Muszę przyznać, że całkiem nieźle im to wyszło. Razi mnie tylko to upodobnienie do s2000.
Przód wygląda ładnie bo s2000 wygląda ładnie. Poza tym całościowo oceniam pozytywnie.
NC po liftingu
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NB
- Wersja: miracle
Wczoraj dostałem odpowiedź od Mazdy Polska, nowa mx5 ma być u nas w sprzedaży na przełomie luty-marzec, chociaż można już teraz zamawiać. Mają być dwie wersje wyposażenia, taka jak teraz i druga nieco bogatsza. Ceny jeszcze nie znane 

Szymon pisze:Wlasnie znalazlem taki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=TXTHQMDZOwM
Rozbawil mnie "wzmacniacz dźwięków dolotu"
Ladna ta nowa wersja, filmik (czyt. ujecia) tez calkiem ciekawy.
Szkoda tylko, ze to przeczytania info z kartki zatrudnili prezentera, ktorego dykcja pozostawia sporo do zyczenia a sposob mowienia doskonale nadaje sie do czytania bajek do poduszki (chociaz nie wiem czy dzieci zamiast zasnac nie zaczelyby sie smiac

Wiem wiem... czepiam sie. Ale ten strachliwy glos po prostu zepsul caly przekaz...
PS - Swoja droga: Mx-5 w tej tanszej wersji (exlusive) z silnikiem 2.0 kosztuje obecnie ok. 92 tys PLN. Czy jeszcze jakis miesiac, dwa temu za to samo auto mazda przypadkiem nie zadala 85 tys? W sumie kurs JPY z tego co pamietam juz w pazdzierniku poszybowal mocno w gore... No chyba, ze sprzedawali mx-5 z wlasnych zapasow. Albo mx-5 wcale nie jest produkowana w Japonii, jak to troche naiwnie zalozylem

Tym latam dla przyjemności: Saab_olot 9-3 2.0T Maptun (240PS i 355Nm, FWD)
Tym gościnnie: MB E500 4matic (V8, 388KM i 530Nm, 4x4)
A tym za karę: VW Polo 1.4 (90KM i kilka Nm, FWD)
-
- Model: NA
nie pamietam ktora wersja silnikowa, ale wyposazenie bez skory w NC-RC to koszt w Krakowie 80tys (5tys rabatu na ubiegloroczny model)
DieSpinnePL pisze:nie pamietam ktora wersja silnikowa, ale wyposazenie bez skory w NC-RC to koszt w Krakowie 80tys (5tys rabatu na ubiegloroczny model)
Czyli jednak dobrze mi sie wydawalo... Cena podana przeze mnie widnieje na mazda.pl.
Tym latam dla przyjemności: Saab_olot 9-3 2.0T Maptun (240PS i 355Nm, FWD)
-
- Model: NA
Ja podaję cenę z salonu w którym byłem równo tydzień temu
Przed samochodem jest stand na którym jest opisane wszystko co samochód ma i ile kosztuje. Widniało 85tys ale, że jest wyprzedaż ubhiegłorocznych modeli to mi facet powiedział 80tys.
Przynajmniej tak jest w Krakowie u dealera Kaczmarczyk.

Przed samochodem jest stand na którym jest opisane wszystko co samochód ma i ile kosztuje. Widniało 85tys ale, że jest wyprzedaż ubhiegłorocznych modeli to mi facet powiedział 80tys.
Przynajmniej tak jest w Krakowie u dealera Kaczmarczyk.
Mówiecie o cenie modelu '08 z dość podstawowym wyposażeniem.
Cena analogicznej wersji '09, czyli NC FL to 92.000 + lakier 2000,
a wersji lepiej wyposażonej 103 + 2 za lakier.
Nic dziwnego patrząc na kurs PLN'a
Cena analogicznej wersji '09, czyli NC FL to 92.000 + lakier 2000,
a wersji lepiej wyposażonej 103 + 2 za lakier.
Nic dziwnego patrząc na kurs PLN'a
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek