaj. Skład szykuje się zacny.
grzes pisze:Wiesz do czego to służy? JA wiem ze nie wiesz(...) Człowieku, żebym ja się z Tobą kłócił o takie sprawy to musisz jeszcze spędzić w garażu i internecie pare tysięcy godzin na skrupulatnym uczeniu się tego, czego się w garażu i internecie nauczyć nie da (...)Na żywo, zweryfikujemy kto ma jakie zaplecze merytoryczne(...) bo ja nie mam nic Tobie do udowodnienia...
matpilch pisze:pany i panie, mnie dzisiaj nie będzie znowu.
rezerwujcie sobie nr na MMC2014, jeśli ktoś ma swój szczęśliwy numer i chce startować - mamy dwie rundy dość blisko - kamień śląski i wrocław.
tu temat: viewtopic.php?f=41&t=13234#p248382