[spot ogólnopolski] Akcja Wróbel 2012
11 sierpnia 2012
Moderator: Moderatorzy
Szkoda że tak daleko :< Prawie 300 km w jedna stronę to jak dla mnie trochę sporo. Musiał bym na prawdę baardzo ekonomicznie jechać by sie zmieścic w 400 zł na paliwie w obie strony + doładowanie baku na sam tor no i wpłata. Mam za duzo wydatków w sierpniu by sie zjawić. Innym razem. 

NB 1.6 rok 98' do sprzedania. Cena: 7 tyś. Zainteresowani dzwonić na 798061974.
Hej, mam rozkładaną altanę ogrodową, która mogła by się przydać, jeśli pogoda dopisze jak w Kielcach. Problem w tym, że ciężko to zabrać jadąc mx'em w dwie osoby (160x20x20cm), stąd pytanie - czy ktoś z Was byłby w stanie to przewieźć?
-
Cześć wróble
Będę 11 sierpnia na torze w Ułęży.
Jeżeli ktoś z lublina lub okolic jedzie i chce się spotkać przed sobotą to piszcie.
gg: 1228086
Pzdr.
Będę 11 sierpnia na torze w Ułęży.
Jeżeli ktoś z lublina lub okolic jedzie i chce się spotkać przed sobotą to piszcie.
gg: 1228086
Pzdr.
-
Cześć Karolina
No będę. Przyjadę... jeździć raczej nie koniecznie, chyba że jeszcze można się wpisać.
A jeżeli nie to po prostu się zintegruję z ludźmi, no chyba, że nie można

No będę. Przyjadę... jeździć raczej nie koniecznie, chyba że jeszcze można się wpisać.
A jeżeli nie to po prostu się zintegruję z ludźmi, no chyba, że nie można

-
Karolina, a ile na chwilę obecną wynosi stawka wpisowa? Napisz proszę, i ewentualnie jeszcze raz numer konta bo z tą numerologio-papierologia nie śledziłem i nie wiem.
-
Hej Karolina, przelałem kasę na konto "Akcji Wróbel 2012", sprawdź proszę
Pzdr. i do zobaczenia.

Pzdr. i do zobaczenia.
Ja tu jeszcze tak dookreślę, bo chyba mi umkneło doprecyzowanie, że przy 25 autach cena spada do jednostkowego 250 zł za Wróbla czyli koszt ogólny wynosi 260 zł, bo mamy 10 zł kosztów organizacyjnych.
Zwracać Wam będę po 50 zł.
Jeśli ktoś chce zwrot na konto to proszę o pw z numerem konta owego.
A jeśli gotówką na imprezie to nic pisać nie trzeba.
Zwracać Wam będę po 50 zł.
Jeśli ktoś chce zwrot na konto to proszę o pw z numerem konta owego.

A jeśli gotówką na imprezie to nic pisać nie trzeba.
Jest ryzyko - jest przyjemność
-
Hej
Karolina, sprawdź proszę czy doszedł przelew i czy wszystko ok. dzieki.
i jeszcze jedno...
tak zapytam tylko żeby było wszystko jasne. Jeżeli np. mój kolega przyjedzie swoim samochodem i będzie chciał sobie poobserwować nasze zmagania na torze, to raczej z tym nie ma problemu tak? będzie mógł sobie przycupnąć i podziwiać ?
Pzdr.
Karolina, sprawdź proszę czy doszedł przelew i czy wszystko ok. dzieki.
i jeszcze jedno...
tak zapytam tylko żeby było wszystko jasne. Jeżeli np. mój kolega przyjedzie swoim samochodem i będzie chciał sobie poobserwować nasze zmagania na torze, to raczej z tym nie ma problemu tak? będzie mógł sobie przycupnąć i podziwiać ?

Pzdr.
Przelew doszedł.
Kolega może przyjechać, patrzeć, klaskać, grilować kiełbaskę i inne takie. Patrz pierwszy post.
Nie może brać udziału w przejazdach. Parkuje razem z wozami technicznymi.
Kolega może przyjechać, patrzeć, klaskać, grilować kiełbaskę i inne takie. Patrz pierwszy post.
Nie może brać udziału w przejazdach. Parkuje razem z wozami technicznymi.
Jest ryzyko - jest przyjemność
-
Ja niestety również jestem zmuszony zrezygnować z udziału - sprawy rodzinne - jeżeli ktoś ma ochotę pośmigać w moje miejsce proszę o kontakt.
Rafi