[Łódź] spoty MX-5 >Łódź i okolice
w każdy czwartek ul.Politechniki pod halą godz. 19 30 zapraszam
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NB
- Wersja: miracle
Wujo pisze:od początku wydawał mi się podejrzany ten termin, ale myślałem, że wszystko jest dograne... no szkoda
jeszcze do wczoraj było. Panowie z Apsysu nie wyrażali żadnego sprzeciwu. Dzisiaj zmienili zdanie. Mówi się trudno, żyje się dalej. I tak fajnie, że spotkamy się w kilka miat.
siechu pisze:Panowie, gdzie Wy staliście w sobote w Manu ? byłem wprawdzie ok 19:20 i objechałem 2 razy wkoło parkingi i Was nie było:(
po fotografiach sądzę że to nie była Manufaktura, tylko Port (1sze zdjęcia Dizajera - widać logo Portu)

Początkowo byliśmy pod Manu ale koło 19:00 właśnie pojechaliśmy do Portu bo troszkę ciasnawo na parkingu było.
-
Fajne foty, szkoda że Materia się nie załapała, bo to prawdziwe architektoniczne dzieło sztuki jest. Mało to, na kresce objechała Mazdę 3 1.6, a więc i zaawansowane technologicznie cacuszko
Fajnie się było spotkać.

Fajnie się było spotkać.
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
PanKolczyk pisze:Mało to, na kresce objechała Mazdę 3 1.6, a więc i zaawansowane technologicznie cacuszko
Tylko dlatego że byliśmy zatankowani pod korek i mieliśmy o jedną osobę więcej na pokładzie.

MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT

Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
-
A poza tym, dziewczyna cabriofuna spała sobie smacznie na siedzeniu pasażera, a wszyscy wiedzą, że człowiek podczas snu jest lżejszy, przecież to oczywiste.

Witam, po obejrzeniu Waszych MXów w manufakturze znajomy napalił się na NA i szukając informacji o MX-5 dla niego trafiłem na temacik spotkań regionalnych w Łodzi. Jeśli mielibyście kiedyś ochotę spotkań się z miłośnikami Mazdy w nieco mniej sportowym wydaniu (
) to zapraszam serdecznie na spotkania w Łodzi we wtorki pod halą sportową lub niedzielę na grillu w różnych ładnych miejscach
Fajnie byłoby pooglądać te piękne autka z bliska
Pozdrawiam

Pozdrawiam
OK... proponuje dach Galerii Łódzkiej tak jak było w czw o 19.30
czemu Galeria ?
bo jak zacznie padać to zjedziemy poziom niżej
wezmę swoją lustrzankę porobię zdjęcia może wezmę znajomego profesjonalnego fotografa to zrobimy i też film!
ale żeby lipnie nie było to minimum 5 mx'ek
także pod spodem pisać "BĘDĘ"
TAKŻE ZAPRASZAM
[ Dodano: 02-08-2011, 12:07 ]
BĘDĘ
czemu Galeria ?
bo jak zacznie padać to zjedziemy poziom niżej
wezmę swoją lustrzankę porobię zdjęcia może wezmę znajomego profesjonalnego fotografa to zrobimy i też film!
ale żeby lipnie nie było to minimum 5 mx'ek
także pod spodem pisać "BĘDĘ"
TAKŻE ZAPRASZAM
[ Dodano: 02-08-2011, 12:07 ]
BĘDĘ

Tak w ostatniej chwili, ale nie byłem pewien, czy mi się uda.
BĘDĘ
BĘDĘ