JTMX-5NBFL, nie rozumiem Twoje bojowego wysoku i nie wiem skad te Twoje dziwne wnioski o sedanach etc. Czytaj z zrozumieniem. Nie wiem skad na tylnej kanapie u Ciebie 3 osoby, nie wiem czy to takie tajemnicze i ciezkie do zrozumienia ze: panna mloda w sukni obszernej do miaty po prostu NIE WEJDZIE, i Ty o doswiadczony powinienes chyba wiedziec?
draząć niepotrzebnie temat dalej, byłem swiadkiem jak siostra w sukni z zdjecia wsiadała do NC i wiem jak to wygladało, i nie bez powodu zdecydowała się na 'mimo wszystko m6" bo wmawiałem jej z calych sił miatke, i jedyne co mialem na mysli to to co juz napisalem, wiec schowaj swoje "chcesz powiedziec" bo ani m6 to "kazdy inny sedan" ani tez obok pani mlodej w niej nie siedzi nikt procz 1 osoby.
ahm.. no i jak bys siedzial w m6 przynajmiej jeden raz, to wiedzialbys ze nawet przy fotelu na max w tyl, na tylnej kanapie jest baardzo duzo miejsca porównując "do kazdego innego sedana". M6 była w kombi swoją drogą
a jak sie baba uprze, to po prostu do miatki nie wsiadzie, wiec nie rozumiem po co ten Twoj cały wywód, co Cie boli?. ze do poznania do krakowa tak daleko?
nie mam doswiadczenia bo ani jeden raz nie wypozyczalem miaty, ale widzialem jak wygladaja przymiarki mojej drobnej siostry w skromnej sukni, z tylko delikatnymi "kołami" te montowane w materiale zeby sie ładnie układała, teraz bede brutalny ale moze pani mloda chetna na jazde w miatce nie ma 50kg wagi i 155cm wzrostu, ale 80-90 i 160? do tego zeby ladnie wylgadac tego dnia zamawia obszerna suknie, bo kto by pomyslal ze moze sie do auta nie zmiescic?! i na to tylko chcialem uczulić, wiec wyluzuj..
edit:
jak taki z Ciebie leasingowiec to rzuc jakas fotka pani mlodej na pasażerce w sukni, i bedzie jasno widać o czym mówie, bo naprawde nie rozumiem tej licytacji z Twojej strony "Co sie zmiesci gdzie a kiedy nie a co TY wiesz a ja wiem lepiej"
bo podsumowując wszystko co napisalem to w CELU UCZULENIA panny młodej, zeby nie przesadziła przypadkiem bo sie okaze ze z niespodzianki dla narzeczonego nici! wiec czytaj prosze uważnie, wyłapuj nutki ironii, oszczedzi wiele.