Ale Was dużo z Warszawy

BTW nie wiem czemu ale dziwnie mi się skojarzyło, że łukaszk to nasz Łukasz K. tylko w takim jakby "nowym wcieleniu"

Pozdro!
Moderator: Moderatorzy
Szczypiorro pisze:Witam wszystkich!!!
Od miesiąca jestem przeszczęśliwym posiadaczem mxpiątki. Autem interesowałem się od ładnych paru lat, lecz dopiero teraz pokazała się możliwość i jestkupując nie byłem pewny w 100% czy moja decyzja jest dobra (ma być to dla mnie auto na codzień) ale po przejechaniu paru kilometrów nie myślałem już o niczym. Po miesiącu użytkowania nadal jak podchodze, chwytam klamke mam uśmiech na twarzy (ciekawe czy to mija czy już tak jest) i w pełni rozumiem Was.
P.s. Poznań tak to ja jeżdze tą dziwnie przerobioną z tyłu. Taką kupiłem. Z czasem jak fundusze pozwolą to coś z tym zrobie choć zaczynam się przyzwyczajać![]()
Pozdrawiam i do zobaczenia
dmk pisze:Szczypiorro pisze:Witam wszystkich!!!
Od miesiąca jestem przeszczęśliwym posiadaczem mxpiątki. Autem interesowałem się od ładnych paru lat, lecz dopiero teraz pokazała się możliwość i jestkupując nie byłem pewny w 100% czy moja decyzja jest dobra (ma być to dla mnie auto na codzień) ale po przejechaniu paru kilometrów nie myślałem już o niczym. Po miesiącu użytkowania nadal jak podchodze, chwytam klamke mam uśmiech na twarzy (ciekawe czy to mija czy już tak jest) i w pełni rozumiem Was.
P.s. Poznań tak to ja jeżdze tą dziwnie przerobioną z tyłu. Taką kupiłem. Z czasem jak fundusze pozwolą to coś z tym zrobie choć zaczynam się przyzwyczajać![]()
Pozdrawiam i do zobaczenia
Mam nadzieję, że odwiedzisz nas na spotach?
Co to za przeróbka?
Witamy!
Debet pisze:Witam
Nazywam się Damian (Debet) mam 24Lata jestem z Łasku woj.Łódzkie;-) właśnie stałem się szczęśliwymposiadaczem wymarzonej Miaty Mx 5 Nc 2007r. 2.0;-)
Zajmuję się Przyciemnianiem szyb, jak i auto detailingiem... niebawem jak skończę pracę wyszykowania mazdy wstawię zdjęcia itp;-)
Na początek musiałem parę rzeczy pod reperować... wymiana na nowy dach ( w starym dziura po nożu? nie wiem ) .... do wychromowania dałem również... przedni grill, oprawki od halogenów, klamkipo składam wypoleruję itp:D pokażę:D
Pozdrawiam dla forumowiczów rabatyyy;d www.foilcar.pl
spadger pisze:Mieszkam w Warszawie a Mazda przejęta została od użytkownika [Hubal] (też z Warszawy).