Wypozycze mx5 na weekend
Moderator: Moderatorzy
Witam,
zastanawiam sie nad kupnem mx5, jednak wczesniej chcialbym ja przetestowac na weekend. Jesli ktos z Was bylby sklonny wypozyczyc mi samochod na najblizszy weekend (w Warszawie) to bede bardzo wdzieczny. Oczywiscie zaplace, cena do uzgodnienia, a o auto bede dbal jak o wlasne;
Zainteresowanych prosze o kontakt 888 684 535
Pozdrawiam, Tomek
zastanawiam sie nad kupnem mx5, jednak wczesniej chcialbym ja przetestowac na weekend. Jesli ktos z Was bylby sklonny wypozyczyc mi samochod na najblizszy weekend (w Warszawie) to bede bardzo wdzieczny. Oczywiscie zaplace, cena do uzgodnienia, a o auto bede dbal jak o wlasne;
Zainteresowanych prosze o kontakt 888 684 535
Pozdrawiam, Tomek
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
NA, NB, NBfl, NC czy NCfl?
Aczkolwiek i tak nie wierzę że ktoś się zgodzi...

Aczkolwiek i tak nie wierzę że ktoś się zgodzi...

MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT

Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
- niemampojeciaa
- Model: Inny
jedź na spot i tam pooglądaj, popytaj, pomarudź, powiedz o co dokładnie Ci chodzi. a z wypożyczeniem to Marne Szanse
już ktoś na forum kiedyś napisał że o te samochody niektórzy dbają lepiej niż inni o swoje żony

już ktoś na forum kiedyś napisał że o te samochody niektórzy dbają lepiej niż inni o swoje żony

-
Jak mawiał mój dobry przyjaciel, są dwie "rzeczy", których mężczyzna pożyczać nie powinnien....żony i samochodu 

"Czas to jedyny kapitał ludzi, którzy mają za cały majątek swą inteligencję"
-
odniosłem identycznie wrażenie po przeczytaniu postu Agi 

model dowolny, NA tez moze byc, byleby jezdzil.
NC raczej odpada ze wzgledu na ograniczenia kosztowe ...
[ Dodano: 23-05-2011, 22:03 ]
dobra, ze wzgledu na maly odzew sprecyzuje oferte.
Moge za to zaplacic 500 zł za weekend, idealnie chcialbym NBFL (bo o tym mysle) , ale NA tez wchodzi w gre.
[ Dodano: 23-05-2011, 22:04 ]
depozyt do dogadania
NC raczej odpada ze wzgledu na ograniczenia kosztowe ...
[ Dodano: 23-05-2011, 22:03 ]
dobra, ze wzgledu na maly odzew sprecyzuje oferte.
Moge za to zaplacic 500 zł za weekend, idealnie chcialbym NBFL (bo o tym mysle) , ale NA tez wchodzi w gre.
[ Dodano: 23-05-2011, 22:04 ]
depozyt do dogadania
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Lincz...

MX-5 ND SkyFreedom
CE 04 | RnineT

CE 04 | RnineT
tswieb pisze:Moge za to zaplacic 500 zł za weekend, idealnie chcialbym NBFL (bo o tym mysle) , ale NA tez wchodzi w gre.
Sory nie chce tu wyjsc na jakos maksymaknie zblazowanego ale za 500zł to by mi się nawet nie chciało zastanawiać

tswieb pisze:model dowolny, NA tez moze byc, byleby jezdzil.
w takim razie zapraszam do MPK - też jeździ

a do tego za 500 cała rodzina się zmieści
sweet_misery pisze:ą dwie "rzeczy", których mężczyzna pożyczać nie powinnien....żony i samochodu
ja tam słyszałem, że trzy - kobiety, gitary i samochodu

A wracając do tematu, tswieb polecam Ci po prostu wybranie się na spota - co nieco się dowiesz i może nawet znajdziesz jakiegoś szaleńca co Ci autko wypożyczy

110@???KM
134@???Nm
134@???Nm
Troche wyrozumiałości dla kolegi,
rozumiem, że pożyczanie mxów to drażliwy temat, ale musicie przyznać, że jest wiele pytań przed zakupem mxa, które można rozwiązać tylko organoleptycznie
Chodzi przede wszystkim o ilosc miejsca, hałas i wiele innych czynnikow typowch tylko dla roadsterów.
Ja takze polecam jednak jakiegos Spota, mozna sie w ten sposob wiele dowiedziec, a moze nawet przejechac
pozdrawiam,
dmd
rozumiem, że pożyczanie mxów to drażliwy temat, ale musicie przyznać, że jest wiele pytań przed zakupem mxa, które można rozwiązać tylko organoleptycznie

Chodzi przede wszystkim o ilosc miejsca, hałas i wiele innych czynnikow typowch tylko dla roadsterów.
Ja takze polecam jednak jakiegos Spota, mozna sie w ten sposob wiele dowiedziec, a moze nawet przejechac

pozdrawiam,
dmd
ewentualnie można rozważyć wycieczkę np. do roadstery.pl - kilka NBfl tam stoi. nie spodziewałbym się wypożyczenia na week& (ale kto to wie do końca) natomiast można sprawdzić rzeczy, o których pisze dmd i dowiedzieć się wszystkiego innego
-
tswieb, ja w sumie problemu nie widzę mogę Ci pożyczyć auto pod zastaw innego auta.
Rafi
Widzę,że jednak są chętni wypożyczyć Mazdę
Ja swoją traktuję zbyt emocjonalnie więc nie ma szans na wypożyczenie ale gdybyś chciał to w moim towarzystwie możesz się przejechać.
ps.Wiele forumowych NA jest w lepszym stanie niż np.allegrowe NBFL

Ja swoją traktuję zbyt emocjonalnie więc nie ma szans na wypożyczenie ale gdybyś chciał to w moim towarzystwie możesz się przejechać.
ps.Wiele forumowych NA jest w lepszym stanie niż np.allegrowe NBFL
Marzenia są po to aby je realizować.
-
Mayk pisze:sweet_misery pisze:ą dwie "rzeczy", których mężczyzna pożyczać nie powinnien....żony i samochodu
ja tam słyszałem, że trzy - kobiety, gitary i samochodu

O gitarze nie słyszałem:) powiedzenie chyba bardziej popularne wśród rockmanów

Wracając do dyskusji, jak już ktoś wcześniej zaznaczył, pożyczanie auta to dosyć drażliwy temat. Osobiśćie miałbym dylemat czy pożyczyć samochód (zwłaszcza MX-5) obcej osobie. Aczkolwiek zawsze można spisać jakąś umowe o ilę się nie mylę

-
dziękuję Watsonie