http://vimeo.com/21708306
Moderator: Moderatorzy
mirszy pisze:chłopaki na ścigaczach pewnie chętnie by popozowali do takich filmików
mirszy pisze:jeśli poznałeś po avatarze to szacun
tomos pisze:dobrze umiejscowiony aparat. Szkielko 10mm?
mirszy pisze:aparat na statywie wrzucony za siedzenia, z jedną nogą na podłokietniku:
logimen pisze:mirszy pisze:aparat na statywie wrzucony za siedzenia, z jedną nogą na podłokietniku:
I tak kreciles caly filmikJa bym sie bal, ze zgubie sprzecik i jeszcze mi mizie poobija
szacun
Czekam na part II i dluzsza
kwijatkowski pisze:Wszyscy chwalą to ja się przyczepię! A co! Jak Ty tą kierownicą kręcisz?!![]()
kwijatkowski pisze:mirszy, nie licz na to![]()
Borgir pisze:Sequel w Krakowie to byłaby moc!
artur pisze: dodatkowo włączyć stabilizację, żeby na krakowskich dziurach sprzętu nie zgubić i cokolwiek nagrać
kammich pisze:artur pisze: dodatkowo włączyć stabilizację, żeby na krakowskich dziurach sprzętu nie zgubić i cokolwiek nagrać
stabilizacje mozna zrobic juz pozniej przed montazem, tylko podczas nagrywania musicie uwzglednic to bo przy stabilizacji obrazu kazda pojedyncza klatka zostanie przesunieta i wyrownana wzgledem siebie, a to spowoduje czarne paski na obrzezach ekranu i trzeba bedzie lekki zoom zrobic zeby to zniwelowac
kammich pisze:stabilizacje mozna zrobic juz pozniej przed montazem, tylko podczas nagrywania musicie uwzglednic to bo przy stabilizacji obrazu kazda pojedyncza klatka zostanie przesunieta i wyrownana wzgledem siebie, a to spowoduje czarne paski na obrzezach ekranu i trzeba bedzie lekki zoom zrobic zeby to zniwelowac
majki pisze:Jakbyś potrzebował jakiejś pomocy , to jestem redi. Sprzętu troche posiadam ( vdslr, steady, slider'a, kamere fx1 ) i chętnie razem coś skręce.
majki pisze:Co do stabi softwarowej - ciężko to widze. Drgania sa zbyt nagłe, i zbyt "małe" aby to wystabilizować porządnie.